Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunā prezidenta komanda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
znatoks
z
hm, šķiet, ka Zatleram kādu laiku bija padomnieks izglītības jautājumos - Juris Mauriņš.. ;)
Oskars
O
Kā Latvijā viņš GODĪGI nopelnīja tādu NAUDU .....?????????? VID - VK - KNAB neko NEREDZ !!!!!!!
Status Quo
S
nekas Latvijas politkā nav mainijies. viss ir tas pats bulšits, neatkarīgi no tā kā 'media un prese Latvijas apburto loku politiku uzspēlē. .
izsaimniekotājs
i
Vajadzētu kā hokeja faniem sacelt pamatīgu ļembastu, kad komunists berzins nodos zvērestu, varbūt applaudēt kā Baltkrievijā? Vajadzētu kādu neaizmirstamu pasākumu saorganizēt, sarkanais berzins zina, ko nozīmē būt par prezidentu - nu, bet tā, lai viņš nekad vairs negribētu ieņemt šo amatu, vispār, lai viņam tas apriebtos jau pašā zvēresta nodošanas laikā!
nesaprotu
n
Bet kurš pārzinās sociālos jautājumus? Vai arī VP atkal izliksies, ka valsts iekšējās problēmas viņu neskar?
dudū
d
Kā - kas? Lembergs! Īstenais cīnītājs par pensiju indeksāciju!
  • 3
  • 0
BR
B
Bērziņš - tīrais oligarhu/bij. kompartījnieku ieliktenis. Turklāt komplektā ar G. Daudzi. Karjeristei Krapānei - vienalga. Kolaboracionisms laikam latviešiem asinīs. Atrasties ārpus izredzēto loka - baidās kā no velna. Un mēs vēl brīnamies, ka esam tur, kur esam?
zex
z
aita,par nevienu latvisku partiju nevēlēsim,...visi par SC,...tad jau otrā dienā,arī tu gullā,stulbā aita,...būsim,kremļa komūnistu aokampienos
Sika
S
Nerīkodams inaugurācijas balli - pasvītro savu nožēlojamību. Daudze - nekad neko gudru un sakarīgu nav pateicis.
zex
z
tātad 8.07. jāizkar Valsts korogi,....sēru noformējumā ?????
Daudze-
D
Latvijas kauns un posts!
zuze
z
Skiet sakums ir labs un ir jacer ka at turpinas, jo Ulmanis un Freiberga bija nekauniga valsts un tautas apzadzeji, naudas notrieceji, n=oedaji, nodzeraji...un to pasu vini turpina joprojam. Kapec Ulmanis un Freiberga lidz sim nav izmesti no valsts dzivokliem Rigas centra? Kapec Ulmanim un Freibergai nav nonemtas valsts automasinas , soferi, dzivokli, miesassargi un citas privlegijas, kuras vini bauda uz apzagtas, pazemotas, bada dzivojosas tautas rekina? Kapec Ulmanim un Freibergai nav samazinatas nesamerigi lielas pensijas triskartigi, kuras vini sanem Ls, 1500/menesi katris? Vienotivas lieluliba, nakauniba ir tada pati ka ta bija LC, TP, kuri izlaupija Valsti, apzaga tautu un bankrotejoso valsts megina sakonsolidet uz tautas rekina, bet nekeras klat pasi saviem biezajiem makiem. Jacer, ka arkartas velesanas Latvijas pilsoni neveles par Vienotibu tapat ka ne par LC.TP, LC/LPP, ZZS.
Pepija
P
Jā, Ulmanim un VVF visas privilēģijas, kā zināms, piešķīra Vienotība. Zuze, tu esi atklājusi Ameriku, tev par to pienākas ne tikai Trīszavigžņu ordenis, bet tāda pati pensija un miesassargi, kā diviem minetājiem.
  • 5
  • 0
tm
t
Un kas tajās 100 dienās tāds sagaidāms? Referendums, vēlēšanas, pāris sen saplānotas ārzemju vizītes? Visvairāk uzjautrina tie padomnieki, kas paliek no iepriekšējās komandas. Acīmredzot, pilnīgi bezprincipu ļautiņi.
profesionālis
p
Ja cilvēks ir profesionālis, viņš dara savu darbu neatkarīgi no vadītāja maiņas.
  • 1
  • 1
tm
t
saņemt aptuveni 1- 1,5 tk algu pēc nodokļiem un iespēju pastaigāt pa Pils parketiem, baudīt dažas labas privilēģijas, kuras vidējam Latvijas pilsonim nav sasniedzamas, priekš viena apšaubāmi ievēlēta tipāža tagad mums saucas "strādāt valstij"? :)
  • 6
  • 0
mt
m
Tātad tie, kas strādā valstij, nevis kaut kādiem principiem, ir sliktie...
  • 2
  • 5
Tio
T
Ievēlēšana un vēsture skarba, bet kāds nu prezidents ievēlēts, tāds ievēlēts. Ļausim pierādīt un augt, vērtēsim pēc 100 dienām. Lai veicas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas