Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Jautājums par Kalvīti Lattelecom skatīts; mainīs Straumi brīvostā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Kalviti tiesat vajadzetu,bet te vel amatos lien.Sausmas!!Nekada zina to nepielaut!!!
Kalvīša metode
K
Ka labak latviski izteikt anglu vardu 'smarmy'? ________________________________________________ glaimīgs; lišķīgs; pieglaimīgs krievu valodā: елейный; вкрадчивый;льстивый
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Vajag tomēr citas vēlēšanas....?? Un vajag tikai kādus 10 deputātus neviss 100....pietiekoši...!!!
Pistole
P
Nu ko Jūs svilstat? - pagulēja vienā krēslā, tagad pagulēs citā... Bet vispār jau tādam lāpstu rokās jāliek, lai iet zemi rakt!
pamela
p
Nesaprotu ,ko te daudzi cepās par Kalvi un Lattelekom.To visa Latvija zina,ka Straume,Gerhards ir Šlesera/Lesčinska šestaki,BET Kampars ir TP "karsējs". Manis teikto dzīve pierāda un vēl pierādīs.Par Gerhardu pats Buldozers NRA intervijā apstiprināja. KURŠ IR REDZĒJIS BEIGTU ASTOŅKĀJI??Barošanās bāze -- Latvija -- visiem viena.Kalvītis Lattelekom ??????Prātam neaptverami!! TE NU JUMS IR TAS ASTOŅKĀJIS .un Kampars. Kaut kas mainīsies valstī,JA būs 100% JAUNA Saeima,BET ne no šoferu dēliem.,kuri ir izgājuši LABU skolu pie šleseriem,šķēlēm.un piedzīvojuši šo astoņkāju NESODĀMĪBU Jūrmalgeitā.
DD1
D
Pievienojos,- Kalviisha iecelshanas gadiijumaa atteikshos no Lattelecom pakalpojumiem.
DD1
D
Ak Dievs, vai tad nevar vienreiz pavisam no Kalvīsha tikt valjaa?!
Zelma Birzniece
Z
Jaatceras ka TP izveles kadrus.Skele darbojas pec labi iegaumetiem leniniskiem principiem,ka katrai keksai japrot parvaldit valsti - ja mehanikis Slakters kluva par finansu ministru,vetarsts Veldre par aizsardzibas ministru,kapec gan Kalvitis nevaretu vadit Lattelekom.>Par vina ieguldijumu labi izteicies TP frakcijas vad.Kucinskis."Vins ir daudz darijis.....ne tik daudz partijai uz arpusi "Nu par iekspusi maz zinam.Ta vienliekas,ka ir TP zinamas iezimes ar huntas velmi sagrabt varu - bankas,pastu sakarus utt,radot prezidentalu valsti.Paliga metas ari kolaborants,nodevejs V.Birkavs - Latvijas okupacijas apjusmotajs.Kur nu pazudis.Atceresimies velesanas
muhlis
m
Mehanizātori rulē Kalvītis,Slakteris pārejie no citām fakultātēm.Lauksaimniecības Akadēmija -Latvijas valdības kalve,lai dzīvo TP kur -80% (Mehi,Agro,Veto,Laukekanom u.t.t ) .Ūrā biedri,ūra!
R.
R
Tas tik vēl trūka!!!Kalvītis ir jāsauc pie kriminālatbildības par valsts novešanu līdz bankrotam un viņam jāprasa atpakaļ alga par darbu saeimā par gulēšanu darba laikā!
Ierosmei
I
Padomēs nolikt atalgojumu - vienu minimālo algu, jo tas jau tāpat ir daudz par pāris stundu pasēdēšanu vecu paziņu lokā. Tad padomēs darbosies tikai entuziasti, kas pēc būtības Latvijai arī visvairāk vajadzīgs, bet par prāta trūkumu vispār nav ko uztraukties, jo arī tagad padomēs nav nekādi prāta dižgari sastopami.
45
4
Es arii atteikshos no lattelekom pakalpojumiem ja Kalviisha smaka buus tam tuvumaa!Pilniigi noteikti.
okolokova
o
nu ziniet, ja JL šito gajienu pieļaus, tad teikšu tā - nav nemaz labaki par taukmūļiem!
Ance
A
Ja notiks tā, ka šo noziedznieku iecels Lattelekoma valdē, nekavējoties atteikšos no Lattelekom pakalpojumiem! Iesniegumā tā rī uzrakstīšu, ka zudusi cieņa pret šo uzņēmumu, jo, iekļaujot savā struktūrā šo noziedznieku (A.Kalvīti), paredzu, ka turpmākā Lattelecom stratēģija būs melīga un negodīga, un, tas man kā patērētājam, nav pieņemami! Domāju, ka pašreizējai Latvijas valdībai ir jābūt tik tālredzīgai un jāfiltrē iedzīvotāju domas! Ir izveidojusies politiķu grupa, kurus nekur un nekādos apstākļos nedrīkst izvirzīt atbildīgos amatos! Ir pat dzirdēts, ka cilvēki ir gatavi izrēķināties ar šo korumpantu kliķi!
ABC
A
Ja caurcaurēm melīgais, sīkumaini atriebīgais, mantrausīgais, badīgais, trulais un gļēvais intrigants Aivars Kalvītis kļūs par Lattelecom valdes priekšsēdētāju, efekts būs tāds pats kā mūlāpa Ata Slaktera iecelšanai par finanšu ministru, proti, starptautisks nicinājums un izsmiekls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Partijas biedri un kolēģi uzteic Kalvīša nopelnus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas