Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Jaunajā vilnī" arī ukraiņu miljardieris Ahmetovs un skandalozs Lietuvas uzņēmējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
kruti
lux
l
Tie, kas te par lielo peļņu. Konkrētus skaitļus, lūdzu. Un cik māksies samaksāt par to, ka lidmašinā bez pamata bija jāriņko ap lidostu, jo kāds tirliņš bija aizliedzis nosēšanos. Vastis skaita savus izdevumus. Un Latvijas tēls āŗvalstu pilotu acīs. man daudz svarīgāķ, lai Latvija būtu uzskatāma par uzticamu partneri normālās valstīs, nevis tas, ka Ukrainā vai kur citur JV skatās nez cik tur cilvēku, kas arī jāpierāda. Manuprāt cilvēkiem, kuri kaut nedaudz spēj domāt, arī šī pasākuma virsuzdevums ir skaidrs.
Juhans
J
Tie visi ir Goda Vīri un Sievas. Ja ir nauda, tad tu esi ko vērts. Ja tās naudas nav, pelni un būs OK.
g8
g
Ko tas Ahmetovs peksni par muziku interesejas? atbrauca ar saviem miljardiem Usakovam piepalidzet ka sava laika Janukovicam? Vispar tas jaunais vilnis parversas par skandalozu personu saietu no bijusajiem zekiem lidz banku aplaupitajiem.. un mafijas darboniem ko citas valstis ieksa nelaiz.. vai mums sads ,,kulturas,, pasakums vajadzigs?
Aktieris
A
Stulbie komentētāji, varbūt vēlējāties, lai par 70% samazināto pensiju īpašnieki blīvā slānī apmeklē "Jauno vilni"? Vai arī lai lustīgie pedagogu desanti metas šī pasākuma skatīšanā?
DO.....RE
D
Omamas neaizmirstiet raimodiņu ievēlēt seimā.
Super
S
kakije ļudi pažalovaļi v našu Pribaltiku, respekt!!!
trusis nejaukais
t
tā ir tā Latvijas bezmaksas reklāma, par ko jāpriecājas? reklāma , ka Jūrmala hostē kriminālo aprindu tusiņu? tas ir līdzīgi kā publika nosaka kluba popularitāti vienā vai otrā sabiedrībā - loģiski, normālu inteliģentu cilvēku nepiesaista urlu klubi, tāpat arī ar jauno vilni, bet daži te priecājās, ka Latvija tā ir forša reklāma. Es atvainojos, neesat drusku idioti?
Pikselis
P
Tā viš i, arī Lavents turpat grozās.
qwe
q
Ai, nu muļķības, visiem ir skaidrs, ka ar Krieviju nevar būt normāls, stabils bizness. Protams, ka visur ir problēmas, taču ne tik nenormālas, kā ar Krieviju. Jo vairāk uzņēmēji mēģinās darboties citos tirgos, jo Latvijai nākotnē būs labāk. Igaunija ilgtermiņā būs tikai ieguvēja no Aļošas nemieriem un no tiem izrietošās pārkvalificēšanās uz citiem tirgiem. Krievijas bizness tiek turēts Latvijai naidīgas varas saitītē.
DZĒRĀJS
D
lūdzu te būs piemērs - bija aizliegums ievest Latvijas koksni, jo tur tipa esot kokgrauži:) Nav jau visi kristāltīri. Biznes ir un paliek bizness.
edgars
e
>Arī Rietum valstīs ir tādi pat paņēmieni. ----- Da labi. Ja tu tā domā, tad, liekas, velti tevi te mēģināt pārliecināt.
mafio
m
Bandītu shodka pod faņeru.
Rolands
R
Nosauc lūdzu kādu pelnošu pasākumu, kuram netiek piesaistīti sponsori? ;)
pionieris
p
"nebrīnos: Ahmetovs ir JV sponsors. Kāpēc stulbais latvietis tā brīnās?" JV dievinātāju galvenais arguments taču ir milzu nauda, ko JV ienes. Kāpēc pelnošam pasākumam sponsori vajadzīgi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas