Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jauniešu Finanšu ministres pirmā darba nedēļa...

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a.tomašūns
a
Vakar viens pieredzējis politiķis Jelgavā ieteica salīdzināt Latvijas valsts budžeta lielumu 2009.gadā, kaut vai ar 2003.gada cipariem. Uzreiz rodas jautājumi, ko nozīmē krīze. :)
jenkjis
j
interesanti kaa Latvija vienmer viens otru noeed. Es ari esmu ar cilvekiem runajot idejas piedavajis kaa Latviju padarit energiski neatkarigu, vismaz virzities tani virzienaa, to darot izveidojot tukstoshiem jaunas darba vietas un samazinot importa/eksporta deficitu. Viss ko sanemu preti ir negativa kritika.
lasītājs
l
ciniķi, tā vietā, lai visus kritizētu, izdari labāk ko vērtīgu, saturīgu un valstij noderīgu!
ciniķis
c
Man šitie jaunieši atgādina kaut ko no sektu saskalotajiem prātiem tipa līderisma akadēmijas utt. Tieši rakstīšanas stils ir tāds it kā kāds būtu baigi labi pastrādājis ar šo jauniešu apziņu, pie tam tā, ka viņi realitāti vairs tā īsti neuztver, bet maļ savu maļamo kaut kādā svinīgi optimistiskā stilā. Lieki, teikt, ka sajēgas viņiem ne par vienu no jomām nav ne tik cik melns aiz naga, ne par ekonomiku, ne par finansēm, ne par ieksejo drošību, tomēr visiem ir savs "viedoklis" un viņi gatavi dažu mēnešu laikā ne tikai "iepazīties", bet arī kā "speciālisti" nākt klajā ar saviem priekšlikumiem. Bet nu, FM laipnā attieksme nav nekas cits kā iztapība Sorosa Fonds Latvija dibinātajai sabiedriskajai organizācijai. Nu, jā, no degradētiem augstākā līmeņa ierēdņiem neko citu kā gļēvu iztapību un savas valsts nodošanu visādu sorosu rokās nemaz nevar gaidīt. Cilvēks, kurš ir garīgais punduris ar smieklīgu vērtību sistēmu (pirmajā vietā alkatība un iedzīvošanās) defaultā nav spējīgs ne uz cēlu, ne altrutistisku, ne uz kādu citu rīcību, kas varētu glābt šo valstiņu. Tikai tad, kad nāks tādu politiķu paaudze, kas būs gatava cīnīties par savu valsti pat nežēlojot savu dzīvību ( par tādiem sīkumiem kā materiālā labklājība nemaz nerunājot), tad Latvijai parādīsies cerība uz patiesu neatkarību un cieņu. Pagaidām pret mums nav ne tikai cieņas no ārvalstu organizāciju puses, bet mums nav arī nacionālās pašcieņas, tautas vērtības un kultūras apziņas, par ko varam lielā mērā pateikties arī Sorosa Fondam Latvija. Šis fonds ir ļoti efektīvs - tas grauj pašus pamatus - garīgās vērtības nomainot tās ar pseidovērtībām tipa "pilsoniskā sabiedrība", indivīda tiesības degradēties līdz dzīvnieka līmenim utt.
Mamma
M
Sandra, jutos, kā izlasījusi pamatskolas sacerējumu: " Kā es pavadīju vasaru! " Jūs esat finanšu ministre ( Jauniešu ). Es sagaidu Jūsu vērtējumu jau par pirmo nedēļu, priekšlikumus, nav jau tikai jāmin sliktās lietas. Lai Jums veicās!
:)
:
Malacis, Sandra! Tik uz priekšu!
un
u
Ak, ak, gribu uzzināt! Ar to ministram, pat jaunam, ir par maz.
Sandra>>Tomēr skumīgi,
S
Paldies, par pamanītajām kļūdām. Nekļūdās tas, kas neko nedara.
hei
h
vai, cik smuka ministre!
Tomēr skumīgi,
T
ka pat jaunieši, kas sevi uzskata par aktīviem, progresīviem utt., raksta ar tik šausmīgām kļūdām.
Jel
J
Noskaidro, vai uz FM jumta ir jau NLO pacelšanās/nosēšanās placis izbūvēts
heh
h
Jā, einis ir vecis. Pēti viņu uzmanīgi un varbūt arī tu dzīvē daudz ko sasniegsi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas