Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jaunietim par naidīgiem interneta komentāriem pret krieviem piespriež nosacītu cietumsodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
А ты свинья под дубом? Та, о которой писал Крылов.
lk
l
kakaja raznica russkij, latish?Ja uverena cto u mnogix latishej estj russkije druzja,tak ze,kak i u russkix estj druzja latishi!!!Cto vi za bred nesete,okupanti i t.d?Mi tak ze ljubim etu strannu kak i vi,i scitajem svojej rodinoj,po krajnej mere ljudi okruzajushije menja ne scitajut Rossiju svoej rodinoj,potomu cto rodilisj i virosli zdesj!!!
caps
c
rimsties, taču! kurš tad Tevi sauc par urlu? nepazīstu arī nevienu latvieti, kurš visus krievus bez izņēmuma sauktu par okupantiem, urlām un fašistiem. par urlām tiek saukti tie nacistiskie krievi, kas dzīvojot Latvijā neciena tās pamatiedzīvotājus, kultūru un principiāli nerunā valsts valodā. jau tas vien, ka Tavi vecāki Tevi ir sūtījuši latviešu skolā un Tu runā/raksti sakarīgā latviešu valodā, liecina, ka neesi okupants, urla vai fašists. diemžēl tādu kā Tu krievvalodīgo vidū ir retums. lielai daļai krievu ir krievijas dienestu propagandas izskalotas smadzenes un tie kā zombiji pauž tālāk savus nacistiskos uzskatus! ir tikai normāli, ja latviešus tas ļoti uztrauc. tādēļ nevajag apvainoties, ja kāds karstgalvis dusmās apvaino visus krievus! padomā pats, kā Tu justos latviešu vietā, ja ikdienas Tev savā zemē nāktos saskarties ar agresīviem, naidīgi noskaņotiem fašistiem, kas glorificē Staļinu un komunistu noziegumus un draud ar atkārtotu Latvijas okupāciju?
caps
c
neatbalstu ekstrēmiskus un naidīgus komentārus! kur nu vēl naida kurināšanu! iespējams, ka minētais tautietis tik tiešām ir uzrakstījis kaut ko tik necilvēcisku un briesmīgu, ka pelnījis to nosacīto cietumsodu. tomēr šokē, ka DP ir tikai tagad atmodusies un sākusi pievērst tādiem komentāriem uzmanību! mēs diendienā redzam klaji naidīgus un fašistiskus krievu tautības pilsoņu un nepilsoņu komentārus par Latviju un latviešiem. kādēļ līdz šim neviens no viņiem vēl nav saukts pie atbildības?!? vai tiešām iesniegumu trūkums? ja tā, tad, letiņi, neslinkojiet un fiksējiet katru naidīgo krievu tautības komentētāju ierakstu un rakstiet oficiālu iesniegumu DP! cerams, ka tādējādi vismaz dažus no tiem deģenerātiem izdosies sodīt ar reālu cietumsodu!
Sēlis
S
NU,tiesnesīši,Jūs esiet spējīgi tiesāt tos, kuri atbild uz okupantu urlu apvainojumiem,bet īstajiem vainīgajiemjūs laizāt pakļu puņķainuģīmi.APsveicu visus krieviem pakaļā līdējus.
U-ū, Maizīša kungs vai DP!
U
PAR filmu "Латвийские русские: десять веков истории" laikrakstā Vesķi segodņa, 2009., 22. okt. Латвия - земля славян! KOMENTS 23. okt. = • ХА-ХА-ХА!!! Сегодня, 01:48 # прохожий А не пора ли латышам ответить за своё хамское поведение перед истинно коренным населением - русскими? По сибирским морозам эти сволочи скучают. :))))))))))))))))
Kauns cik zemu krituši
K
Muļķu zemē pastāvošā vara atļauj utainām urlām un naidīgiem žīdiem latviešu tautai un Latvijai dir-st uz galvas.Latviešiem ,kas aizstāv savu valsti draud represijas .Nožēlojami ! Tas viss atgādina okupācijas laikus. Toties šeit brīvi atļauj blēžiem izlaupīt un apzagt Latviju u nevienu cietumā neliek.
fui
f
Ja Jūs neesat spējīgs izlasīt manis uzrakstītu komentāru pilnībā, man Jūs ir sirsnīgi žēl. Pirmkārt, pamata apgalvot, ka Krievzeme ir mana, Jums nav. Es esmu dzimis un uzaudzis Latvjā, un vienīgais, kas mani saista ar Krieviju ir tautība. Otrkārt, kādi ir Jūsu iebildumi pret manu uzvedību? Es brīvi pārvaldu latviešu valodu, strādāju valsts labā, maksāju nodokļus, patērēju savu naudu Latvijā, nemeru atkritumus uz ielas, nemīžu uz Brīvības pieminekli, un nebļaustos apkārt, ka visi Krievi urlas un okupanti, bet visi Latvieši ūpas un atsaldētie idioti.
fui
f
Bet es pat nemaz nezināju, ka esmu pasaka...
lat.
l
Lai DP palasa, ko krievu tautības portālos raksta par latviešiem! Latvieši,palīdzēsim mīļajai DP salasīt,to,ko viņi paši nespēj. Mani krievu tautības cilvēku t.s.komentāri aizvaino. Kā saprotu, ar ro ir par maz. Tās laikam ir manas personīgās problēmas.
daunitis
d
Andrim ir smagi izteikts lingvistisks debilisms- neuztver rakstīto.
amis
a
Es domāju tos komentētājus kuri atbalsta nacionālās idejas, bet tik pa retam ko uzraksta vai pat neatceras kādu niku iepriekš lietojuši. Tomēr viņu komenti ir ievērības cienīgi.
Grizli
G
Es vienmeer,no pirmaas dienas,kad saaku drikjeet komentaarus,rakstu tikia ar savu niku Grizli!
Grizli
G
Tu vismaz esi izlasiijis ,ko es rakstu? Par kaadu manu dzimto valodu tu runaa? Ar ko taa atskjiras no tavas? Kaadas republikas mans teevs ir iekarojis?
vispār Andri
v
tu saprati arī, ko Grizli saka?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas