Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jakāns nolēmis iesniegt atlūgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Jakāns noliedz, ka būtu iesniedzis atlūgumu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...................................... ............................................................ ............ Kalvītis arī noliedz, ka būtu solījis tautai 7 treknus gadus ! Bet viņi ir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Par stulbiem jēlajiem
P
Jakāns noliedz, ka būtu iesniedzis atlūgumu!!!!!!!!!!!!!!!! Jēlie kā tādi mazgadīgie- pat te blefo, melo un vēlās vēlamo sasniegt ar pamatskolnieku paņēmieniem.
CiP
C
Laikam bēg no atbildības, jo drīz būs komisijas slēdzziens par datu noplūdi un tur nu skroderis nevarēs izvairīties no soda,kas visticamāk kā minimums būs atlaišana no darba, bet varbūt kriminālprocess,tāpēc jau tāda steiga. kā sacīt,beidzot tuvojas taisnīgs atrisinājums lielajam darbonim.
ari veletaja
a
atslabsti, mums nevienam vel sklerozes nav, un kura partija ir novedusi valsti krize, neesam aizmirsushi. VID jau gadiem ir bijusi TP barotava, visi ierindas inspektori sanemusi majienus par to, uz kuram firmam jaskatas caur pirkstiem.
Aitina
A
Vai tik zel jakanins,tu atkal sak sudinat uzvalcini tas ir labi negvelzis visadas mulkibas, labi ka tu saprat ka tev pratins ir par isu grozities tados aukstos rangos amen.
Vēlētājs
V
Domāju, ka tas ir tikai sākums. Redzēs ko lems tiesas. Komentāros var noprast, ka JL jaunieši tikuši pie neta un slavina sava šiziķa muļķības. Parunājiet ar darbiniekiem FM un VID, FM haus un bardaks sācies jau gadu atpakaļ, kāds nekad nav bijis, tas pats notiek VID pēc Jakāna atstādināšanas, reorganizācija vairs nav vajadzīga, viss pamests pašplūsmā. Jūs JL komentētāji varat man likt maz zvaigznītes un savējiem daudz, tas attieksmi nemainīs, cilvēki redz un drīz arī jutīs JL daboņu posta darbus...
auers
a
Likumsakarīgi. Pietiek šēmot VID. Dzintaram visas iespējas nodarboties ar uzņēmējdarbību vidē, kuras izveidē pats piedalījies. Varēs izbaudīt līdz mielēm.
jakān,
j
"kaut tu tikai no algas dzīvotu" - tā skanēja vecais sovoku superlāsts, vai ne?
Nekur jau nepazudīs
N
Partija viņu nozīmēs jaunā amatā, jo (pēdējos 70 gadus) pie siles tiek vien partijnieki!
spēlītes...
s
Nu tiešām: Vašķis sāks strādāt, Jakāns iesniedz atlūgumu... Nudien, īstas Hameleonu rotaļas... :))
maklers
m
vieta pie siles tukša nebūs
diskobumba
d
Jakāns padodas!!! :) Ko, kā jau visiem arī par šo būs 3 algu kompensācija ???
ABC
A
Jācer, ka nākamais aizies Vaškevičs
bimbam
b
Acīmredzot vienpusīgā pārtika atstājusi graujošu iespaidu uz smadzenēm!
faini
f
Izklausās jau neticami,ka Malnace nespēj pateikt uzteikuma iemeslu,jādomā,ka uzteikums skan nepatīkami priekš strīpainā ministra,tamdēļ arī Malnacei nav drosmes pateikt patiesību žurnālistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas