Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jaunups neredz, kas varētu atbalstīt Šleseru kā mēru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tagad.lv
t
Ja milzīgu mūsu nodokļu daļu apēd birokrātija, tad veselībai un izglītībai, kultūrai un drošībai, darbavietām un sociālajai aprūpei pietrūkst līdzekļu. Tāpēc birokrātija ir jāsamazina tagad. Ja rīdzinieku naudu izsaimnieko, būvējot pasaules dārgākos tiltus un koncertzāles upes vidū, ja īpašumus pašā Rīgas centrā mēģina pārdot par sviestmaizi, tad rindas uz mājokļiem un bērnudārziem aug, nevis sarūk. Tāpēc šāda saimniekošana ir jāizbeidz tagad. Ja cilvēkam nav darba, tad cieš viņš pats, viņa ģimene, pilsēta un valsts. Tāpēc ir jārada apstākļi uzņēmumu attīstībai, jāsekmē jaunu darbavietu veidošanās tagad. Ja mūsu bērni neiegūst pasaules līmeņa izglītību, tad sapnis par mūsdienīgu un pārtikušu, starptautiski konkurētspējīgu Latviju ir izsapņots. Rīgai ir jākļūst par zināšanu un jaunu ideju metropoli tagad. Politiķiem jāspēj distancēties no savām un partijas interesēm, ir jāvienojas par valstiskiem darāmajiem darbiem. Ir jāveido gudru un godīgu cilvēku izlase, lai strādātu Latvijas labā, un tas ir jādara tagad. Jo mūsu kopīgā nākotne jau ir sākusies. Mēs aicinām uz rīcību. Tagad. Jaunais Laiks.
cony
c
Peec Nordeo-Riigas maratona man radaas paarlieciiba,ja par Riigas meeru kljuus Jaunups,tad Riga kljuus veseliigaaka un ljoti daudzi paarvietosies ar velosipeediem ,jo Jaunups atbalsta veseliigu dziives veidu,vieniigais no kandidaatiem uz Riigas meeru skreeja maratonu ,skreeja ljoti liela Jaunaa laika biedru un atbalstiitaaju grupa.Visus maratonistus sveica JL Priekshseedeetaaja Abolinjas kundze un Ministru prezidents Dombovskis JL
jautrais
j
šlesrs un jaunups man liekas ir no vienas mīklas un būs daudz grābekļa kāpēju.
Joņs
J
Jezup, Tev našmuks vōrds.
Žuks
Ž
Skatieties, ka vāroties pret Jaunupu, neuzkāpjat Wolfa uzrādītajam grābeklim. Ir jau iespējams Jaunupu svītrot, ja viņš kā deputāts un Rīgas mēra kandidāts neapmierina!
hihi
h
Kursh gan cits :) - feelings ka shitais maarketings vareetu arii panjem kreslu - www.balsojums.lv
Slesscheisse
S
Kops slesers vairs nav Satiksmes ministrs, kafijas automati un televiza vairs nav redzami Riga-rezeknes vilcienos. Slesers tads maz spitigs berns, vins kalpo Krievijas intresem un es loti uzmanigu veribu piegriest cik balsim vins un vina dranka partija sanem nakamas velesanas,
Valdis
V
Slesers nav vienigais pretigais sava partija. Varu viegli nosaukt vismaz ve 7 maitas LLP/LC partija kuri kalpo Krievijas intresem Latvija un nevis Latvijas intreses
Wolfs
W
Skaidrs, ka RD šoreiz krievu partijas saņems vairāk balsu nekā latviešu. Tomēr drusku pietrūks, un te jau būs klāt Šlesers, lai palīdzētu SC un PCTVL. Tālāk "godīga" apmaiņa - Šlesers saņems mēra titulu ar tiesībām piesūkties Rīgas brīvostai, bet SC un PCTVL tiesības krieviem un nepilsoņiem, cik nu to atļauj Satversme, vai pa kādu kapeiku vairāk. Plus, protams, Krievijas biznesa nostiprināšanos Rīgā, kas šiem noteikti būs derīgi nākamajās gan RD, gan Saeimas vēlēšanās. JL iesaka, ka, ja nu reiz bez krieviem neiztiksim, tad vienosimies ar viņu pragmatisko daļu, un neatdosim Rīgu un vēlāk visu Latviju Krievijai aprīšanai, bet kopā koalīcijā strādājot, kontrolēsim svarīgākos procesus.
fakts
f
Pateicoties Jaunupam - Kristovskis ir ieguvis milzumdaudz vairāk atbalstītāju.
He he...
H
Es toties neredzu šo JAUN-P-UPU kā mēra kandidātu... Un arī JL neredzu kā cienīgu pārstāvēt mani Rīgas domē, tad jau labāk balsošu par Alfrēdu Petroviču Rubiku!
Mija
M
JL liekas visjēdzīgākais variants, par to arī domāju balsot, bet Jaunupu izsvītrošu, jo manās acīs šis zēniņš nu nekādi nav iedomājams ar birģermeistara ķēdi ap kaklu.
Umka
U
Puišelis Jaunpups
Jezups
J
Jaunup! Uzliec brilles. Tad ieraudzīsi.
draugs
d
es neredzu, kas varētu atbalstīt Jaunupu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas