Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jaunietim par nacionāli naidīgiem komentāriem nosacīts sods un 1000 latu soda nauda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tenge
T
Nu ja. Un savu naidu un žulti pret bijušo vīru, droši vien, iepotēja arī savai atvasei, kā tas pārāk bieži notiek, tikai plus tam, ka "tavs tēv bija tāds un šitāds bezvērtīgs mērglis", piepina klāt visu tēva tautu, ieaudzinot sīkajam uzskatu, ka visa latviešu tauta ir "tādi un šitādi", un ir nīstami un nicināmi. Lūk rezultāts. Šādā veidā agrā bērnībā apziņā iepotētus uzskatus nevar vairs izdzēst, jo uz tiem organiski balstās un ar tiem ir saaugusi visa pārējā personība, tādēļ varētu teikt, ka šādi cilvēki ir garīgi kropļi.
Tenge
T
"Interesanti, ka Gardas klans ir tiesiski aizstāvams" - jebkurš ir tiesiski aizstāvam, kamēr pats nepārkāpj likumu. Garda nepārkāpj. "Tātad provokācijas ir dzīves sastāvdaļa" - kādas provokācijas? Vainaga nolikšana pie Uzvaras pieminekļa? Tad nu jāsaka, ka viss tas 9. maija ļembasts ir viena vienīga milzīga provokācija, ko latvieši pacieš sakostiem zobiem.
Tenge
T
Kam ir iespēja, aizejiet uz draugiem.lv un apskatiet "varoņa" lapu. Gribas piekrist tam, kurš te teica, ka viņš nav psihiski normāls - manuprāt čalim ir izteikta tieksme uz varmācību, turklāt prasts kā zirga deķis. Pat šķiet dīvaini, ka ar tādu skatu uz dzīvi cilvēkam šī ir pirmā sodāmība. Vienvārdsakot - ļoti, ļoti nepatīkama personība. Nez, kur tādi rodas?
jumors
j
Interesanti, ka Gardas klans ir tiesiski aizstāvams. Tātad provokācijas ir dzīves sastāvdaļa un ar to vienkārši jārēķinās, kaut arī apnikušas kā rūgta nāve. Gardas smaids ne ar ko nav labāks par Ždanokas smaidu. Viņu teksti ir tikpat žultaini kā puišeļa komentāri. Piekrītu dzerim - abi labi!
8.marts
8
Sveiciens sieviešu dienā! Latviešu sievietes uzvarēja taisnīgajā cīņā. Varam lepoties!
lepratorijs
l
rimša nav mans domubiedrs - pareizi, ka viņš tiek saukts pie atbildības, taču gardenes ir tieši tādas pašas - atbaidošas un rasistes. Izsaku līdzjūtību, ja ka Tu vēl joprojām dzīvo okupācijā - tas nudien droši vien ir smagi.
Sems
S
Gardas meitenes ?! Kas tās tādas, viņiem tur harēms, vai?
Nesatraucies
N
to jau mēģināja tavi domubiedri ,bet diemžēl nevarēja pat ļoti meklējot atrast nekā par ko notiesāt.Atšķirībā no tava domubiedra Rimšas,viņas nekad nav ne par vienu tautu tā izteikušās kā tavējie.Krievvalodīgie ,kolonisti un okupanti nav tautība,bet statuss,kuru nav iespējams apstrīdēt Latvijas gadījumā.
lepratorijs
l
ļoti jauki; un kad sodīs Gardas "vietnieces"/rasistes un naida kurinātājas?
arturs
a
tagag gribeetos redzeet arii naida kurinaataajus no latvieshu puses. taadu ir ljoti daudz sheit internetaa.
lauķe
l
Šādas krievlatviešu atvases vairākumā ir naidīgi visam latviskajam.To viņiem iepotē mamašas, jo gļēvie latviešu vīri parasti ir zem sievu krieviešu tupeles!
Dollija
D
Tas cilvēks taču ir psihiski slims. Tāda lamāšanās jau norāda, ka smadzenes ir galīgi sapuvušas. Un par ko?!!! Ko tad viņas tādu izdarījušas? Arī man riebjas tas ļembasts tā saucamajā uzvaras parkā. Vienkārši riebj braukt ar tramvaju garām. Un daudzi latvieši jūtas tāpat - apdraudēti un pazemoti. Tā nav nekāda nevainīga vecu cilvēku svinēšana. Tas ir riktīgs "uzbrauciens" mūsu neatkarībai. sak, redz, kam ir īstā vara Latvijā. Rimšas sods ir neadekvāti mazs.
nu
n
sods nav adekvāts. tas ir par mazu.
karels.
k
he he » nita 15:39 Kur tu rāvi , ka latvietis? Rimša nu galīgi nav latviešu uzvārds...un eduardu ir pilns Kjengarags...: ===================== Uzvrāds Rimša viņam ir no tēva, kas atstāja šo ģimeni. Laikam vairs nevarēja izturēt sievas lielkrievu šovinistes uzbraucienus. Artūrs Rimša auga ar māti divatā. Pēc dēla attieksmes pret valsti kurā dzīvo un latviešu tautu, var izdarīt secinājumus kāda bija māte un kadā garā viņa audzināja dēlū. Š āda ģimene nav vienīgā. To skaits sniedzās vairākos desmitos tūkstošos.
klausītājs
k
Gads nosacīti un 1000 latu naudas sods, varēja jau smagāk, bet iesākumam tas arī ir labi.Tiesa mums tomēr ir daudzmaz līmenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas