Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunups: priekšvēlēšanu kampaņas veiksmes atslēga nav tomāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viedoklis
V
Vienotības reklāmas kampaņa bija slikta. Cilvēki balsoja par Dombrovski, kuram nekāda reklāma nebija vajadzīga. To, ka Dombrovskis nezog, zina pat krievi. Un krievu medijos jau nu par to toč nebija ne vārda. Tāda veida informācija ceļo apkārt bez reklāmas kampaņām. Šoreiz tika balsots par ideju, par mērķi pārtraukt valsts izzagšanu. Jaunupa tēvu taču neievēlēja, kaut arī viņš bija sarakstā un nelīdzēja nekāda kampaņa.
Nu
N
interesantākais ir tas, kā uzvarētāji tagad lielās kā ir manipulējuši ar vēlētāju apziņu, lai panāktu savu rezultātu. Un zaudētāji, tagad sasauc komisijas, lai pētītu kāpēc neizdevās pietiekoši sakruķīt prātu. Nu pasakiet, kur ir viņu intelekts??? Mans viedoklis, sēdi un klusē, ja neesi tik gudrs, lai lielītu padarītos darbus, ko pratuši novērtēt vēlētāji. Bet viņi jau nav tik gudri. Pirms vēlēšanām liela programmas, darbus, bet pēc vēlēšanām runā par vēlētāju manipulācijām, reklāmas stratēģijām... Nu p.zdec!
ab+draugs
a
Skauģi un dzīves pabērni atkal izgāž savu žūlti .Edgar neņem galvā.
Ieva
I
Kurā vietā pārdomāta? Krogū pie dziļbumbas? Jo, piemēram, tās deklarācijas par procentiem, kurus vienalga nav iespējams pārbaudīt, liecina ne jau par īpašu stratēģiju, bet par stulbeņa vēlmi paķert uz muļķa. Arī izvirzīt premjera kandidātu pirms zināmi rezultāti var izvirzīt tikai Apvienotajā Karalistē, kur, kā zināms, ir divas partijas....Nu jā, bet acīm redzot cilvji pie mums ir pārguruši no sūdiem, tāpēc izvēlas tos, ko labi pazīst, nevis riskē trāpīt vēl smirdīgākos.
vinnijs
v
Jā, 100 žetonu Kivi arī no manis!!
nr 8.
n
V uzvarēja tikai tāpēc, ka bija svarīgi nosargāt to, ko gudri vīri sauc par teritoriju vai robežu - nepieļaut, ka krievu kolonisti pārņem kontroli pār mūsu zemi. Latviešu vēlētājs saprata, ka PLL ir gatavi par naudu pārdoties kaut velnam, kaut pūķinam. Sadarbība ar okupantiem Rīgā to nepārprotami apstiprināja, tāpēc, lai uzvarētu, visi mobilizējās un nobalsoja par mazāko ļaunumu no Latviskām partijām - par Vienotību.
nr 8.
n
žetons!, Nē - 100 žetonu!!!
arī viedoklis
a
Jāpiekrīt tiem, kuri saka, ka Vienotību izvilka Dombrovskis. Kampaņa bija efektīva tikai tāpēc, ka priekšā tika likts Dombrovskis, par kura godaprātu un vēl pierādāmām spējam tauta arī sabalsoja. Dombrovskim tas būtu jāapzinās un jāsāk rīkoties, lai iedoto mandātu neizniekotu. Klausīšanās šajā, kā šķiet par sevi ļoti augstās (un visdrīzāk nepamatotās) domās esošajā kungā, būs pirmais solis uzticības zaudēšanas virzienā. Vai tad Jaunupa kungs neguva pietiekamu mācību RD vēlēšanās? Kas vadīja to priekšvēlēšanu kampaņu? Un Modrim Jaunupam par daudzajiem mīnusiem būtu jāpateicas tikai un vienīgi savam gudri spriedelējošajam dēlam. Vienotībai vajadzētu šo cilvēku turēt patālāk no mēdijiem un, ja tas nav iespējams, tad arī patālāk no, cerams, topošās partijas. Pretējā gadījumā manu balsi Vienotībai vairs neredzēt.
Dzens
D
Nav man skaidrs, par ko Jaunups tik ļoti dižojas. Es pat teiktu, ka Vienotība uzvarēja nevis pateicoties pārdomātai reklāmai, bet gan par spīti diezgan vājai priekšvēlēšanu kampaņai. Viņus patiešām izvilka Dombrovskis un vēl daži cilvēki, kuriem cilvēki uzticējās. Bet daži kuslie aģitācijas mēģinājumi (piemēram, aptauja par premjeriem) drīzāk radīja pretēju efektu.
koa?
k
Fuj, mazais preteklis atkal ieslēdzis verkšķamo
tādi esam
t
Lai nu kas, bet reklāmas kampaņa Vienotībai, pateicoties Jaunupa izvēlētajiem, bija slikta. Ja būtu labāka, vairāk būtu ari balsis. Jaunupa āža kāja redzama- sadarbojoties ar SC, viņš grib tikt par vicemēru Rīgas domē, bet Āboltiņa Saeimas prezīdijā
Sirmais
S
Tautai labklājību vajag šodien un tūlīt ,bet tas diemžēl nav iespējams un tādēļ laba nav un nebūs neviena valdība.
puaro
p
sauc nu su..u ka gribi par piradzinu vai zapti, garsu mute tas nemainis, diemzel
Kivi
K
Iesūdzi mani tiesā un visa pasaule uzzināts ka tev pat nav nojausmas, cik tu esi patmīlīgs muļķis. Vai tikai satisfakcija neiestājas no tevis noorganizētās veiksmīgās kampaņas. Neapgalvošu, ka visi, bet liela daļa cilvēku, kas nobalsoja par Vienotību, nobalsoja pret Saskaņu!!!! Tas bija latviešu/krievu balsojums. Pēc iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām, kad pie varas Rīgā nonāca Ušakovs, latviešu vēlētaji saprata, ka "sūdi vagā" un tādēļ nobalsoja par Vienotību. Un jūs dabūjāt PLL vēlētājus savā pusē tieši tā paša iemesla dēļ, jo Šlesers parādīja, ka var veiksmīgi sadarboties ar SC, tādēļ par viņu nebalsoja, jo ja PLL dabūtu vairāk balsis - tie sabloķētos ar Saskaņu un uztaisītu Rīgas domes modeli, tikai Saeimas līmenī. Neuzskati vēlētājus par idiotiem. Šoreiz vēlētāji nobalsoja filigrāni. Tik veiksmīgu aprēķina balsojumu sen neesmu redzējis. Bet tava nopelna un kampaņas nopelna tur nav ne tik cik melns aiz naga. Šoreiz tavā vietā pastrādāja krievi. Visu cieņu, šogad viņiem bija daudz vairāk vēlētāju, nekā iepriekš, jo PCTVL tika izslēgts no spēles. Taču neviens nebija rēķinājies, ka latvieši arī ir spējīgi konsolidēt savas domas un spēkus. Tā ka sēdi pie ratiem Jaunup un centies ar darbiem pierādīt, ka Vienotība pelnījusi vēlētāju uzticību. Diemžēl šoreiz nebija citas izvēlēs un bija jāivēl "lielākie mudaki" .... un Jaunups tam ir apliecinājums.
x
x
izskatas ka ta veiksme patiesiba saucas pilsoniska savieniba?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas