Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jaunups neredz, kas varētu atbalstīt Šleseru kā mēru

Jaunā laika (JL) vēlēšanu kampaņas vadītājs un arī Rīgas mēra amata kandidāts Edgars Jaunups atkārtoti pieļāva, ka JL pēc vēlēšanām Rīgā varētu sadarboties ar Saskaņas centru, kā arī ar LPP/LC, bet — ne Aināra Šlesera kā Rīgas mēra vadībā.

E.Jaunups JL Domes sēde Siguldā arī sacīja: «Šlesers nav un arī nebūs Rīgas mērs.» Savu pārliecību līdzīgi kā iepriekš tagadējais domes priekšsēdis Jānis Birks (TB/LNNK) E.Jaunups pamatoja ar to, ka neredz nevienu politisko spēku, varbūt izņemot PCTVL, kas atbalstītu A.Šleseru kā Rīgas mēru. Taču viņš atzina, ka «Ainārs Šlesers varētu salīdzinoši labi nostartēt un iegūt nepelnītu daudz vietas domē», ņemot vērā  lielos naudas ieguldījumus kampaņā.

E.Jaunups uzsvēra, ka JL stingri ievēros likumā noteikto atļauto finansējuma apjomu un līdz ar to kampaņa būs pieticīgāka. No viņa teiktā radās iespaids, ka kāda cita partija plāno neievērot likuma prasības. JL savu kampaņu televīzijā, radio un presē plāno sākt 25.maijā, bet jau nākamajā nedēļā būs aplūkojama JL interneta mājas lapa tagad.lv, kas izveidota uz vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas