Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Jauno valdību varētu apstiprināt 3. vai 4.novembrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KARLS MARKS
K
Un viss paliks pa vecam? Dombrovskis pusotra gada neko neizdarīja, kā tik grieza un no ,,neparedzētiem,, un aizņēmuma labi maksāja savējiem. Viena pļurkšķēšana, viņiem tak NAV IDEJU , viņi prasti afēriski,kas gaida dabas ,,vilni,,/pēckrīzes augšupeju/ un viss.
biznesmenis
b
Vēl nav nominēts jaunai premjers bet jau valdību stiprinās....... Dombim jābut atbildīgam par FINANSĒM, viņš nav biznesmenis ne ko saprot no uzņēmējdarbības, lai ar skaita cipariņus.
*****
*
Jaunā veco vēžu valdība, kam piepulcināts bariņš iedomīgu, ekstrēmu puišeļu, kuri visu svēto brīvvalsts simboliku iemetīs miskastē, kad beigsies vajadzība
Nabaga radinieki
N
Tie VL-TB/LNNK gan šoreiz uztaisīti par tādiem kā nelūgtiem viesiem vai nabaga radiniekiem. Viņiem uz 8 deputātu mandātiem ir tikai 1 vieta valdībā, bet ZZS un Vienotībai kvota nezin kādēļ ir divreiz lielāka.
kaut ka dīvaini
k
Jaunais deputatu sastavs ir krietni izmainīts (varēja jau nu tauta saņemties un vēl naskāk pamainīt vecos blēžus). Un ja nu jaunievēlēti deputāti nenobalso par šo tik ilgi "perēto" aizejošā sastāva veidoto jauno 'valdīšanu."?
durnis
d
RIŽĀ TEICA KA TĀ BŪS , tagad tik šķēlēsim un škūrēsim to Latvijas zemi... mīļais lāčuks uz visu GATAVS PARAKSTĪSIES ,jo ministrēs visas vecā parteju prostitūtas un viņien padomus dos par labu kāpostu ,bez atbildības lielie parteju speci... Prieks dzīvot LATVIJĀ !!!
VIEDOKLIS
V
Parunas par ministru kabineta veidošanu virzās grūti..Ja ZZS neiegūs tieslietu ministra vietu,viņi kolīcīju atstās.Vienotībai paliek vienīgi valdību veidot ar SC un tikt vaļa no visiem oligarhiem,Vienotība tādā veidā politiskos jautājumus arī varēs atrisināt
!
!
Te jāatceras, ka arī nelaiķe PSRS vārdos bija par mieru visā pasaulē, bet darbos... Ja saskaņu no sirds vēlas, tad saskaņa iestājas pati. Bet te šis jēdziens ir tikai vēl viena PCVL izkārtne. Veiklie zēni to uzšņāpa uz izkārtnes, bet, kad bija jāparāda saturs, izrādījās, ka viņi krāpjas... Vārdos "Dievs, svētī Latviju!" ir kaut kas tāds, ko PSRS nekrofīli nespēj turēt, kā sātanisti netur krusta parādīšanos.
J
Jāsaprot, ka tagad un joprojām valdības nav, bet dzīvojam! Vai tad, kad būs - mirsim? Kas mainīsies, kad jaunās politmafijas iekārtosies pie labumu ruļļiem un paies100 dienas, kuru laikā iegaumēs savu kabinetu? Kas pēc tam mainīsies, ja mainīsies? Vēžiem krāsa?
un tad nāca postītāji.
u
kas notiek Latvijā ?, 22.10.2010 16:33 ZZS jau 20 gadus sēž valdībā un 20 gadus posta manu Latviju,nu tagad šie ZZS ar vēl lielāku sparu un pārspēku/ministriju sk./ turpinās postīt manu zemi vēl 4 gadus ,ar to arī apsveicu vēlētājus, kuri neredzēja to ,ka 20 gadus ZZS bija pie teikšanas,bet visu vainu par sastrādāto visi novēla uz TP Kalvīti ,kura laikā tik tiešām valsts attīstījās visstraujāk,bet kādiem aizjūras saimniekiem vajadzēja ielikt paklausīgus pakalpiņus un tādus roklaižas kā ZZS,gavilējiet, tauta,jūs to gribējāt
Padomā tik
P
Vai tad Zatlers ir jau nominējis? Vai varbūt viņam neviens neprasa.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Dombrovski, turies!
anonīmais šakālis
a
Visu Latvijai ir jāpastāv uz izglītības ministra posteni un jāatsakās no tieslietu ministra amata.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Ardievu, "Saskaņas Centrs"! Skuju taku šai partijai!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Politologs Daukšts (būtu labak aiztaupījis savu verdziskās domāšanas viedokli presei un medijiem) murgo, ka jaunā valdība varetu nepatikt ne Eiropai, ne Krievijai! Heh, interesanti gan - vai tad Latvijai ir japaprasa atļauja kaut kādiem onkuļiem Eiropā un Krievijā, vai viņiem tas patik vai nepatīk! Runa iet par VL zēnu iekļaušanu valdības koalīcijā! Tas ir appmēram tu nopērc kādu lietu un ja taviem blakus dzīvokļu kaimiņiem tas nepatiks, tad tev būtu jādomā, vai ta lieta nav jaapmaina pret kādu citu! Kas par STULBUMU! Latvija pati var darīt kā VĒLAS! Un man ir liels prieks, ka SC nebūs valdībā! Lai sež šos 4 gadus opozīcijā kā līdz šim! Lai izcakst šis nodevēju un kangaru veidojums! Zatlers ir cienīgs vīrs - jo pateica, ka citam valstīm nav nekādu tiesību iejaukties un noradīt kādai valdībai kaut ur būtu jābūt! Acīmredzot Zatlers pārdzīvos ja netiksies ar Kremļa pundurīšiem, un nekas arī no ta nenotiks! Un mēs taču zinām no pasākam, ka pundurīši ir mazi ļauni vīriņi, labāk ar tadiem darīšanās neielaisties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas