Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jaunups slavē ZZS kā stabilus un konstruktīvus koalīcijas patnerus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
ar to dreirige en zvai gan kautkas sajucis viņa pauriņa kompītī,bet ar J aunupu viss OK,ļOTI OBJEKTīVI un pareizi spriež par ZZS,viņu ministrus esmu vairākreizes esu slavējis par neatlaidīgu,pragmatisku,logisku darbu Izgītības,labklājības,vides un zemkopības ministrijās un kādēļ visiem kopīgi efektīvi strādājošā Dombrovska vadībā mierīgi un vēl efektīvāak nostrādāt līdz dienai,kad tauta ar savu vēlēšanos izveidos jaunu valdību.Tas ir gan mūsu vairākuma,gan kaiminu valstu,gan ēiropas un pat amerikas interesēs.Bez vajadzības nav jātricina mums visiem piederošais gaiss.
Jaunupam
J
Varu pateikt, ka NESODĪTIE cilvēku "nobraucēji" savu SODU saņems tik un tā. Šādu grēku ar baznīcā iešanu nevar nodzēst. Atmaksa būs nopietna, jo Dievu nepiemānīsi.
Gatis
G
Daudzās lietās Jaunupam nepiekrītu, bet šeit viņam ir pilnīga taisnība. Situāciju viņš izvērtē ar vēsu galvu, un tas liecina par zināmu politisko briedumu.
taurētājs
t
Šķeele arii brauc kaa traks , dienas viduu sabrauca mentu ... jo lielaaks viirs jo lielaaks gods...kas tad ir piedzeeris vecais pa nakts melnumu...
Grīva
G
JL darboļiem ir imunitāte pret sodu. Viņi var visu, pie tam, neaizmirst pamācīt citus pareizi vadīt "mašīnu".
Kisa
K
Cien Pārdomas - arī Repše pie Koneses sabrauca vienu labi iereibušu, sodu šķiet arī nesaņēma
sems
s
Lai nedevalvētu latu JL devalvēja sevi.
Šūma hers
Š
Ģēnijs ne līderis. Rīgas domē ievēlēts tā skaidroja, ka nu visi būs vienlīdzīgi, cik visi labi sastrādāsies, ka burvīgāk nemaz nevar būt. Un, nu? Pēkšņi zzs ar rūdīto komunistu, Kalpaka pieminekļa noracēju priekšgalā. Duraks bez izglītības, bet pļerkšķis. Karjerists.
Bet
B
Kā jau zināms, pastāvēs, kas pārvērtīsies. ZZS ir pārvērtusies n-tās reizes, g.k. naudas virzienā - kur tad palika tā Damokla burtnīciņa? Ā, norakta! Nu tad varēs dzīvot normāli.
sasmējos gan
s
inta,VISAS Latvijā ,pēcrevolūcijas periodā gāztās valdības ir kritušas pateicoties ZZS,Padomā pirms slavē šo pienapuiku.TP skaidri pateikusi ,ka viņi negrasās valdību gāzt.Tātad dombrovskis pats atkāpjas,nepieņem budžetu vai arī jebkādi citi varianti.Jaunupa murgojumi ir tikai TP kacināšana.
zvirbulēns
z
Es tik brīnos, kā tam Jaunupam partija ļauj tik daudz runāt, a varbūt JL ar tāda mistifikācija vien ir? P.S. Vispār drūmi, vieni vienīgi darboņi! Viņi pat gatavi strādāt kopā ar SC ušakoviešiem!
5f
5
nu diezgan nekrietns melis
t
t
edgariņ, zzs tevi novērtēs dabūsi konču no aivara
jo
j
ak tu mazinjaa prostituutinja:)
nabags
n
Bet kas tad ievēlēja Jaunupu Rīgas domē jūs komentētāji un ko tagad raudat tādu muļķu mums vēl ir daudz un cik uzpūtīgi nezin kas viņu priekšā atrastos tikai ne cilvēki ,bet nabagi cik tas ir pazemojoši no jums šmurguļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas