Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Jaunzeme-Grende: kukuļdošanu izbeigtu amnestija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Vai "piecīšu" policisti arī mums ir šantažēti? Nē, es tomēr palieku pie tā, ka primārais dzinulis ir mantkārība, un tikai atsevišķos gadījumos tie ir kompromāti.
Kaspars Gasūns
K
Un Jūs gribat teikt, ka lielākā daļa kukuļņēmēju mums ir šantāžas vajāti upuri?! Vai tik Jūs neesat pārāk labās domās par cilvēka un specifiski latvieša dabu. :) Jūsu loģiku tik pat labi var apgriezt otrādi. Kompromats un īsā saitīte ir pret uzņēmēju. Līdz ar to arguments attiecībā uz ņēmējiem un devējiem vismaz neitralizējas. Resursi, lai noklausītos svešas sarunas un izsekotu, ir tikai nedaudziem. Un tas ir patiešām augsts bagātības un varas līmenis. Un tur arī ne jau kukuļdošanai šos kompromatus primāri vāc. Savukārt skolu stadionus un slimnīcas ne jau Lembergs ceļ, bet būvnieki un pašvaldību cilvēki. Viņi arī viens otru izseko un noklausās sarunas? :)
vecā
v
Visu cieņu Žanetei!
Garry
G
Amnestija ir laba ideja. Ar vienu nosacījumu: lai uzņēmējs paņem un atklāti un publiski uzraksta: JĀ, ES DEVU TAD UN TAD TIK UN TIK TAM UN TAM, PERSONAS KODS TĀDS UN TĀDS. Un amnestēts tiek tas, kurš pirmais (devējs vai ņēmējs) pirmais atzīstas....
Jencis un Āvuls
J
Šai valstī drosmīgas ir tikai sievietes. Vīrieši - riktīgs prastu kraukļu bars.
hmm.
h
interesanti gan, kāpēc Krauklis tik emocionāls šajā jautājumā. ja jau viņš ir tik godīgs un labs, tad nav par ko satraukties..
Jukums
J
Atlaist varētu salīdzinosi sīkus grēkus pirmajam kas atzīstas - ja vien tas palīdz notiesāt lielos zagļus! Citos gadījumos nekādas žēlastības!!!
Oma
O
Grende malacis, ja atļaujas pateikt skaļi to, ko visi zin, bet izliekas, ka neko nesaprot! Latvija ir pārāk maza, lai noslēptu tādas lietas! Emsim gan ar to naudas portfelīti nogāja greizāk, bet tāpat jau nekas nemainījās: viss turpinās!
^^^
^
kā tad Saeimas ēdnīcā nonāca tas naudas PORTFELĪTIS, ko kāds pamanījās nozagt ? dažam labam ilgi bija jātaisnojas, ar to deputāta karjera izčākstēja.
yi
y
reaali pretiiga baaba! Es zinu, man ir fakti!4000 uznjeemeeju!!! Es zinu ka rok pazemes tuneli no Latvijas uz Kolumbiju!paarvadaasim narkotikas!A es protam neteikshu no kuras vietas mees rokam!
Juhans
J
Tukši vārdi.Kad tiks pierādīta kaut viena šīs dāmītes nekonkrētība?
njā
n
runā jau, ka ar 10% vairs nevar tikt cauri... nu jau jāpiķo vismaz 20%
komentaars
k
TU raksti: "Jo jāsaprot, ka devējs vienmēr ir pakārtots ņēmējam. Ar varu jau neiesmērēsi! Ņēmējam ir jāpiekrīt ņemt vai jāpieprasa." Nav tiesa! Ja potenciālajam devējam ir kompromats par ņēmēju vai citas sviras, viņš var šantažējot "uzspiest" kukuli. Tas tad šim devējam dod vēl lielāku kompromatu par ņēmēju, un tālāk viņš jau to tur īsā pavadā. Tā jau arī strādā visādi Lembji, kas, kā runā, savulaik ir vākuši informāciju, izspiegojuši savus "upurus" un pēc tam jau no tādām važām nav iespējams atkratīties. Kāpēc tad Latvijā ir modē visas tās noklausīšanās u.tam.l? Šis jau ir tas iemesls - lai varētu šantažēt. Ja deputāti būtu prasti kukuļņēmēji pēc savas iniciatīvas, tā būtu maza bēda. Pieķert jau nav grūti (vai varbūt ir grūti, mums jau tie ķērāji švaki:).
khm
k
Vau tad nu Latvija nav dzirdējusi, kā to vērtē visi pasaules korupcijas pētītāji? Piecīšu došana ceļu policistiem, desmitnieku - dakteriem, %-us dod uzņēmēji. Palasiet kādus māmiņu portālus - tur neviens bez kukuļa nauda vai graudā pie Latvijas ārsta kāju nav spēris, vienkārši tāda sabiedrība, kam patīk gan dot, gan ņemt. A te bola acis un brīnās - ak vai, ak vai, kāda korupcija, kādi nekrietni apmelojumi...
dusmīgs
d
Vai, tad, par to neliecina nesenais lopu kaušanas likuma maiņa Viesuļu saimniecības labā. Elementārs piemērs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

LTV Ziņu VIDEO no komisijas sēdes

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas