Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jaunieši pie Ārlietu ministrijas vāc parakstus pret Nigērijas deltas piesārņošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sigurds
S
Vispirms jātiek pašiem ar sevi skaidrībā ,savā valstī...Bet iniciatīva atbalstāma...
O.V.
O
Es pasauls daļa, atbildīgs par visu...? Izskatās vairāk pēc pasaules lāpitājiem, kam tāds Imants izskalo smadzenes. Varbūt tomēr iestāties par lietām, kuras reāli varam ietekmēt. Daudz nozīmīgāk par zirgošanos pie ĀM ar plakātiem rokās būtu reāli savākt humāno palīdzību Āfrikas badā mirstošajiem bērniem.
otra puse
o
Cik noprotams, lielākajai daļai komentētāju tā visa liekas tukša māžošanās. Bet manuprāt šādi centieni ir VISMAZ jāatbalsta, jo ar savu nīgrumu mēs sūdiem ļaujam tikai augt augumā. Pasīvos vienmēr kāds izmanto, atcerieties to.
otra puse
o
Lai arī "šitādi te" neko lielu nepadarīs pilsoņu kara un naftas nomocītajai Nigērijai, viņi vismaz dara KAUT KO atšķirībā no jums. Dažreiz ir jāciena arī iniciatīva palūkoties tālāk par savu degungalu, pat, ja tas notiek diskutablos apstākļos.
Imants->Dr.xy
I
Atu palieto ne tikai klaviatūru, bet arī smadzenes. Pameklē, atradīsi protestus pret katru no tematiem, kurus uzskaitīji. Pačukstēšu tev vēl kādu noslēpumu *ja uzskati, ka ir kāda netaisnība, tad pats arī sāc par to kaut ko darīt. pareizi te virkne raksta - paskaties sākumā savā lauciņā - ja pats neko nedari sabiedrības labā - neprotestē, neraksti vēstules, nevāc parakstus, neziedo tiem, kas to dara, neizsaki savu viedokli, neveicini pārmaiņas - tad ar kādām tiesībām tu kritizē tos, kas to dara? tie, kurus kritizē, darbojas arī tavā labā.*
Imants
I
Malači, atbalstu! :)
Dr.xy
D
Interesanti kas finanse so divaino organizaciju"Amnestie Internacional".Kadel nenotiek protesti pret zurnalistu slepkavosanu Krievija,kadel kluse par Kinas varmacibam Tibeta,par Krievijas uzbrukumu Gruzijai,par Baltijas juras iznicinasanu no "Nord Stream"( Vacija& Krievija),pret Kinas viltoto precu izplatisanu visa pasaule,no kuram ir mirusi tukstosiem cilveku,pret islamistu teroristiem,pret Ziemelkorejas un Iranas atomierociem u.t.t.
nīgrais
n
Interesanti, vai kāds no viņiem tā uz skaitli 3 kartē atradīs, kur tas ir? ;) Situācija kā pirms pāris gadiem, kad Lielupē bija iegāzti notekūdeņi, visi vietējie ar spaiņiem glāba vēžus un zivis, bet šitādi te pie Ķīnas vēstniecības protestēja pret suņādu izmantošanu apģērbu šūšanā (tas vieglāk, nekā pašu mājās gumijniekos lietū savu upi tīrīt).
hi-hi
h
ar tadiem idiotiem mes jau novedam valsti līdz bankrotam, labāk savus spekus vērstu pret politikiem, kuri noveda valsti līdz dibenam
kolēģis
k
Nu jau nu jau! Varbūt vienreiz tomēr derētu palūkoties, kas darās pašu pagalmā, pirms līst citās zemēs? Arī pasaules atlantā der ielūkoties, lai nesanāk, ka protestējam pret "gimalajiešu lāču" iznīcināšanu...
jap
j
Latviešiem ir pieejams dzeramais ūdens, tapēc viņu problēma ir Šķēle. To valstu problēmas, kurās nav pieejams dzeramais ūdens, uz viņiem neattiecas.
Šampēteris
Š
Uz Lielupes situācijas fona bērni izskatās tra'gikomiski.
alkass
a
Varbūt vispirms būtu jāpacīnās pret naftas pārkraušanas termināli Daugavgrīvā jūras krastā?
who cares
w
Tavi argumenti neiztur kritiku, jo, cik sevi atceros, tad "te uz vietas" visu laiku kaut kas notiek. Tas nav pietiekams iemesls, lai VISI būtu tuvredzīgi/spētu redzēt tikai to, kas ir pašu ciemā.
sela
s
malači!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas