Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jaunalksnes lietā tiesa trim bijušajiem finanšu policistiem piespriež cietumsodus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vārds
v
Neizskanēja.
knoks
k
Augstaka tiesa attaisnos viņus, varu derēt!
klusais
k
Būtu nostučījuši Jakānu ar VV , dabūtu mazāk, bet tā redz citiem par piemēru.
DZINTARS
D
Laba ziņa.
kukainis
k
Nav īsti sanācis visam izsekot, bet - vai notiesātie paši to izgudroja vai arī tikai cītīgi pildīja priekšniecības norādījumus?
Ainārs
A
Patīkami, kā vismaz atsevišķos punktos lietas pamazām sakārtojas. Bet apsūdzētie gan spītīgi idioti - būtu norādījuši zādzības reālo pasūtītāju, dabūtu nosacīti. Interesanti, pasūtītājs bija Sports, Jakāns vai kāds no mūsu "spices" politiķiem? Tagad smuki pasēdēs, padomās par dzīvi. Un vēl arī citiem tā būs laba mācība :)
dzeris - lauku vecis, ann
d
Bet, attirecībā par to, ka vajadzēja tiem vēl likt atmaksāt visus izdevumus, un, iespējams, labāk likt pāris gadus attīrīt pierīgas mežus no atkritumiem vai ko līdzīgu, var arī piekrist.
dzeris - lauku vecis, ann
d
Kas neklapē? Iejaukšanās privātajā dzīvē, pie kam ar nolūku ietekmēt žurnalistu, kas atklājis un darījis zināmu informāciju, kas nes sabiedrisko labumu, ir viens no smagākajiem noziegumiem, kas apdraud demokrātiskas brīvības un ir vēršanās pret Satversmi. Par maz iedeva.
dzeris - viens likums
d
Tu patiešām neko nesajēdz vai izliecies? Neko neesi dzirdējis par iejaukšanos privātajā dzīvē? Informācija par Jaunalksnes privāto dzīvi nekādu sabiedrisko labumu nrenes. Vai arī tu esi no tiem, kam patīk lūrēt pa atslēgas caurumu? Toties Jaunalksnes nopublicētā info par korupciju JD nes sabiedrisko labumu, un tādu info publicēt ir žurnalista pienākums. Kas te nav skaidrs?
Горемaмыкин
Г
mani absolūti neinteresē Jaunalksnes *patiesā seja* bet patīk tas ka šis spriedums liks citiem * likumsargiem* padomāt pirms pašiem sākt veikt prettiesiskas darbības attiecībā uz varu * viens likums* lai vienmēr būtu pirmajā vietā ...
aha
a
Te paveicās laika ziņā ar Mūrnieces un policijas vājprātīgo izgāšanos Nagles mājas pārmeklēšanā un Poikāna arestēšanā. Šķiet, ka uz šo notikumu fona tiesa juta, ka kaut kas ir jādara, lai Latvija pa taisno neaiziet bezdibenī.
t
t
man jums jāpiekrīt
Samēri
S
Kaut kas te neklapē. Es atceros, ka vienam pedofīlam iedeva nosacītu sodu. Te tikai par to, ka nedaudz atsedzās Jaunalksnes patiesā seja, notiesā uz reālu ieslodzījumu.
Es ceru, ka tas pats būs
E
Es ļoti ceru, ka cietumsods tiks piespriests arī personām, kuras vainojamas datu noplūdē no VID datu bāzes un to publiskošanā.
viens likums
v
Par ko? 'Par vārda brīvību? Par to, ka viņi atļāva sabiedrībai uzzināt, ka Jaunalksne ir angažēta žurnāliste, par to, ka viņa nav vienaldzīga pret narkotikām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas