Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jakāns prasa izbeigt disciplinārlietu un atjaunot viņu amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
hmm
alberts
a
Vispar jau noriebies!Notiek nemitīga savstarpeja kašķēšanas,starp Jakanu un Repsi,Starp JL un TP,Zatleru un Saeimu un vēldaudziem,tai vietā lai STRĀDĀTU,bet nodarbojas tikai ar savstarpeju kasīsanos un vēl par to saņwem algu.Riebjās!
Jānis
J
Ēnu ekonomika 40 % no IKP , bet Saeima nav radījusi TĀDU KĀRTĪBU ,lai bez garām runām vismaz TRIEKTU atbildīgo V ID vadītāju Jakānu .
Zane Grīnberga
Z
Jakān, vai tad vienreiz nepietiek...? Tautas partija ir sagrāvusi Latvijas valsti ar savu sistēmu un valdīšanu ? Vai Jūsu partijai ar to nepietiek...????
ANDRIS
A
Ja jakāns nebūtu tik aprobežots un būtu godprātīgi strādājis LATVIJAS labā REPŠE viņu būtu atalgojis ar citu labi atmaksātu darbiņu.Tā ka pats vien ir vainīgs ,arī tauta to redz .Nedomāju ka REPŠE tur gribētu ielikt kaut kādu ratiņstumēju ,ķā to savulaik darīja BULDOZERS
ANDRIS
A
NU nav atdeves no VIDA Repšem ir pamatojums,to arī tauta redz .Kas ir saeimas kompotencē to es labi pats zinu.Jezdakova -grūti spriest ,man liekās tur vajaga enerģiskāku viņa var palikt par vietnieci.,un uz to arī REPŠE iet cik noprotu .Tas gan tev jāsaprot ,kāpēc nodokļi ar katru gadu tika vairāk iekasēti .Un nebūtu izmaiņas , ja kalvīša vietā būtu TU VAI ES.
ANDRIS
A
Akcīzi varam celt un ir jāceļ to prasīs arī eiropa ,domāju ka viņa neatļaus ,pārpludināt eiropu ar lētām cigaretēm no LATVIJAS., bet visupirms jāsakārto ROBEŽA.Cik liekās 20 gadus to neesam sapratuši.
kleo
k
Tavai zināšanai - Jakāns un VID neveido nodokļu politiku! Tas nav VID kompetences jautājums. Pirmkārt, par to jāatbild Finanšu ministrijai, un likumus pieņem Saeima nevis VID. Palasi un iepazīsties ar to, kuras iestādes un ministrijas kompetencē ir kādas funkcijas. Cik man zināms, tad VID iekasē nodokļus, veic kontroles pasākumus saskaņā ar Saeimā pieņemtiem likumiem. Un starp citu Jakāna laikā nodokļi katru gadu, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tika iekasēti procentuāli daudz vairāk nekā pieauga IKP un tas neliecina par to, ka Jakāna laikā VID ir strādājis sliktāk. Gluži pretēji!
kleo
k
Atkārtošos - ja kādam ir fakti un argumenti, lai liek tos galdā, bet uzskatīt, ka viena vai otra persona ir pie kaut kā vainīga tikai tāpēc, ka šī persona nepatīk Repšem, nav man pieņemami! A par nodokļu politiku, jo sevišķi pēdējo gadu laikā, tiešām nav nekādu brīnumu! Latvijai "izcili ir paveicies" ar finanšu ministriem - Dombrovskis, Slakteris, Repše... Tiešām neko spīdošu no tādiem ministriem nevar gaidīt! Un neuzskatu, ka pie visa ir vainīgs VID.
ANDRIS
A
KLEO ,20 gadus mums muļķo ,ar to nodokļu politiku ,jakāns protams attiecīgi mazāk ,bet tu taču vienalga viņu atbalsti. KUR JĒGA TAVAI LOĢIKAI.
ANDRIS
A
Tikai nevajag ,jo auto vadītājim var uzlikt sodu par nepilnu promili 1000ls,tad pieliec vienu nulli un tad paskatīsīmies uz VID un muitas darboņiem .Protams ,to jakāns nedarīs ,tautai būs REPŠEM .jāpalīdz.Cik noprotu jefiņš tev arī likās LOSKUTOVS ,piedod varbūt maldos.
kleo
k
Un Tu domā, ka Tu man pateici kaut ko jaunu?! Varbūt padomāsi, kāpēc atmazgā naudu un nemaksā nodokļus? Cēlonis ir nepareiza nodokļu politika un tas ir Finanšu ministrijas jautājums un tas VID cīnās tikai ar sekām. Vēl nesen Tu mani vainoji par to, ka piederu pie stulbās tautas, kas pie visa vainojama, bet tagad Tu man saki, ka vari palīdzēt ar tādām lietām! Kur tad palika Tavs godprātīgums?
ANDRIS
A
Kleo ,nu nav LATVIJĀ problēmas atmazgāt naudu ,varu tev palīdzēt ,nemaz nerunājot par nodokļiem .Vai tur REPSE tavuprāt palīdz .Ja esi students ,tad visuTEV var piedot .NU NEESI TAK AUNS.
Sniper'sEye
S
Ja jefiņš RePšiks, stumjot pa priekšu no sevis atkarīgo skaļruni Dombrovski, tik pamatīgi parāva augšup akcīzi cigaretēm un alkoholam, nav VID priekšnieka spēkos nelegālos izķert: man pat gribētos, lai Jakānu tagad tiešām nomaina kaut vai Jezdakova, -- nodokļu iekasēšanu šais jomās nevarēs uzlabot neviens: augstā akcīze ir iedarbinājusi tik pamatīgu interesi pelēkajai un melnajai ekonomikai, ka jābūt vienīgi RePšikam, lai ticētu, ka akcīzes palielināšana pašreizējā apmērā ir pareiza. Un tikpat aplamas ir Tavas idejas, ka tā Jakāna un VID vaina.
ANDRIS
A
Kāds naivums KLEO ,cik vajag policistu ,lai kontrolētu visas točkas LATVIJĀ (savulaik viņi tiešām rakņājās par pensionāru pagultēm .KAUNS )Robeža jāsakārto ,nevis pensionāri jāķer .Alkahola ieplūde LATVIJĀ ,salīdzinot ar tā sauktajiem JUKU laikiem nemana ka būtu daudz samazinājusies .Visu laiku piedā vajums ir bijis lielāks par pieprasījumu Protams ,ne jau tikai jakāns ,vēl jau bija tāds demagogs --dāboliņš ar savu kompāniju .Visus vajadzēja nomainīt ,var būt tikai tad varēsim uz kaut ko cerēt .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas