Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunups: Krāsaino pildspalvu izmantošana balsojumā par Zatleru būtu ākstīšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pret Satversmi
p
un demokrātiju
rinķī apkārt
r
Šeit ir runa par Satversmes ievērošanu ++++ vai vari man norādīt punktu Satversmē, kurš liedz deputātam balsot atklāti, ja tāda ir viņa pārliecība? :) Ok, ja tas nav Satversmes jautājums, tad atsaucies uz jeb kuru citu norādi, kurš liegtu deputātam jeb kādā veidā pierādīt sava balsojuma rezultātu. Citādi Tu te mētā skaļas frāzes pa tukšo
deputāta zvērests
d
Kāds te sakars ar baidīšanos? Šeit ir runa par Satversmes ievērošanu. Ja Vienotības deputāti uzskata, ka LR Satversme nav viņiem saistoša, tad būtu vēlams pārtraukt darboties LR parlamentā.
ag
a
Šajā gadījumā deputātiem ir vienāda sirdsapziņa - viņi ievēlēs tādu prezidentu, no kura vismazāk var sagaidīt Saeimas atlaišanu. Šis Satversmes pants nodara Latvijai lielu postu, jo palīdz mūžīgi turēties pie varas tai pašai politmafijai. Šis Satvermes pants būtu jālikvidē. Bet kā to var izdarīt, ja par šo jautājumu atkal lems tie paši deputāti? Kaud kāds apburtais loks.
wow
w
drošāk ir biļetenam uzspļaut, DNS pēcāk lai noteiktu
Dereks
D
A nafig aizklāta balsošana, ja Vienotībniekiem jābalso, kā Junups grib ??! JĀBALSO TĀ, KĀ KIEK KATRA DEPUTĀTA SIRDSAPZIŅA ! jebšu, trad jau arī katrās vēlēšanās nānes pildspalva un fotoaparāts?
dzeris - tieši tā
d
Ja tas ir V blefs, tad kāpēc jūsējie tā baidās no atklātas balsošanas? Neloģiski.
tieši tā
t
vienotibas blefs 10:30 stāstiņi par to, ka „tie tur citās” partijās esot tie, kuri neturot vārdu un mainot savas domas ir kārtējais jenotu blefs un centieni savas personīgās samazgas uzgāzt citiem..
jaa
j
vienotibas blefs 10:30 stāstiņi par to, ka „tie tur citās” partijās esot tie, kuri neturot vārdu un mainot savas domas ir kārtējais jenotu blefs un centieni savas personīgās samazgas uzgāzt citiem.
hmmm
h
ja Saeimas vai pašvaldību vēlēšanās kāds stāv aiz iecirkņa stūra un vienalga kādu motīvu vadīts prasa atrādīt viņa palikušās aploksnes, foto kā nobalsoja utt. kāda nu kuram fantāzija, tad parasti sādu fruktu savāc policija, bet pēcāk viņš tiek tiesāts par balsu pirkšan. Ja izveicīgs tipiņš, tad izsprūk cauri, ja nē, tad ir iekritis. Nu, un principā tas pats jābūt Saeimā aizklātajos balsojumos. Jebkādas darbības ar pildspalvām utt, kas pārkāpj balsojuma aizklātību ir pamats tiesvedībai. Un tad lai rīb paraugprāva pa visu Latviju un skaidrojas - varēja tā darīt, nevarēja tā darīt. Nu, apmēram tā es domāju.
pasi savējiem vairs neuzticas
p
e.s.Blofeld 09:17 Izskatās, ka tā vienotība jāklapē ciet - ja viņiem tādi paņēmieni jālieto, lai panāktu ka savējie dara kā apsolījuši.
Satversme paredz
S
Balsošanas procedūrai ir jābūt tādai, kas izslēdz jebkādu iespēju kontrolēt deputāta balsojumu.
vienotibas blefs
v
stāstiņi par to, ka „tie tur citās” partijās esot tie, kuri neturot vārdu un mainot savas domas ir kārtējais jenotu blefs un centieni savas personīgās samazgas uzgāzt citiem.
Pelēkais Vilks
P
aunups: Krāsaino pildspalvu izmantošana balsojumā par Zatleru būtu ākstīšanās ================= Aunupa esamība politikā ir ākstīšanās..
sol vitas zināšanai
s
Fotografešana ar mobilajiem ir tieši tāda pati ākstīšanās, jo prezumē pašu galveno – jenotības deputātiņi ir melīgi, kontrolējami un nebauda ne tik vien tautas, bet pat savas partijas fīreru un Politbiroja uzticību. Fotografešana ar mobilajiem ir tieši tāda pati ākstīšanās, jo prezumē pašu galveno – jenotības deputātiņi ir melīgi, kontrolējami un nebauda ne tik vien tautas, bet pat savas partijas fīreru un Politbiroja uzticību. Fotografešana ar mobilajiem ir tieši tāda pati ākstīšanās, jo prezumē pašu galveno – jenotības deputātiņi ir melīgi, kontrolējami un nebauda ne tik vien tautas, bet pat savas partijas fīreru un Politbiroja uzticību. Fotografešana ar mobilajiem ir tieši tāda pati ākstīšanās, jo prezumē pašu galveno – jenotības deputātiņi ir melīgi, kontrolējami un nebauda ne tik vien tautas, bet pat savas partijas fīreru un Politbiroja uzticību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas