Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Jaunzeme-Grende pievienojas partijai Visu Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre
p
Mans ieteikums:1)stingri risināt darba drošības,slimību lapu apmaksas jautājumus lielos uzņēmumos,sevišķi ar ārzemniekiem saistītajos; 2)kontrolēt ārzemniekus.kuri apstrādā zemi ar ķīmijām; 3)samazināt valsts zemes dienesta pakalpojumu izcenojumus,ļoti dārgi.4)cittautiešus iesaistīt latviešu rīkotajos šovos,pasākumos.
artursp
a
Haha, kopš kuriem laikiem (ultra)labējās partijas aizstāv tautas intereses? :)
Guntis
G
'apsveicu', 'malacis', 'priecaajos' - nu kas tas ir? Turpmaak originaalaak un kvalitatiivaak!
Daniels
D
Es par VL!, bet par tiem tēvzemiešiem gan tā ... nedaudz šķirojot.
Jukums
J
Ļoti interesanta un arī samērā negaidīta ziņa. Uzreiz grūti pateikt kādas būs sekas, uz kuru pusi viņa ietekmēs VL. Savu pozīciju nemainīšu - visticamak ka balsošu par VL, bet ar nosacījumu, ka viņi aktīvi iestāsies par progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanu. Ja VL būs pret, tad gan būs jāpaskatās citu partiju virzienā.
K-K
K
... Izlasot parejos komentus, jasaka, ka vel nav tautiesos izkristalizejusies koncepcija talakai Politiskai Atmodai - ta butu: ... Attiecigi katram un katrai organizacijai, aicinat VP, V.Zatleru stradat pie tuliteja arkarteja Nacionali Liberalas Partijas Dibinasanas Kongresa realizacijas, ta izveidi unto vadibas sai valsts krizes bridi - ar kuras palidzibu varetu izveidot stabilu valdibu uz laiku, pirms no tas varetu atdalities pareizi politiski motiveti Konservativo un Socialistu grupejumi, aiznakosas velesanas. ... Krizes Kongresa piedalitos visu ieintereseto nacionalo partiju, nevalstisko, finansu, ekonomijas atsevisko sektoru, arodbiedribu, profesionalo, kulturas un izglitibas, studensu un citu organizaciju izveletie vai noteiktie un akreditetie parstavji. ... Laiks rikoties, vel VL! nevar viena paspet izdarit vajadzigo !!!
spunde
s
rādās ,ka balsošu par jauniem spēkiem. Priecājos par Žanetes izvēli.
K-K
K
... Ka Pavasara vesma ... Mana sirds sak ligsmot !!! Ka jau gadiem un ik menesiem secen komenteju, nav Patiesibai pretestibas, nav Taisnibai skerslu, un tamdel, nak un naks vel skaistakas zinas par jaunas paaudzes izveli aktivi atbalstit 4. Atmodas koncepciju, tas vajadzibu un pareizibu ka noverst latviesu tautas GENOCIDU ta pedeja stadija... ... Jaunatne, izglitota Latvija, arzemes, piedzivojusi ekstrema Materialisma ideologisko krahu, beidzot sak apzinaties, ka bez savas suverenas Valsts - sentevu Tikumibas, savas nacionalas valsts kulturas vertibu pielietosanu valsts organizacija, tas darbiba, tas attiecibas pret saviem pilsoniem - nakosa paaudze ir 0 pasaules acis - tikai lets un izmantojums genefonds, ta pazudinams, kam ir jasacensas visur un visas lietas ar labi organizetu grupu pasinteresu darbibu, kas nav izvirzits musu nakotnes pastavesanas merkiem !!! ... Lai, Laimes Mate turpina uzsmaidit daudzreiz vairak par so ipaso dasnumu musu tautas cina par eksistenci !!! ... Musu jaunajiem dzekiem jamacas no musu dailavam! Kur Jus esat, veci? Akademiska jaunatne - laiks piedalities !!!!
Dido
D
Visu cieņu. Lūk, kas veido viedokli par cilvēku. Ar es par VL!
Jāpanāk,
J
lai Vienotība un NA izveido ciešāku savienību. Sabiedrībai jāveido šāds uzstādījums. Sliktākais variants - ja provokatori uzrīdīs VL Vienotībai, tad būs sašķelti vienīgie nacionālie spēki. Galvenais nesākt strīdēties - kuri ir lielāki latvieši. Nacionāli domājoši cilvēki ir visos minētajos spēkos.
opa
o
stipri sacīts!
j
j
kaut kā nopietni viņu neuztveru
jjjjj
j
es tevi arī
  • 2
  • 1
Janis
J
Apsveicu pareiza izvēle apsveicu, jo latviešiem šai zemē ir jāpaliek par latviešiem
Vals
V
Malacis ar to apsveicu, ka izvēle ir būt kopā ar manuprāt vienīgo politisko spēku uz kuru latviešiem manuprāt ir vienīgā cerība
atbalsts
a
Apveicu, loti pareizs un patriotiskis lemums. ir labi, ka ir pievienojusies gudra, izglitota personiba sai partijai Visu Latvijai, par kuru nakaosajas velesanas, es ceru, balsos lielaka dala Latvija spilsonu, lai visadi pabriki, stokenbergi.....riekstini.... nevaretu izmantot valst amatus savu privato, alkatigo, varaskaro un godkaro kompleksu apmierinasanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas