Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunajā gadā gandrīz katrs otrais iedzīvotājs apņēmies ceļot biežāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nabags
n
Jaunajā gadā gandrīz katrs otrais jeb 48% Latvijas iedzīvotājs apņēmušies ceļot biežāk Jā protams, jo katram ģimenē kāds aizbraucis un strādā ārzemēs. Kāds no tuviniekiem brauks ciems, vai strādājošais tur atvaļinājumā. Un vēl brauks tauta prom, vē un vēl. Te vairs nevar izdzīvot.
ha-ha
h
NEVIS CEĻOT, BET APņĒMUŠIES IZCEĻOT!
Zemnieks
Z
Nav tik traki. Ja pacenšas, tad pat ar manu mazo vecākā inženiera algu (Ls 280 uz rokas) var izbraukt. "Loti daudz akcijas. Navajag braukt sezonas laikā, bet izmantot pavasari - maiju. Vis tas prasa lielu sagatavošanās vismaz darbu, vismaz 3 mēnešus iepriekš pasūtīt biļetes, izmeklēt piemērotu viesnīcu. Tas prasa pieredzi, bet Londona abos virzienos Ls 40 (ar ēšanu - bez ls30) un viesnīca Ls 50 (divvietīgais numurs ar Angļu tipa brokastīm). Toties londonas Kew botāniskais dārzs visu dienu ziedu paradīzē. Neliela atpūta Viļņā, Traķos. Brauciens ar EUROLINE LUX (modernākais autobus Baltijā) Ls 4,00 vienā virzienā. Viļņā viesnīca (2* ar ekoloģiskām brokastīm un liela istaba ar visām ekstrām - iz ņemot vannu - duša) Divvietīgais numurs tikai ls25. Laiks teicams. Ja interesē - [email protected]. un draugos Jānis Apsītis - inženieris.
alberts
a
Ceļot tas ir labi.Jaunajiem vienvirziena biļete.Vecajiem "mierīgi" apmirt "laimes" zeme..
borcinsh
b
...vel vairak izbrauks stradat arzemes ! ( vakar uzzinaju, kaa mana pazistama (medicinska masa) Latvijas Patriote (!!!) - jau strada un peln labu naudu Anglijaa ! ) ..bet "Jus" tee - par "celotajiem"...
Nesaprotu gan
N
kur viņi to aptauju veikuši! Laikam Saeimā un ministrijās, jo 80% iedzīvotāju pat no mājas līdz ārstam nevar aizbraukt, jo nav tā lata makā pacienta iemaksai, kur nu vēl ceļot! Muļķu zeme.
I.Gr.
I
Nabaga "Lelle"! Malj vienmeer vienu un to pashu.
Egons
E
Taisnība gan ir teicienam ka nav lielāku melu,kā statistika.Šinī gadījumā to var attiecināt uz atbilstoši vēlamam rezultātam veiktu aptauju.Katrā ziņā aptaujā iegūtā rezultāta pasniegšanā redzu lielus melus .
Cap Ferret
C
Nu ja - vīrus, bērnus, mazbērnus, radus un draugus jau gribas kaut retu reizi apciemot. Gribi - negribi jāceļo.
jurisx
j
Lux Express Vajag atraut sasvīdušās pakaļas no Rīgas sēdekļiem,aizbraukt uz nomalēm un parunāt par ceļošanu.Domāju,ka Rīgas pārgudreļi atbizotu atpakaļ plikiem dibeniem,sārtiem no pērieniem.Izzīž kaut ko gaisa un tēlo gudros.Dzīvē tā nemaz nav .Un šo Lux midzeni steidzamības kārtā vispār likvidēt ,lai nebijā gaisu.
alias
a
Nevajag jaukt gulēšanu pie viesnīcas baseina Ēģiptē ar ceļošanu, šīm lietām nav nekā kopīga. Ceļot var arī bez milzu izdevumiem, bet redzēt ļoti, ļoti daudz. Gan tepat Latvijā, gan Baltijā, gan tālāk.
prahtweeders
p
Ja katrs otrais vairāk ceļošot,ko tad te vaid par krīzi.Tur un citos nevajadzīgos izrādīšanās štruntos tā latviešu nauda iziet. Un nesakiet man,ka runāju kā mājās sēdētājs.Esmu redzējis gan Parīzi gan Ņujorku,bet tikai darba darīšanās,par ''onkuļa'' naudu.Ja nebraucat kā klaidoņu plukatas ar mugursomām vai autobusa sardīnes kas skatās pa labi un kreisi,ārzemju ceļojums kož pa kabatu jo,atšķirībā no vietējiem,jūs nezināt,kur ko var dabūt lētāk vai ietaupīt,bieži nezināt arī valodu un esat muļķa lomā.Ja tik ļoti vajag būt stāvējušam slavenas ievērojamās vietas pakājē,manis pēc,šķiediet vien to naudu,jo nākošgad taču jenota aste sākšot ziedēt un būšot uzplaukums.
rijat!
r
treknie, pārrijjušies, taukumūļi? pārrijaties stores ikrus 559,80 latus kilogramā!
Ieva
I
Labprāt ceļotu nākošajā gadā, ar tūrisma firmu , šogad ceļoju uz Bavāriju un Berlīni adventes laikā . Izcili šoferi , kas neskatoties uz slikto ceļu , atgriežoties no Berlīnes uz mājām , prata veiksmīgi vadīt autobusu. Taču sarūgtināja , ka ceļotāji pārsvarā bija tirgoņi ,kas Impro izmantoja, nevis, lai kaut ko redzētu , bet pēc iepriekšēja pasūtījuma iepirktos. Un ,galvenais, viņi noteica toni un nobalsoja ,ka jāizmet no maršŗuta izcilas apskates vietas, jo tur viņi esot bijuši, tas viņus neinteresē.Žēl , gide bija viņu pusē.Kāpēc tad vispār pastāv ceļojuma maršruti? Ja tā notiks vienmēr ar Impro vairs nav jēgas braukt.
Reālists
R
Kā nav kauns publicēt tādus rakstus, kur itkā tiek veiktas aptaujas un iegūi rezultāti? Divdesmit cilvēkus aptaujā un nu saka, ka tagad katrs otrais Latvijas iedzīvotājs taisās ceļot biežāk. :D Man ir tikai 20, un esmu tikai ''ceļā'' uz augstāko izglītību, bet es pat saprotu, ka šis raksts ir smieklīgs! Aptaujājiet vismaz pusi Latvijas iedzīvotāju, un tad kaut kopublicējiet!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas