Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Jāveido nacionāla izlīguma valdība, uzskata politologs Spolītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
politalogs
p
Politiskais banditu grupejums PLL-partija Latvijas laupitajiir jatiesa un jasoda ar publisku naves sodu, jo vini ir 20 gadu laiak izlaupijusi Latviajs valsti, apzagusi Latvijas iedzivotajus. Butu nesapratigi so banditu grupejumu partija Latviajs laupitjai turet Saeima un viniem maksat algas par to ka vini veica genocidu pret latviesu tautu, ka vini Latvijas valsti noveda bankrota. Kad Ulmansi un Freiberga tiks izmesti no valsts dzivokliem Rigas centra? Ulmanis un Freiberga nekaunigi turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus.
neitrāli
n
Gluži manas domas. Un te augstāk komentāros kāds šo kungu nosauca par doktoru. Spolītis NAV doktors. Ar tādiem subjektīviem spriedelējumiem, nenovīdību, citu viedokļu neuzklausīšanu un nepieņemšanu nezinu vai kādreiz maz būs. Politologam ir jāanalizē situācija nevis jāuzspiež sava taisnība. Šeit uzreiz rodas jautājums, vai Veiko Spolītis runā kā Partijas Sabiedrība Citai Politikai un partiju apvienības VIenotība biedrs vai politologs!!! Tas nav pareizi, ka cilvēks AR partejisko piederību tiek dēvēts par objektīvi spriestspējīgu politologu. Virsrakstam bija jābūt - Vienotības biedrs Veiko Spolītis uzskata, ka ir jāveido bla bla bla.....
Spolītim
S
Velti necenties. Tāpat zināms, ka esi Vienotības un JL angažēts rupors. pasakai jaunupam, lai pats runā, bet nevis caur kaut kādiem pseido ekspertiem.
Vēlētājs
V
Varu nomierināt, izskatās, ka SC ir dabiski atbiris (raksts delfos : "Premjers redz problēmas SC attieksmē, cerīgs par VL-TB/LNNK un ZZS").
lno
l
Vai vārds politologs drīz kļūs par sinonīmu vārdam dumjš?:)
RSU
R
Vai labāk nebūtu , ja RSU būtu mazāk politologu (Spolītis, Ostrovska, Kruks un Co), bet kvalificētāki un cilvēcīgāki medicīnisko nozaru speciālisti.
Haris
H
SC nevar atstāt malā, jo citādi nevarēsim sasniegt savus ekonomiskos mērķus ====================== Šī ir kāda Jesajas Berlina grāmatā izlasīta aksioma, vai?:) Interesanti, KĀDS gan varētu būt šāda apgalvojuma PAMATOJUMS? Hm, vai arī atslēgas vārds ir "savus"? Nevarēsim sasniegt SAVUS mērķus. Kas esat tie "jūs", biedri Spolīt?
Oskars
O
Klau, Veiko, Tev to būs grūti saprast, bet Latvija, nav tikai ekonomiska kategorija. Ja man ekonomiskā labklājība būtu pirmajā vietā, tad es aizbrauktu uz Rietumeiropu. Taču es gribu dzīvot valstī, kurā vienīgajā uz pasaules, lietas notiek manā dzimtajā, latviešu valodā. Man, piemēram, tieši tas ir galvenais. Dombrovska aicinājums "atlikt malā" šīs mani interesējošās lietas uz 4 gadiem, ir dīvains. Ko viņš teiktu, ja viņam ierosināt "atlikt malā" ekonomiskās u.c. viņu interesējošās lietas.
petersone
p
Interersanti, kur tas spolītis bija, kad krievi kopā ar Šleseru taisīja koalīciju Rīgas domē. Tad gan neviens neuztraucās, ka latviešu partijas būtu jāiesaista galvaspilsētas pārvaldā. Visās komisijās un izpilddirekcijās vadošajos amatos momentāli krievu salika, kuri pat latviešu valodu normāli neprot.
kkk
k
Opozīcija ar 8 deputātiem nemaz nav dīvaina, drīzāk jau vērtējama kā progress - līdz šim Latvijā parasti bija pa vienam nosodītam no katras "šķiras" - komunistam, čekistam, baņķierim...
KLM
K
Jāveido nacionālā izlīguma valdībā... ............................................... ................................... protams, bet ar noteikumu - Latvijai jāatzīst, ka tā parakstīja Latvijas- Rībentropa paktu un okupēja Krieviju.....
fui
f
ku riebiga kremla MAFIOZAS gangrenas propaganda,maskeshanas nolukos parakstita ar kada kangara uzvardu.wemt gribas. DDD
Koko
K
Vēl viens astrologs...
U-boot 2007
U
Nu vecīt nav jau NACIONĀLĀ IZLĪGUMA ! jO NAV JAU LATVIEŠU PROBLĒMA ,BET GAN KRIEVU JAUTĀJUMS KURŠ JAATRISINA.
drakons
d
Man šķiet, ka Spolītim ir diagnoze. Un tā nav pozitīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas