Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jakāns uzskata, ka reorganizācija VID nav jāveic politiķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Skroderzellis par daudz no sevis iedomājas. Manuprāt, viņu pašu sen bija laiks nomest, ja kas, es varu palīdzēt.
smoker
s
Jūs lieliski pierādat ka daudzi skolotāji latvijā ir atbildīgi par pašreizējo krīzi, tāpēc lielas algas nav pelnijuši! (jā jā - latvija ar mazo l - attieksmes jautājums pateicoties jakāniem)
smoker
s
Jakānam acīmredzami Kalvīša sērga piemetusies - vaigi uzpūšas un prāts uz resno zarnu virzās :)
Vaira
V
Sakopojot visu ko jūs te paužat,es varu teikt,ka Repšes kungam ar steigu jādemisionē. Tas kā viņš ir rīkojies vairs nav saucams par neētisku ,bet par prostitūciju.
He he...
H
Tu gan esi nelietis... Apriet Skolotāju, kurai ir savs viedoklis nav nedz gudri, ne zolīdi... Bet Tu jau jaunslaucenis, kuram visi slikti, izņemot pašu jaunslauceņu ģenialitāti... Un par tiem zirnekļiem, kuri tajā burkā viens ar otru plēšas pēc siles jau nu ne par vienu, ne otru nefanošu, lai kā TU te mēdītos. TP un JL ir divi siāmieši, kuriem tikai sava resnā pakaļa interesē!
Asterix
A
Cienītā Pilsone, jums, kā pensionētai skolotājai, vajadzētu vismaz spēt salikt pieturzīmes īstajās vietās, savādāk izskatās, ka Jūsu viedoklis nevar tikt ņemts vērā kā kompetenta un atzīta cilvēka atsauksme. Otrkārt, tas, ka pazīstat cilvēka vecākus, kuri auga pavisam citā vidē, pie citām vērtībām, tas absolūti neliecina par to, ka pazīstat cilvēku, kurš vairs nav zēns, un, kuram, iespējams, dzīvojot pavisam citā laikā, sagribējās varu, naudu, slavu utt. Viens no viņa vietniekiem ir multimiljonārs, atvainojiet, multimiljonāres vīrs, pret kuru ir ierosināts kriminālprocess, bet jūsu jaukais "zēns" atļaujās viņam izveidot speciālu amatu, lai tikai noturētu sev līdzās. Tas vismaz ir neētiski.
Uldis
U
Bez iejaukšanās no malas tur nekas nenotiks. Sports kā sēdēja amatos, tā sēdēs. Varbūt iejaukties vajadzētu prokuratūrai?
Zirnis
Z
Te jau mīlīši būs darbiņš arī SATVERSMES Tiesai kā es saprotu,jo no kura laika VID IR POLITISKA? Nemūžm tas nav pieļaujams,es saku,nemūžam. Tad kas te notiks;; kā mainās varas,tā mainīsies arī VID?
PILSONE
P
Esmu pensionēta skolotāja ,esmu audzinājusi dažus gadus arī šo zēnu DZ. Jakānu ,tamdēļ varu pateikt,ka es ticu šai personai ,jo arī labi pazīstu viņa vecākus,zinu ,sekoju viņa izaugsmei.Lai dievs šim puisim dod spēku,lai palīdz viņa dzīves ceļos arī turpmāk ,es patiesi cienu šos cilvēkus.
He he...
H
Redzēs, redzēs, Ērgļīt, kāds tīrais jaunslaucenis nāks šajā amatā... Esmu jau smējies kā kutināts, ka taukā tepešņika vietā nāk cits JL pārtejnieks vietā, bet nesaprot no šī amata kā CŪKA no saules un viss bardaks turpinās... MAINĀS TIKAI SILES UN PĀRTIJU IZKĀRTNES, BET DARBU NEVIENS NEDARA! CIK TĀ VAR TURPINĀTIES? KAD TOS PĀRTEJU MŪDŽUS PATRIEKS NO VARAS... KAD VIENREIZ NĀKS APSKAIDRĪBA, KA CILVĒKS JĀVĒRTĒ PĒC TĀ KVALITĀTĒM NEVIS PĀRTEJAS MAIZES KARTIŅAS????????????? AK, TAUTA KĀ TU ČAKARĒTA TIECI....
Andris
A
MALACIS REP'SE,tikai nepadoties tiem idiotiem TP ,kas novedu'si valsti t'ad'a kr'iz'e.
TPzirga galva seglins
T
TO ZAGLU KANTORI JAU SEN VAJADZEEJA AIZKLAPEET CIET.TAGAD GULBIS IR ARAA,VINA VIETAA IR VASKEVICAM,VARBUUT ARII ABIEM AR JAAKLEENU.PIETIEK ZAGT,VAJAG ATPUUSTIES.
Ērglis
Ē
Jakānam neko nevajag jautāt, punkts. Man personiski izskatās, ka Repše to ir padarījis par personisku lietu - un tas ir labi. Savādāk šitā maigošanās ar TP sāk apnikt. Skaidrs, ka valdībai būtu jānoturas, bet ja principi pie pirmās izdevības tiek šķobīti, tad manuprāt atkāpšanās ceļa nav.
beta
b
Cik saprotu, vakar koalīcijas padomē reorganizāciju atlika, jo,lūk, Jakāns vēl nav iepazinies ar plānu... Cik traki, ja cilvēkam ir tik grūta galva! Kaut publiski šorīt izteicās, ka VID pat savu viedokli izteicis. Tad nevar saprast, kurš un kādā sakarā no VIDa šo viedokli paudis, ja Jakāns vēl lāga nezin par ko runa... Skaidri redzams, ka viens no nekompetentākajiem VIDā ir pats vadītājs, jo tas jau ir bardaks un haoss, kad tiek pasts viedoklis bez saskaņošanas ar priekšnieku!
Ērglis
Ē
Nodrošinājusi slānim savējo siltas vietas, kurās saplūst naudiņa no kukuļiem? Tā TP saprot nodrošinātības līmeņa pacelšanu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas