Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Jau četrus mēnešus LTV diskutē ar Domburu par jaunu līgumu

Žurnālista Jāņa Dombura līgums ar Latvijas Televīziju (LTV) beidzas šā gada beigās un šobrīd notiek sarunas par iespējām sadarbību turpināt. Tomēr četros mēnešos tās pie rezultāta neesot novedušas, vēstī laikraksts Diena. LTV viņam esot piedāvājusi turpināt darbu, saglabājot līdzšinējo finansējumu, bet "viņš grib vairāk".

LTV plānotais budžeta piešķīrums viņam vairāk maksāt neatļaujot. J.Domburs uzsver, ka šajā gadījumā jautājums nav tikai par naudu, lai gan arī finansējums esot viens no viņa un LTV vadības sarunu objektiem. Viņaprāt, līdzšinējā komunikācijas problēma ir tāpēc, ka notikusi tikai sarunu imitācija, jo LTV vadība pat neesot ielaidusies diskusijās ne par budžeta piešķīruma kritērijiem, ne par to, ko no viņa vispār gaida. "Es nejūtu, ka šeit vispār būtu kādas koncepcijas vai stratēģijas. Tikai iekšējas cīņas," saka J.Domburs. Vaicāts, vai piekristu turpināt darbu LTV, ja vadība neatkāpsies no savas nostājas, J.Domburs atbild: "Tāds variants ir iespējams." Neoficiāla informācija liecina, ka viņam piedāvāts darbs arī drukāto mediju sfērā, J.Domburs to nekomentē.


(žurnālistes Vitas Dreijeres rakstu "Par "Kas notiek Latvijā?" nākotni
vēl spēkojas" lasiet laikrakstā "Diena")

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas