Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jakāns: Vaškeviča aizturēšana ir šovs un cīņa par ietekmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kurzeme
k
Kāpēc Jakānam vienmēr žaketīte par šauru bijuse visās runas reizēs.
Antons
A
Jakān, Jakān... Ja tavi priekšstati par kārtību un likumību ļauj ar kukuli pieķerta džeka arestu nosaukt par šovu, rodas dabisks jautājums - vai gadījumā arī tu pats neesi šovmenis?
zaglers
z
Skroderi,sāc šūt savam draugam strīpaino formu ! Blēži kam ir lielāka vara,Jūs ir ''uzmetuši".
VIENTULAIS VILKS
V
LATVIJAS IZLAUPISANA TURPINAS. TIKLIDZ SANAEM KADU LIELAKU BLEDI TA SOVS VAI TAD BUS LABAK JA RUNAS KALASNIKOVA MARUSJA UN SMEISERU VALTERS? BEIDZIETSKALOT SMADZENES
Valdis
V
Kāda gan Jakānam daļa gar to, ka Vaškevičs uzrāvās? Nevajag nervozēt. Kad Vaškevičš sāks visus nodot, tad arī būs iemesls uztraukties.
Regina Flurere
R
Labdien! Velos uzrakstit vestuli ar padomu cien. Jakana kungam, ludzu sniegt man emaila adresi, kur es varu nosutit cien. Jakana kungam vestuli. Ar labiem novelejumiem, regina flurere
Haris
H
Hm, bet vai tik Jakāns pats nav tajā visā iepinies?
Andris
A
Jakāns izlīdis aizstāvēt Vašku, jo bail, ka tas var novilkt dzelmē vēl kādu un visvairāk Jakānam bail par sevi!? Tāpēc aizstāv!!!
Ha! -Riks
H
Ir gan pamatīgs arguments, lai Jakānu uzskatītu par godīgu!
legolas
l
Vai tiešām ar Jakānu ir tik slikti? Vai tiešam viņš pats tic tam, ko runā?
Izmeklētājs
I
Izskatās, ka Latvijā ar tiesiskumu ir pavisam švaki. Liela sabiedrības daļa atzīst tikai vienu tiesu - linča tiesu. Visas pārējās ir uzpirktas un nedarbojas atbilstoši "tautas" gribai. Ir ļoti nožēlojami, ka šādās pozīcijās ir arī tādi it kā tiesikuma aizstāvji kā Kažoka un viņai līdzīgās plintnieces.
lukturs
l
Visus Vaškeviča atbalstītājus un attaisnotājus jātur aizdomās... ka tie nav barojušies no tās pašas korumpētības siles... tikai mazliet vēl un mazliet vēl ar to izmeklēšanu un tad vairs neatbalstīs, bet būs gatavi steigties nodot viens otru izmaiņā pret amnestiju.
Riks
R
Esmu diezgan pastrādājis Jakāna kunga vadībā,tāpēc ar pilnu pārliecību varu teikt ,ka tas bija vadītājs pret kuru var izturēties ar cieņu,paldies viņam par to ,lai veicas.
antonio
a
" nedēļu pirms tam visa Rīga burbuļoja" - tiešām, Jakān, precizāk nepateiksi. Par normālu tevis te vairs neviens neuzskata. Labāk emigrē.
Berta
B
Re, kā Jakāns uztraucas, vai tikai "kolēģis" neizmuldēsies. Prokuratūrai būs grūti piemērot jauno likuma normu, kurš tur vadonis, kurš parasts dalībnieks, kuram par nodošanu atlaist grēkus vai piemērot aizsardzību. Redzēs, kurš kuru tagad sāks novākt. katrā ziņā garlaicīgs tas kino nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas