Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Japānas premjers pateicīgs par Latvijas sniegto atbalstu

Latvija ir saņēmusi vēstuli no Japānas premjerministra Naoto Kana, kurā izteikta pateicība par Latvijas valdības piešķirto finansiālo atbalstu zemestrīces un tās izraisīto seku likvidēšanā. Vēstījumā īpaši tiek atzīmēti daudzie Latvijas iedzīvotāju palīdzības piedāvājumi un Rīgas Doma katedrālē organizētais aizlūgums un koncerts veltījums Japānai zemei un tautai.

„No Latvijas Republikas valdības ar Latvija Sarkanā Krusta starpniecību esam saņēmuši palīdzību 100 000 latu apmērā. Kā arī Doma katedrālē notikušā Japānai un Japānas tautai veltītā aizlūguma ietvaros tika īstenota labdarības akcija, kuras laikā daudzi cilvēki ziedoja naudu, turklāt esam saņēmuši ziņas par daudziem sirsnīgas palīdzības piedāvājumiem. Vēlos japāņu tautas vārdā sirsnīgi pateikties par sniegto atbalstu no visas pasaules,” raksta Japānas premjers.Savā vēstulē Naoto Kana pauž pārliecību, ka japāņu tautai piemītošais spēks un starptautiskās sabiedrības draudzīgais atbalsts palīdzēs pārvarēt grūtības, atkopties no traģiskās dabas katastrofas izraisītajām sekām  un atdzimt no jauna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas