Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Jēkabpils apšaudē cietušie policisti birokrātijas dēļ nesaņem solīto finanšu palīdzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Traks var palikt par cilvēku naivumu, bet nu labi, mēģināšu paskaidrot: 1) Valstij nav naudas lai normāli apdrošinātu policijas darbiniekus, tāpēc ir tā interesanti- ja pakritīsi, un nobrāzīsies, tad kaut ko vēl saņemsi, ja tevi sašaus, tad jāārstējas pašam... 2)Slimības lapa ir mazāka par algu (kuras tāpat ir smieklīgas), un ja par šo slimības lapu vēl ir arī jāārstējas, tad ģimenei nekas nepaliek. 3) Bet kādu atbalsta veidu tad Tu ieteiktu? Tur jau ir tā lieta, ka nav legāla veida, kā pašvaldībai atbalstīt šādus cilvēkus, lai gan tas tieši piederētu pašvaldības funkcijām. 4)Starp citu- arī spēļu zālei nav legālu iespēju prēmēt vai atbalstīt policijas darbiniekus, ja nu vienīgi pa kluso, lai neviens nezin. Bet pasarg Dievs, ja tādu variantu uzostu Pētersone vai Mūrniece, kas būtu par traci.... 5) Tā, starp citu, pirms dažiem gadiem vienu policijas darbinieku nosita, kad viņš mēģināja aizturēt noziedznieku ārpus darba laika. Viņa ģimene nekādu pabalstu no valsts nesaņēma, aizbildinoties ar to, ka tas notika ārpus darba laika, neskatoties uz to, ka Likumā par policiju ir noteikts, ka policijas darbinieka PIENĀKUMS ir jebkurā diennakts laikā reaģēt uz likumpārkāpumu... Es domāju, ka ar to arī visam jāpaliek saprotamam.........
Barons
B
Nākošreiz, kad lodes sāks spindzēt, poliči ar savām dzīvībām vairs neriskēs. Kāda mārrutka pēc? Ja valsts pēc tam nenodrošina ne ar ko... Valstij pofig, poličiem arī... Mūrniecei jau sen pofig... Dombrovskim pofig... Ko līdāt kur nevajag? Varoņi gribējat būt? Pilnīga idiotu valsts.
he-he
h
Mūrnieces klusēšana apliecina Jaunā laika patieso spēju, ko mainīt.
TP dzeris
T
Es esmu tēpists Es zogu nikus Vairāk neko neprotu Tāpēc esmu tēpists brašs!
tiešām
t
vai nav vērts izpētīt žurnālistiem un citiem "orgāniem"- Kāpēc Jēkabpils pašvaldības MĒRIS izvēlējās tik dīvainu veidu kā ""ziedojums."". Vai jēkabpiliešu nodokļus drīkst ziedot, īpaši spēļu zāļu akcijām!
kancis
k
nu gan vienotība ir ar katru dienu atbaidošāka. Pētersones smīnīgais runas veids bija brrrrr.....
Ērmoti...
Ē
Toties'nav nekādu šķēršļu dot naudu baznīcām, kas, ja kāds skatās nopietni uz Satversmi, ir šķirta no valsts... :(
Lelle
L
Bille » nasca 10:09 4) tas gan nav obligāti, bet ja tā spēļu zāle no saviem nosargātajiem maisiem nevarēja kādu naudas paciņu izvilkt, tad jāsaka kauns, kauns... >>>>>>>>>>>>>>>> Izvilka jau izvilka - tikai kurš, jo no 400 taukšiem tur tikai 100 palika.
Bille
B
Kad vakar skatījos šo sižetu, tad arī man tas, ko nesapratu bija 1) kāpēc viņiem nav apdrošināšana? Darbs tomēr bīstams. Turklāt valsts iestādēs apdrošināsānas polises ir modes lieta, īpaši kantora darbiniekiem. 2) Vai tad viņiem nav slimības lapa, ka bez iztikas līdzekļiem? 3) Kāpēc Jēkabpils pašvaldība izvēējās tik dīvainu atbalsta veidu- ziedojums? 4) tas gan nav obligāti, bet ja tā spēļu zāle no saviem nosargātajiem maisiem nevarēja kādu naudas paciņu izvilkt, tad jāsaka kauns, kauns...
dzeris
d
Tad kāpēc Vienotība savu biznesu nav apdrošinājusi?
dzeris
d
Pareiz, pareizi tiem poličiem , kas iztraucēja to vareno darījumu pašiem jāmaksā.
j
Tāpēc valstī ir apdrošināšanas kompānijas!
dzeris
d
Nu jau par traku. ........................................ Pirmdiena, 18.aprīlis (2011), plkst.08:48 | Kristaps Kārkliņš Apvienības Vienotība ētikas komisijas loceklei Lienei Liepiņai, kura aizvadītajā nedēļā kļuva pazīstama ar sava kolēģa ekonomikas ministra Arta Kampara (Vienotība) lietā izteikto domugraudu: «Lietas nav pēc būtības vienmēr tādas, kādas tā izskatās» – arī pašai gadījusies ķibele ar ienākumu un īpašumu deklarēšanu, ziņo portāls pietiek.com. Viņas amatpersonas deklarācijā pēdējā gada laikā pazudis 2009. gadā 6700 latu vērtais traktors Foton ft 404.
nodokle
n
"Jēkabpils pašvaldība vēlējās palīdzēt un ziedot katram tūkstoti latu. Kopā Jēkabpils apšaudē iesaistītajiem arī citiem likumsargiem dome grasījās izmaksāt 4 400 latu" Vai Jēkabpils pilsētas mērs ir tik neizglītots un nesaprot -ko drīkst un ko nedrīkst ar nodokļu maksātāju naudu veikt! Tā nav viņa privātā nauda, ko dāsni dalīt! Bez tam lai pats maksā no savas kabatas poličiem, jo spēļu zāles ir viņa mīļākās vietiņas pilsētā!!
Zeks
Z
Respect durdomskim! Šitā uzmest mentus pat man prātā neienāktu. Sākumā aptīrīt algas, pēc tam, kad tie noliek savas galvas, aizstāvot Vienotības biznesiņu, ielomīt 12 stundas un kārtīgi izčakarēt ar visādām pārbaudēm un vēl tagad slaidi pasūtīt. Vo džeks dod, viņš esot sašutis, kaut pats labi zin, ka ir puikus aizsūtījis trīs mājas tālāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas