Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jaunu darbvietu radīšana - glābt Latgali, dot darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lenna
L
This aritcle achieved exactly what I wanted it to achieve.
Denisha
D
This is way better than a brick & mtraor establishment.
haralds
h
nu tik glābs Čangaldešu un nu tik būs!
Andris
A
Salaidāt Latgali pilnu ar krieviem ,nu vairs nav atkāpes ,strādāt viņi negrib ,brauc laimi meklēt ''arzemēs.Vai arī--- salaidāt Latgali pilnu ar krieviem ,latviešiem viņu vulgārā vide nav panesama-dzeršana maķ peremak ūntt ,jeb .vienkārši sakot --uz pasaules ir labākas vietas kur dzīvot.Kēnigsberga arī kādreiz bija sena skaista Prūšu pilsēta,bet tagad.....krievi mūk projām.
vidzemnieks
v
Kaut kur varu piekrist. Latgalieši pārāk sabrāļojušies ar krieviem līdz ar to zaudējot savas unikālās kultūras vērtības.Palikusi tikai katoļu baznīca - visumā stipra un paldies Dievam, ka tā!
  • 0
  • 0
stulba Dienas propogandas
s
mašīna strādā pilnā sparā ar debīliem komentāriem.Nupat atgriezos no skaistas vietas,kur Vidzemes un Latgales novadi nosacīti robežojās.Latgalē cilvēku darbošanās,skološanās,kultūras tradīcijas un dzīves līmenis un problēmas ir tādas pašas kā visā Latvijā.Latgale rulle.Protams,tas ir prestīža jautājums,ka austrumu pierobežas stāvokļis,vēlams ar progrāmam,radošiem cilvēkiem un finansiāli vēl vairāk būtu atbalstāma.Tas celtu ļoti prestīžu Latvijai.
Tad kāpec
T
pārējai latvijas daļai nevajaga attaisnot ,jeb legalizēt kontrobandu ,bet tikai latgalē ,ja reiz tur tik labi.Vienreiz izbraucot caur latgali ,grūti ,ko pateikt ,stulbā dienas propogandiste.
  • 0
  • 0
izeja-suņi
i
Eduards 24.01.2012 16:48 Problēmas drīzumā tiks atrisinātas. Sadarbojotiees ar ES speciālistiem, Labklājības ministrijā jau ir izstrādāts unikāls projekts - izbarot pensionārus suņiem. Projekts veiksmīgi jau palaists Šampētera ielā.
Latgalietis
L
Pirmās Latvijas brīvvalsts laikā bija izstrādāta programma austrumu pierobežas zemju apdzīvošanai un latviskošanai. par to liecina tur saglabājušies bijušo māju nosaukumi un dzimtu uzvārdi - Liepiņi , Circeņi, Miezīši un Avotiņi.
Fiksais
F
Vai Dhebilovskis ar Melotības bandu nav nācijas kaprači? Nu kaut vai tā ģeniālā doma sodīt ģimenes ar bērniem, nosakot lielākus elektoenerģijas tarifus?Visspilgtākais piemērs tam, kā valdība izrēķinās ar bērniem. Valdība soda ģimenes, ja tām ir bērni ar lielākiem nodokļiem, nodevām un maksājumiem. Te neiet runa par elementāru atbalstu - te iet runa par klaji valdības attieksmi pret nākotni. Par Latgali tāpat - nedodot NEKO pretī atņēma cilvēkiem pēdējo iespēju piepelnīties ievedot lētākas preces no Krievijas. Vienkārši aizliedza pārvietoties pāri robežai... Vēl viens spilgts piemēr valdības naidīgajai attieksmei - brauciet taču prom, šeit Jums nav ko darīt! meli, meli un vēlreiz meli! Patiesība ir tāda, ka šī valdība plānveidīgi attīra Latvijas teritoriju no tās pamatiedzīvotājiem!
Q
Q
gaidis bērziņš esot guvis dubultsparu ,lai darbotos šajā jomā. latgale ,turies .laimes lācis nāk!
kārlis
k
Latvijā pašlaik darba algām (vidējā alga valstī 455 ls)tiek piemēroti pasaulē lielākie nodokļi 44.25%. šādai summas ES valstīs tiek pimērota 0% likme.Tā vācijā sāk iekasēt nodokļus no 8004 EU,Francijā noo 5685 EU gadā.
Jasis
J
Tukša muca tālu skan. Ja rezultāta nav pēc 20 gadiem, tad kā ar ielaistu slimību - par vēlu!
Lauku vecis
L
Pasēdēja, parunāja , 2 gadus taisīs plānus, grūdīs tūkstošu neko nezinošiem Rīgas Ķīļiem. Ko tad Ķīlis darīja pie Zatlera? Abi kundzēni noēda paredzēto naudu un tagad atkal kaut ko muļļās. Tiem , kopā ar prezidentu uz nedēļu bija un ir jābrauc pa pierobežas pilsētām un ciemiem, uz vietas jārisina jautājumi. Tur ir tāpat, kā kara laikā. Jākaro , bet nav ar ko( MATERIĀLAIS NODROŠINĀJUMS IZVĒRŠANĀS DARBĪBAI. Te prātiņš ir pa īsu valsts mērogā. tad redzētu , kas ir kas.)
jonj
j
atceros vienā intervijā Dienā Zaķis teica ka labi vien ir ka cilvēku latgalē nav varēs attīstīt zaļo enerģijas ražošanu. Varbūt tāds plāns arī ir atbrīvot teritoriju no cilvēkiem.
Ministry of Truth
M
Darba vietas, tas ir labi. Bet šim darbam jābūt ar augstu saražotā vērtību, lai alga segtu transportu, elementāras vajadzības, mājokļa un sakaru rēķinus, bērnu audzināšanu un lai vēl paliktu pāri kaut kas uzkrājumam. Tātad neder jebkura darba vieta. Cilvēks nav izkalpināms mūlis. Šādas darbavietas var rasties tikai plānotas valsts politikas rezultātā.
vilks (ne jenotvilks)
v
Tukša muldēšana !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas