Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunzeme-Grende: uzņēmēji ir neapmierināti ar valdības meliem un neizlēmību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Milda
M
Sen bija laiks.Pie tam,nevis izbeigt sadarbību,bet boikotēt nodokļu maksāšanu.
vai kontrabandists
v
ir uzņemejs? Kā vārdā runā šī čekas ģevka?
malacis jaunzeme Grende
m
malacis jaunzeme Grende. ceru ka bus tautas protesti kā tie bija turcijā.
ōmiš
ō
Patiesībā ir pilnīgi otrādi. Valsts neko nerada, tik iekasē nodokļus un tos sadala. Slikti dara kā vienu, tā otru, dzīvo pāri līdzekļiem. Cilvēki pensijas saņem lielākas, nekā jebkad pelnījuši- kas ir absurds. Tērē naudu visādām muļķībām, pēta bezdarbu un ko tik vēl ne. Tai pat laikā tos, kas kaut ko dara, kas neprasa valstij ēst, tos dzen zemē. Kas notiks, kad vnk vairs nebūs, ko dot? Ko ēdīs tie neražotāji? Padomājiet par skaitļiem- cik cilvēku strādā budzētā- resp.- pārbauda, pārskaita, pārdala, cik mums ir invalīdu, cik pensionāru, cik izdienas pensionāru, kas ir spēka pilni un kam vajadzētu strādāt.
Rat
R
Es arī esmu optimists, bet mūsu valdība un valdības iekārte ir salausta un nelabojuma. Visi saistīti ar valdības naudu ir žhurkas
a vecenei
a
kaķu auru laiks
mums jau uzņēmēji
m
vairums čekas pamuļķi=nekauņas
pilnīgs sviests
p
vienotības faniem- objektīvs viedoklis par Dombrovska/ Kampara ekonomisko "varēšanu"
stratēģis
s
Pēc Jaunzemes-Grendes teiktā, ja ministrijas līdz 15. martam nespēs sagatavot priekšlikumus strukturālajām reformām, tad Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbību ar valdību izbeigs. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------- Vispār, vakardienas 100.pants izklausījās pēc garlaicīgas vāvuļošanas! Jaunzemīte-Grendīte ir viena riktīga karjeriste! Galu galā - kā viena, "izredzēta", sabiedriska organizācija var nodarboties ar draudēšanu: ja valdība ne tā kā Mēs gribam, tad Mēs iesim uz citu smilškastīti... čurāt! Nu veiksmi, tikai ne aizmirstiet, ka smiltiņas arī laiku pa laikam būs jāmaina... pašiem..., bez EM finansējuma...
egle
e
Cik novērots pirms vēlēšanām un arī tagad Gremde vienmēr ir bijusi iztapīga Vienotības atbalstītāja. Tāpēc arī viņa neko sakarīgu pret valdību neiebilst, nekad no LTRK neesmu dzirdējis nevienu konkrētu prasību valdībai, tikai maļ kaut ko tukšu par meliem un neizlēmību. Mazās operētās ačeles bola un tēlo opozicionāri.
vilis
v
Sūdi tie mūsu uzņēmēji.Piesūkušies pie valsts pupa kā sivēni.Ar visādām aizbildēm cenšas noslēpt savu mazspēju un nemākulību.Sliktam dejotājam vienmēr spiež kurpe.Nu Jau pagājuši 20 gadi.Vajadzēja būt jau patstāvīgiem.
bite
b
Piegriezusies tā Grendes tukšā vāvuļošana (paldies Dievam, Egle pieklususi!)! Cilvēks cenšas attaisnot savu eksistenci esošajā amatā, bet kritizēt taču prot katrs, tur daudz gusrības nevajag. Ja pajautā ko konkretu, tad ... nekā! Tādi buldozeriski izgājieni!
Arnis
A
Kur ir neapmierināto uzņēmēju saraksts?
Arta
A
Pilnīgi pareizi! Noklausījos simto pantu un Grendi kā runātāju. Nu maļ vienu un to pašu - cik slikti, ak, cik slikti, vajag reformas, vajag visiem tik griezt, briesmīgākie ir pensionāri, kuri "nesolidarizējās" ar visiem (tai skaitā ar miljonāru galu!). Nu cik var tukši muldēt. Gaidu, kad reiz Grende runās racionāli: dos skaidrus priekšlikumus - tas un tas jādara, lai būtu tāds un ne citāds rezultāts. Grendei plašsaziņas līdzekļi dod tik daudz iespēju izteikties, bet nevienu reizi viņa nav pateikusi neko konkrētu. Tikai vaimanas. Jautājums Grendei arī ir tāds: vai visi viņas pārraudzītie uzņēmēji maksā nodokļus? Vai par visiem uzņēmēju nodarbinātiem cilvēkiem ir samaksāts sociālais nodoklis? Pensionāri, starp citu, kam pensija ir virs minimālās pensijas, maksā nodokli! Nodokļus maksā visi valsts iestādēs nodarbinātie, tai skaitā Grendes nīstie skolotāji. Ieteikums plašsaziņas līdzekļiem: tādas muldētājas nelaist mikrofonu, ekrānu tuvumā!
Kurmītis
K
Labs! Vai tik tā nebūs pirmā reize kopš neatkarības, kad UZŅĒMĒJI – tie, kas RADA šīs valsts pievienoto vērtību, kas maksā nodokļus un uztur šo liekēžu baru – valsts aparātu ar Plīša Lāci priekšgalā, atteiksies turpmāk šo valdību/valsti atbalstīt ?? Fakitiski šis paziņojums nozīmē, ka turpmāk uzņēmēji meklēs jebkādus ceļus un jebkādas iespējas, kā nemaksāt nodokļus, apiet kasi un iespējams pat – pārcelt biznesu uz kādu citu zemi. Kur uzņēmējus ciena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas