Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jakāns noliedz, ka būtu iesniedzis atlūgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
Intereresanti! Katraa zinjaa, ja Jakaanam vajadziigi juristi, lai iztulko, ko pats parrakstiijis, tad vinjsh noteikti nepareizaa darbaa.
duraks
d
Skaisti tu dziedi ,lakstīgala.Vai tik tā nebiji tu kas Knāb naudas pazušanas lietā izdzina teoriju ka vecbiedrs Bērziņš nozaga naudu no seifa,jo redz,bija par to kaut kur runājis.Šito skaisto dziesmu tu mēģini pārdot FM,viņiem ar to vainīgā atrašanu iet diezgan grūti,jo Ērgli laikam Einārs vairs negrib un bez viņa idejām Einis tāds pašvaks.
duraks
d
Ērgli,Ērgli,kā tu nebiji klāt,tā Einārs nolaida pūdeli.Nu neko nevar viņam uzticēt,vienīgi ar izslietu seksti noskandēt kādus paziņojumus.Bez tevis viņš pazudīs savos Rāznas laukos,bet žēl vēl varējāt viņu izmantot,vecenītes balsotu par viņu.
HEIL
H
......no amata tiek atbrīvots pēc paša vēlēšanās................ Ko var vēl piebilst! Strīpainam vai nu prātiņš nobīdijies, jeb tā sakāpis galvā, ka vairs neatšķir savas slimības robežas! Jeb varbūt šis vadonītis sevi iedomājās Baltkrievu batkas vietā esam, turklāt sajaucis, ka šeit ir LATVIJA! UN PAR ŠĀDU MĒSLAINU PARTIJU LAI KĀDS VĒL BALSOTU!!!!!!!!! Ja nu vienīgi tik pat mēslaini pubertātes!
zanE
z
Droši vien Jakāns izdomāja paņirgāties par FM. Kāds uzrakstīja atlūgumu it kā Jakāna vārdā un tas nonāca kadru cilvēku rokās, kas sāka atbrīvošanas procedūru. Neviens nepārbaudīja vai Jakāna paraksts ir autentisks un tagad Jakāns var droši liegties, ka neko nezin un FM ar viņu grib izrēķināties, bet tajā pat laikā apmierināts smīn, ka izdevies "uzmest" FM ar Repši priekšgalā, kam nu tagad nāksies taisnoties. Loģiski?
neo klasiķis
n
Nu ko, klasika - dokumentu viltošana. Lietu VP un neatliekamajā procesā uz tiesu
no tp papīri jāpieņem
n
liecinieku klātbūtnē, nezinājāt????????????
Līva
L
Tā ir Jakāna kārtējā PR afēra lai būtu iemesls purpināt, ka viņu mēģina "izspiest".
jukums
j
Lai izbeigtu civildienesta attiecības pēc paša vēlēšanās ir jābūt rakstveida ieniegumam - tāda ir vispārpieņemtā prakse (jo kā nekā tas ir dienests, kuru regulē speciāls likums), kas uzskatāma par paražu tiesību, līdz ar to FM skaidrojums par mutvārdos pausto vēlmi ir vairāk nekā smieklīgs, bet tai pašā laikā tas ir pilnīgs tiesiskais nihilims.
Valdis
V
Ja būtu Dzintars, darītu tā; paziņotu ka gribu aiziet, kādam augstākam ierēdnim (ne publiski), baumas izplatās, dokumenti uzsāk ceļu un tad paziņotu: Neko nezinu!!? Un visas kārtis nu man rokās!
aa
a
lūk tā vajag strādāt! visi lohi, mācieties nevis likumus, bet no JL...
CIO
C
Nu tie abi kadri ir viens otra cienīgi - gan Einis, gan Jakāns. Bet principā lai tiek galā tiesa. Bet ja FM tiesā zaudē, es sapratu, ka Einis visus samaksās. Paņems kredītu no ebrejiem un samaksās. Jeb jau izdevumi ir iekļauti un sarunāti rudenī, kad vajadzēja vid p.i. izpildītājai dažām firmām atlaist nodokļu parādus? Principā gaidu Eiņa amata deklarāciju - par cik samazinājies ir šogad kredīitu apjoms pie baltā zirga.
brrr
b
man tas drocitajs jau apnicis
Latvian smart-ing
L
Merci ! Ies palūrēt
Latvian smart-ing
L
Nemēdz būt neuzrakstītu iesniegumu - mēdz būt tikai šmigas par maz !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas