Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jaunajam maksātnespējas likumam pirmais klients

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
moritz
m
Tendenciozi domā, nosodīdams "čaiņikuu" ar 100 tk panelenē. Padomā par līdzīgiem "čaiņikiem", kas to projektu finansēja. Ja nezināja, ko dara - muļķis, atzīsti to un noraksti zaudējumos. Ja darīji jau iepriekš šādu plānu paredzēdams - ļaunprātība, par to tev tautietis atbild ar maksātnespēju. Arī otrajā gadījumā muļķis - kas daudz grib, maz dabū, mēdz teikt. :)
čiepa
č
Tas ir labi, ka beidzot, cilvēkiem dota iespēja sākt visu no gala. Un, ka beidzot, arī aizdevēji sāks domāt par dodīgu biznesu un ''leļļu mājas'' katru mīļu brīdi vairs nepiedāvās...
Vāks
V
Pie mums te jau veidojas jauna šķira maksātnespējīgie miljonāri, tiesiski maksātnespējīgs, faktiski miljonārs, nopludina ko var nopludināt un piesaka maksātnespēju, normāli.
Vāks
V
Valsts devusi likumīgu iespēju uzmest visus aizdevējus, ko jēga ir darīt tikai tad ja ķīla pašlaik ir nevērtīgāka par aizdevumi. Paņēma čaiņiks divnieku Imantā paneļu mājiņā par 100 štukām, tagad mierīgi piesaka maksātnespēju un čau Rasma. Tas ir valsts atbalsts stulbumam, valsts to atbalsta ar šo likuma palīdzību.
filozofs
f
tie domaati ķirsoniem....
Nu nu
N
Kāds valsts atbalsts?
Vāks
V
Šitais likums ir domāts dažāda kalibra dundukiem, kam ķīlas vērtība ir krietni virs tagadējās tirgus cenas. Es būdams apdomīgs paņēmu mazu summu, man ķīla ir vērtīgāka pat par tagadējo tirgus cenu un man šis likums neko nedod, tā kā tiem kas krītus ņēma ar galvu valsts konkrēti parāda - tā darīt nevajadzēja, valsts atbalsta tos kas ņēma nesamērīgus ciparus, baigi labā valsts atradusies:)
Lelle
L
Viss nāk stipri par vēlu...un atkal tas likums sataisīts bankām par labu nevis kredītņēmējiem... Bankas ne santīmu negrib zaudēt(kaut pašas šo putru vārīja!!!), bet cilvēkus turpina izģērbt plikus...
Juhans
J
tas ir labs business.
Oskars
O
Vai tās ir Lemberga,Kalvīša,Šlesera,Šķēles.....rokas.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas