Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaundžeikars iesaka veidot komisiju SAB darbības izmeklēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
waka waka
w
Nacionalas drošības komisija ir tikai izkartne bez jebkadas saistības ne ar nacionālajām vēŗtībām, ne arī ar konstitucionālo drošību. No Krievijas ņemts paraugs.
Tā viš ir....
T
"Pietiek.com" un" Diena" abi Kozjolam piederīgi,taisa troksni par seniem notikumiem. Kozjolam jāpalīdz "lablatviešu" caurkritušajiem politiķiem.
Bet
B
ko tad šitais politiskais līķis te verkš? Kāpēc jārok ārā miroņi, nesaprotu.
pamela
p
No Kažociņa sagaid'[isiet vien privātu ņaudēšanu,ka krievus nelaiž pie teikšanas.Žēl,ka Kažociņš neanalizē krievu plašsaziņas līdzekļos pausto,tai skaitā GUSČINA aicinājumu Krievijai,Latvijā darīt to pašu kā Gruzijā 2008.g.Te nu ir mūsu neatkarības "sargi"! VAI KAUT KAQS MELOTS,pausts pretvalstisks ,jebšu CENZŪRA POLITISKA?
pamela
p
No Kažociņa sagaid'[isiet vien privātu ņaudēšanu,ka krievus nelaiž pie teikšanas.Žēl,ka Kažociņš neanalizē krievu plašsaziņas līdzekļos pausto,tai skaitā GUSČINA aicinājumu Krievijai,Latvijā darīt to pašu kā Gruzijā 2008.g.Te nu ir mūsu neatkarības "sargi"!
savejais
s
Nu , ja to saka jaundžeikars, tad jau tā ir . Ap viņu vienmēr tāda gaiša godīguma aura. Žēl, ka viņš beidzot nolikts pie vietas. Cerams uz neatgriešanos
lasiitaaja
l
Tikai ne nodot izmekleeshanu komisijai, jo tad visa slepeniiba buus veejaa. Izveeleets un iecelts izmekleetaajs buutu labaak kopaa ar SAB priekshnieku.
lauķe
l
Varen rosīgs palicis šis krogus papum līdzīgais eksdeputāts.....nez vai kontrolē arī savu likumpārkāpēju junioru.....
čiepa
č
Vēl mazāka ir interese par to, ko saka dzeris, dzens vai komentētājs Ozoliņš. ;)
Traktors.....
T
Jaundziekara izglitiba neatskiras no ruk ruk Kalvisa
Slava!
S
viņš ir kommunists
KLM
K
Jaundžeikars vēl vienīgais donkihots palicis, kas vismaz pasaka patiesību. Tikai amaksāto komentu skricelētāju kori jau nepārkliegsi.... .......................................... ............................................................ Ne tikai apmaksāto, bet arī sorosīdu un masonu, pie kuriem nepiederat vienīgi Jūs - pārpilna valstiskas pašcieņas un domu lidojuma, kuru diez kādēļ nevar sastapt pie katras kūts pakša....
Zelma Birzniece
Z
Tāds interesants Pietiek.com-kam viņš kalpo ar Jaunžeikaru,Lapsu uc
čiepa
č
Protams! Un tā lielākā daļa "savējo" diemžēl jūtas lielajā politikā kā vienkārši "peškas". Atliek uzspiest uz pāris svirām, Ozoliņam uzrakstīt kaut ko, kādam palaist attiecīgu pīli, VVF eksaltēti pamētāt rokas un bāleliņi jau panikā liek pa bremzēm. Jaundžeikars vēl vienīgais donkihots palicis, kas vismaz pasaka patiesību. Tikai apmaksāto komentu skricelētāju kori jau nepārkliegsi... Palasies pats komentārus- vieni oligofrēni...bez valstiskas pašcieņas, ar domas lidojumu ne augstāk kā līdz kūts paksim. Diemžēl!
Buba
B
Kaut kur redzēts ... vai tik tas nav caurkritušais sviesta meistars?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas