Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jautājumu vairāk nekā atbilžu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva to hm
I
Bet varbūt tu esi no tiem, kam dod tikai paņirgt? Un, ja Zanders būtu sācis potenciālo valdītāju vietā plānot, kā atrisināt sociālās problēmas, tad būtu lieliska izdevība izteikties, vai ne? Jo tev taču neviens nav labs diezgan, lai ko darītu?
Ieva
I
Lai gan, ja tu uzskati, ka vienīgais, ko partiju pārstāvji plāno, ir kā nozagt visu to, kas ir atlicis, tad, jā, žurnālistam jāveic izmeklēšana, lai atrastu atbildes, jo tādos plānos neviens sazvērnieks ar sabiedrību nedalīsies. Savukārt atbildes uz jautājumiem no sērijas "ko tu darīsi, kad tiksi pie varas?" ir jādod pašiem politiķiem. Ja ir ko pastāstīt.
Ieva to hm
I
Nezinu, vai Zanders bija tas, kas gribēja to uzzināt no Zatlera, TAČU, KĀ TU IEDOMĀJIES ATBILŽU MEKLĒŠANU UZ POTENCIĀLO VALDĪTĀJU PLĀNIEM? Zanderam ir paklusām jāiefiltrējas partijā? Pat ja tā- domas viņš lasīt nemāk! Neviens nemāk. Turklāt partiju mums ir tik daudz......
jumors
j
Viens amizants cilveks izveidoja ainiņu - dārzā stāv putnubiedēklis, ilgi stāv. Saimniekam nav kur likt savu veco izkapti- pieslies pie putnubiedēkļa. Bet biedēklis skatās- dārzs jau nav nopļauts - un liekas pie darba. Autors gribēja tā nicīgi, bet man izskatās, ka biedēklim ir vairāk saprāta kā saimniekam un vairāk arī darba gribas.
Ieva to Hm
I
Tas ir žurnālista (un arī vienkāršā cilvēka) uzdevums uzdot jautājumus. Un tiem, kas vēlas valdīt, ir uz tiem jāatbild. Vismaz tajās valstīs, kur valdītājus ievēl!
hm
h
Tā ir pilnīga aplamība, ka žurnālista vai vienkārša cilvēka uzdevums ir uzdot jautājumus. tas ir bērnudārza līmenis. Ja teiktu, meklēt atbildes, - varētu piekrist. Pie tam jautājumus var uzdot ļoti dažādi, tai skaitā, vienkārši izsakoties, idiotiski. Piemēram, - Kā jūs ( vai prezidenta kungs) pierādīsiet, ka neesiet neko nozadzis Latvijas valstij?!?
  • 1
  • 1
Hm
H
Viens duraks var uzdot vairāk jautājumu, nekā simt gudro var atbildēt. Ja nav atbildes, tās jāmeklē pašam, bet nevis jājauc galvu citiem ar savu nezināšanu. Papildus, no malas nevienam nav jājaucas citas organizācijas darbā, ja gribi palīdzēt, stājies un darbojies. Tas nav eksperts, kurš tik vien zin, kā publiski spekulēt ar pašsadomātām problēmām un uzdot jautājumus. Tādus "ekspertus" parasti sauc par provokātoriem, - tie parasti katru partijas iekšējā darba nepilnību nevis parāda partijai, bet publiski cenšas to pārvērst par valstisku problēmu.
Ieva
I
Uzreiz nāk prātā Zaļā partija, kas veģetē kā Zemnieku piedēklis- pat "savā" jomā tālāk par lozungiem netika. Vienīgi viņiem nebija tādas izdevīgas situācijas, kad saturs potenciālos vēlētājus neinteresē. Galvenais, ka vadonis ir Zatlers, kas atlaida Saeimu (tas nekas, ka tad, kad bija skaidrs, ka viņu nepārvēlēs).....
sociāldemokrāts
s
Ir kretīnisks partijas nosaukums un formālais vadītājs ir slieka. Bet tā partija ir "atvērtā" partija, tas ir, jebkurš var iestāties, piedalīties un mainīt to :). Šī ir lieliska iespēja aktīviem cilvēkiem. Un ja VZ un "sponsori" gribēs apspiest "brīvo garu", tad sabiedrība ātri uzzinās, kas ir kas.
Vārds
V
tāpēc, draugi, mīļie, zanderi, zociķi, bijušie tp-isti un citi pie siles netikušie, stājieties iekšā, kamēr var :)
  • 1
  • 1
puaro
p
Tikai viens jautājums cienījamajam raksta autoram - visām iepriekšējās vēlēšanās uzvarējušajām partijām bija programmas un ''zināmās sejas''. Kur tas ir aizvedis valsti? Varbūt, ka šoreiz tomēr galvenais ir paša minētais rakstā -''sajūtas, ka «kaut kas ir jādara» un «tā turpināties nedrīkst».
Dārznieks
D
Nu nekas jau pārsteidzošs. Tāpusi kārtējā latviešu partija - "Uz saulaino tāli !" ( tulk. Jaunais laiks ).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas