Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jauniešu Ministru prezidenta uzruna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
Ministri atradušies. Ko var propagandēt diletantismu. It kā tāpat tā nepietiktu.
juris
j
Beidziet ākstīties!
ciniķis2
c
Nez, kas finansē šo projektu un kādi ir šo finansētāju mērķi?! Ļoti aizdomīgi ka kaut kāda jauna organizācija uzreiz tiek strauji publicēta un popularizēta masu medijos. Vai tik aiz tā visa kārtejo reizi nestāv vecais labais sorosonkulis. Bet principā, nopublicēts kaut kāds kārtējais propogandisks sviests patosa stilā bez jebkādas informācijas par to, kas ir šī organizācija, kas ir dibinātāji un kaut vai atklātie mērķi. Ļoti interesanti - šie iepazīsies ar valsts pārvaldes darbu, nez kā viņi to izdarīs?! Būs slepens SVF un EK ukazs iepazīstināt šos neinformētos jauniešus ar valsts pārvaldi? Valsts iestādēm tiks uzlikts pienākums šiem "iniciatīvas" cilvēkiem iesniegt darbības pārakstus, funkciju revīzijas un finansējuma plānus?! Izskatās pēc kārtējā projekta ar kuru tiks muļķoti vēlētāju simti tūkstoši. Glābēji atradušies.
bibliotēka
b
noteikti ieskatīšos Jūsu lapā, un tad paskatīsimies, cik tējas varam (smile) izdzert. un - ar kādu sarunas darba plānu PIE tējas.
bibliotēka
b
vārdu sakot, es nedrīkstēju nolaisties līdz personiskam komentāram, vēlreiz un ļoti atvainojos.
bibliotēka
b
vēlējos atvainoties par komentāra plkst 11:42 nekorekto toni, jūs patiesi esat simpātisks jauns cilvēks, acīmredzot - ar vispozitīvāko vēlmi darboties un enerģijas pilns. viss, ko ar saviem komentāriem - atkārtoju, tiešām vēlos, kaut būtu atturējusies no tā, par ko tagad no sirds atvainojos - vēlējos pateikt, ir, ka patiešām, darbojoties publiskajā telpā un ar pretenzijām uz varas 'spoguļošanu' vērts paturēt prātā, ka darbībā svarīgāks par formu: nosaukumu Ministru kabinets, uzvalkiem un MP uzrunām, ir saturs, tas, ko jūs reāli spēsiet izdarīt. tajā tad arī vēlu vislielāko veiksmi; vienkārši arī tiesības teikt MP uzrunas ir ar kaut ko jānopelna. tajā tiešām - veiksmi! ar cieņu avansā, bibliotēka
ciniķis
c
Pašpašludinātie ministru kabineti un ministru prezidenti? Muahahahahaha )))))
Eva Ikstena
E
Labprāt kopā ar bibliotēku izdzertu tēju! eva.ikstena [at ] ljp.lv
latviete>bibliotēka
l
:* kā būtu ar relaksējošu galvas masāžu?
bibliotēka
b
paldies, kad man vajadzēs Jūsu padomu par to, kad saspringt, kad atslābt, es nekavēšos to palūgt. pagaidām - iztieku ar savu saprašanu. tas ir arī zināms brīdinājums - neregulējiet mani, lūdzu. runājiet par lietu, ja šo pašu lietu kaut cik izprotat.
latviete>bibliotēka
l
:D vēl nevarat atslābt? Paldies par gramatikas labojumu. Jāatzīst, ka Padomju laiki darījuši savu.:) Jums arī jauku dienu! :*
bibliotēka
b
tik daudz par tā saucamo 'jauniešu dimensiju'. un blogu kultūru vispār. šie monologi sāk vienkārši dominēt publiskajā telpā, aizēnojot reālu, nepieciešamu informāciju. to, kas notiek un ir patiesi svarīgs un karams pie lielākajiem zvaniem, tā nu ir sanācis, ka Diena šeit ir viens no šiem zvaniem. 'jauniešu dimensija' - neeksistējoša lieta, kā liecina pats šis apzīmējums, un tamlīdzīgas lietas sāk aizstāt saturu. ceru, ka tā nenotiks, un šī tendence vājināsies.
bibliotēka
b
saņemieties - Jūs droši vien gribējāt teikt, cienījamā, jo saņematies ir darbības vārda saņemties forma daudzskaitļla II personā stāstījuma izteiksmē. un tas ir nevis iespaids, bet gramatika, kaut kas daudz reālāks par 'dziļiem' iespaidiem un tikpat dziļu analīzi par to, kas un kā varētu būt mani aizskāris. jauku dienu!
latviete>bibliotēkai
l
Protams, katram ir tiesības uz viedokli, bet, jāsaka, ka Jūsu pēdējais komentārs bija pretīgs :( Rodas iespaids, ka šis projekts kaut kādā veidā Jūs ir aizskāris dziļi personīgi. Saņematies, dzīve iet uz priekšu!
ala
a
protams , ka jaunieši mūsdienas pieraduši, ka viss notiek un izdodas ta viegli, bez piepūles. Nu apmeram ta ka tadas Ellas, Ievas kokorevičas un citas tīnes ar prastu uzbazibu un vulgaritati viegli iekļūst "zv aigžņu" statusā. Tā arī jaunieši citās sfērās ar tuksu muldēšanu domā nokļūt varas elitē. Vispirms , mīļie bērniņi, pabeidziet augstas skolas un tad nakat politikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas