Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jānovērtē Melnā kontinenta iespējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
manas domas
m
Šobrīd Latvijas klātbūtne milzīgajā Āfrikas kontinentā ir nepietiekama! mēs paši esam tādos sūdos, ka gadus 25 varbūt līdīsim ārā, bet te vēl kāds uzskata vai uzbāžas ar tik absurdām lietām, kā āfrika, kā nato vairāk naudas piešķirt! Mēs taču esam uz nabadzības robežas! Tas ir atklāti jāpaziņo lielajām valstīm, kuras nerubī fišķu! Mums pašiem katastrofāli pietrūkst līdzekļu lai savu iedzīvotāju ikdienu savestu kārtībā, uzlabotu! Nav pietiekoši ( tas vēl ir ļoti maigi pateikts!), trūkst darba vietas, ikdienas eksistēšanai nav valstiskas palīdzības!!! Nav cilvēkiem bez darba esošiem iespējas saņemt pienācīgu Pabalstu lai eksistētu - tad kad vajag! Un pienācīga summa, nejau ubaga graši! Izglītība, Medicīna, Pensionāru lietas - tas ir jāglābj, nevis tagad līdīsim iekšā āfrikā, kur Mums galīgi nav ko meklēt! Lai tie paši Kolonizātori tur gana savus nēģerus un musulmaņus! Birkavu vajag izsūtīt uz turieni! Arī viņš ir vainīgs pie šīs sasitās siles, pie kuras mēs esam! Viņa laikos arī viss tika nemanot, pa kluso, aiz muguras, nekaunīgā veidā - izzagts, prihvatizēts, ierauts nāsīs! Ļoti daudz paši sev piešķīra tiesības kļūt par saimniekiem, īpašniekiem, goļšikiem! Un tagad peldās Zelta vannās! Un tagad tēlo gudru ģīmi! 30 gadus atpakaļ viņš bija sovetskij čelovek! Tagad Miljonārs!
Viedais
V
Atradies ideju inkubators.Labāk novērtē bankrotu veidus un to iespējas , lai sanāk reņģēm.
uh7
u
šitas šausmonis ir tārps tautas ziedā, kā šitādus vēl zeme nes, vot tas man nav saprotams
lola
l
Interesanti ka šis te subjekts plātījās,ka viņa dēls dzīvo Venecuēlā.Padomāju ka tur tiešām viņam ir īstā vieta jo korupcijas līmenis vēl augstāks kā Latvijā,gan jau tētuka audzināšanu var likt lietā.
Ruta
R
Nu ko tas ĶIRZAKAS SMAIDS TE VĒL DARA.........
vohomurka
v
Vienvārdsakot - nekas taču nav mainījies! Komunists paliek komunists! Iešana baznīcā un biznesošanās jau nemaina boļševika būtību - viņš melo, blēdās un krāpjas tā, ka elpa aizraujas. Un dzīvo ne vien pēc dubultas, bet simtāmkārtīgas morāles, sev un savējiem raušot, bet svešiem mācot pareizi un svētīgi dzīvot.
KLM
K
Jūs vēl, iespējams, varējāt papildināt ar šo - ja tev 140 apsūdzības sējumu īpašnieks stāstīs par iespējām godīgi pelnīt....
Jaņis
J
Birkava kungs, Jums drīzāk jāievērtē Brasas cietuma iespējas. Melnais kontinents nekur nepaliks.
nakotne
n
Tad , kad stulbaa Latvijas valdiba izdomas pienemt Latvijaa beglus, tad taas gala dienas bus skaititas. Jo arabi un negeri nebus tik pacietigi un klusejosi kaa vieteji. Vini atri uzspers valdibu gaisaa, ja nedos viniem est un darbu. Tad saksies aktivs protestu laiks ar grautiniem, laiks, kadu Latvija vel nekad nav pieredzejusi ziemelnieku lenas dabas del.
aizveries
a
Un sitajam vel dod postenus! Cietumaa vajadzetu sedet, nevis pa Afriku braukalat. Atradies eksperts!
KLM
K
Biedri Birkav - ar to Melno kontinentu var rasties problēmas - viņi nav reņģēdāju tauta.
balelins
b
Labi ka negeri neko nezin par Birkava melnajiem darbiem Latvija aptirot uz 3 miljoniem Hipoteku banku, citadi butu nokerusi izvarijusi zupa un tautas dziesmu pavadiba apedusi.
x
x
Birkavs uzmeta Latviju aiznemoties no Hipoteku bankas 3 miljonus un liekot kila vertigu zemes gabalu latgale.. un nevainigi bankroteja atstajot hipoteku bankai zemes plekiti ko nevar pardot pat par 25 000 latu.. tagad Birkavs nolemis uzmest negerus?
cilvēks no laukim
c
Pedofiliem-noteikti lielākas iespējas.
Jā protams, tad skanēs pārliecinošāk, bet taisnība abiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas