Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunzeme - Grende: neticu Kampara solījumam necelt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mārtiņš Krusts (VL)
M
Es arī neticu!
tm
t
Tu, drotsaliņ, labāk sakārto slaveno koka ēku, kurā esi apmetusies! Kauns iet garām! Ja uzņēmēji tā nerūpējas par savu reprezentāciju un vēsturiskām celtnēm, tad par ko viņi vispār rūpējas? Jeb visa nauda aiziet Grandes algā?
Hau jēlie
H
"nu kā var nesolīt"!!!!!!!!!!!!!!
iiaaa
i
Ja zenete patieshaam ir tik naiva kaa saka tad nedomaaju ka vina ienem atbilstoshu amatu . Protams ka meloja un melos aciis skatiidamies . Bet prieksh tam tachu ir smadzenes lai pastaaviigi analizeetu un prognozeetu situaaciju.
anonīmais šakālis
a
BEZ TAUTAS KUSTĪBAS NEIZTIKT
hm
h
Jaunzeme - Grende jautājumu publiskā telpā nostāda sievišķīgi un galīgi greizi. Vispirms, kā saka, kopā ar citiem līdzīgiem "izspiež" jocīgus solījumus, bet pēc tam paziņo, ka tiem netic. Izskatās, ka esot relatīvi ietekmīgā amatā, viņa nesaprot, ka Kampara solītais nav atkarīgs tikai no Kampara, bet lielā mērā arī arī no viņas pašas vadītās organizācijas darbības. Nav pamanījusi, ka viņa ar Kamparu atrodas vienā laivā, un to vien sludina, ka stūrmanim nevar uzticēties.
Ieva
I
Pietiekami labi izlasīju: valdība uzskata, ka ja jau "pašvaldību nodoklis", tad tā neesot viņu atbildība, lai gan to nodokli maksā (vai nemaksā) tie paši cilvēki, kas jau no valdības nodokļiem laiž garu ārā! Un pašvaldību līdzekļus jau tāpat apcērp!
data worldbank org
d
Teorētiski naudu ietaupīs uz pensionēšanās vecumu. Ja, apmēram, 20 000 - 30 000 gadā aiziet pensijā, tad tīri lielisks ietaupījums sanāk budžetā plus vēl papildus ienākumi kā arī samazinātās pensijas aiziešanā pirms pensijas.
anonīmais šakālis
a
Grende, ej mājās!
anonīmais šakālis
a
Jā, bet ir problēma, tad darba ņēmējs ļoti uzskatāmi redzētu, cik valsts no viņa novelk nodokļos, un tad bez revolūcijas neiztiktu.
anonīmais šakālis
a
Kāpēc darba devējs maksā nodokļus par darba ņēmēju? Te ir visa sakne nodokļu nemaksāšanai. Ja darba devējs pārskaitītu visu neapliekamo summu savam strādniekam, bet strādniekam, kā labuma guvējam būtu jāsamaksā nodokļi, nekādas aplokšņu algas nebūtu.
I.Gr.
I
E smu lasiijis Dienaa, ka uznjeemeeji ir valstij paraadaa vairaakus 100 miljonus latus neamaksaatus nodokljus, bez tam mees zinam, ka uznjeemeeji veel vienmeer algas maksaa pa melno aploksnees. Tatad: lai pashi uznjeemeeji kljuust godiigi un lai godiigi maksaa visus nodokljus. Tad Latvijas valstij nebuus ar nodokljiem jaapliek vienkaarshos darba cilveekus. Taatad, katrs lai vispirms slauka pats savu pagalmu!
aa
a
laikam beidzot būs sapratusi, ar ko ir darīšana. bet tāda ir vēlētāju griba. dreifēsim tālāk, kas būs, tas būs
Interesanti
I
Vai tad ir vēl kāds muļķis, kas tic dombrovska kliķei???
type
t
Fakts ir tāds, ka valdība ar budžeta veidošanas procesu ir "nogrāvusi" visu iekšzemes patēriņa pieaugumu. Cilvēkos drošība par rītdienu atkal ir līdzīgi kā gada sākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas