Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Jaunzeme-Grende: Ja nepatīk, ka oligarhi maksā partijām, cilvēkiem aktīvāk tajās jāstājas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dihlofos
d
Vai Štirlics vēl dzīvs?Nebūtu par skādi viņu ieštopēt.
sērīgi
s
Tur jau tā nelaime, ka lielākajai latvju tautas daļai sajēga un vēlme ir tikai dažādu portālu komentāru līmenī un ietvaros.
Zirka
Z
Kaut kā neviens tā īsti šo smuko meiteni neņem galvā, rezultātā līdz sabiedrībai nonāk tikai viņas žēlabas. Varbūt pati nemāk strādāt? Par to aicinājumu iestāties kādā partijā un maksāt biedru naudu - tiešām piekrītu bulciņai - skan mazliet ciniski. Un pamuļķīgi. Partijā jāstājas, ja esi atradis domubiedrus un ir vēlme un sajēga kaut ko darīt.
DD1
D
Sāk izskatīties, ka taisās gan par prezidenti,- laikam kāda partija piedāvājusies virzīt (varbūt VL?). Ja jau zvaigznēs esot rakstīts, ka jābūt sievietei, tad labāk Žaneta Jaunzeme-Grende nekā Sudraba. Zīmīgi, ka atkal dubultuzvārds ka VVF.
Valdis
V
Kopš kura laika visādi sabiedrības atkritumi tiek dēvēti par oligarhiem?
Muldētāju Konfederācija
M
Šīs sievietes intelekts šokē. Cerams, ka tagad šo būs jādzird mazāk un vēl vairāk gribētos, lai Egle seko viņas pēdās.
secinu, ka
s
tātad- ja stājamies visi (pašlaik kūtrie un malā stāvētāji) esošajās partijās vai veidojam savas, citas, kur visi partijas finanšu līdzekļi, iespējams, būtu tikai un vienīgi, gūti no legālām biedru naudas iemaksām... arī tad šo partiju nonākšana pie likumdošanas vai varas valstī būtu atkarīga, visticamāk, tikai no to naudas maka "biezuma", bet- ne no to ideoloģiskās bāzes pareizības vai nākotnes vīzijas īstenošanas cerīguma! un, ko tad vēl varam cerēt vai domāt? skaidrs ir tikai tas, ka šķietamās demokrātijas spēlītēs, galvenā un noteicošā loma visur un vienmēr ir- n a u d a i ! kā reiz izteicās kāds jaunais bisnemenis 90- tajos gados intervijā Latvijas radio- tad par naudu var nopirkt visu, jautājums ir tikai- ko pērk un par cik lielu naudu... ko vēl tur piebilst...? īsta kapitālisma pazīme ir, ka, gan idejas, gan mērķi šajā "pasaulītē"... - tie visur un vienmēr tiek vērtēti naudas izteiksmē!
bulciņa
b
Man šī sieviete principā izraisa simpātijas. Lai veicas viņai. Tomēr aicināt mani, bulciņu, eventuālās biedru maksas dēļ man šķiet ciniski. Vispār ļoti neizdevies uzsaukums. Es vēlētos būt partijā (un tieši tāpēc neesmu), lai mans viedoklis tiktu ņemts vērā, bet mans darbs stiprinātu kopējo lietu.
Juhans
J
Prezidente! Cērtama eglīte!
gribeet nav kaitiigi
g
Otraadi: ja grib mainiit sisteemu, tad ir jaabuut taa, tu sanjem algu un straadaa. Nevis tagad pirms veeleesanaam toposie politikji sacentiisies diedeleesanaa, kurs vairaak izdiiks no veeleetaajiem.
gribeet nav kaitiigi
g
Sito dziesmu jau esam dzirdeejusi: politika kaa bizness, ja gribi rezultaatus maksaa. Tikai ir probleemas. Pirmkaart, jaunkundze laikam domaa, ka arii rietumos ir PSKP tipa partijas, lielas un masveidiigas, ar biedru naudaam :D bet pilsonji peec darba skrien uz sabiedriskaam organizaacijaam :D Buutiibaa - PSRS tipa struktuura + agrajam peecpadomju laikam tipiskaa deviize "maksaa, maksaa veel!" Tas ir naivums vai apzinaata demagogija? Otrkaart, nevajag barot publiku ar iluuzijaam, ka samaksaajot to biedru naudu tagad ierindas biedrs buus tas lielais leemeejs. Un, treskaart, kursh jums teica ka siis partijas nebuus atkariigas no interesu grupaam? Cauraa mucaa var iegruust vienalga cik naudas un kaa bija tuksa, taa paliks. Un last but not least, kur mums ir taas partijas? Ar ko tautas partija atskjiras no Jaunaa laika un tie abi kopaa no Latvijas Celja? Mums ir VEELEESANU SARAKSTI nevis partijas.
reptilis
r
Mums vismaz internetā šī doma ir jāpopularizē!!!!
Jukums
J
Arī partijai, kurā cilvēki varētu stāties ir jabūt kaut cik normālai un tās vadībai tādai, kas lemšanas funkcijas deleģē visiem tās biedriem, nevis tikai partijas spicei, pārejiem atstājot tikai biedru naudu maksātāju lomu. Domāju, ka "mūsu" politiķi ir spējīgi trīskārt apzagties - paņemt naudu no valsts, no ziedotājiem un vēl arī biedru naudu. Un uzmest visus... Gaidu kad beidzot nodibināsies normāla sociāldemokrātiska partija - tad arī padomāšu. Biedru naudas maksāšanas dēļ vien gan nestāšos nevienā.
DOMBROVSKIS -KAŠPIROVSKIS
D
žanete Tu taču nezini definīciju oligarhs! oligarhs pēc definīcijas bija ēlerte;
...
.
Man tiešām nepatīk! Bet man PATIKTU, ja par šādiem gājieniem tupinātu cietumā - jo kas maksā, tas diriģē likumu tapšanu!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas