Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jelgavas dome tiks pie noteiktas krāsas auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dolārs
D
Ne jau tikai patēriņš. Paskaties nobraukumu! Trīsarpus štukas Jelgavas domnieks, kam vismaz 50% laika derētu sēdēt domē, nevis braukāties apkārt. Pa kuru laiku nolasās tie kilometri? Skaidrāks par skaidru, ka zem tiem skaitļiem paslēpj to, ka mašīnu izmanto privātām vajadzībām un vēl degvielu uzpilda ne tikai šai mašīnai, jo pat riktīgi vecs nograbējis volviņš nerij vairāk par 15 litriem. Varētu domāt, ka lielāko daļu laika mašīna pavada milzīgos sastrēgumos. Jelgavā?! Jelgavā pie luksofora trīs mašīnas pirms tevis jau ir baigais sastrēgums.
S
S
Un kā vispār var parādīties tik absurds cipars 16-17 litri?! Blondīnei pat to būtu grūti ieskaidrot! :))
S
S
Sarkanā krāsā!? Tas ir tāpēc lai izceltos kopējā plūsmā un parādītu visai tautai - Re mēs darīsim kā gribēsim, bet jūs visi esat bezpalīdzīgi sū... kas arī turpmāk nevarēs mums neko padarīt !!!!!!!!!!!!
Dio
D
Es ieteiktu pārskatīt pašvaldību tiesības par šādiem jautājumiem.
iii
i
Jo vairāk iedzīvotāji maksās nodokļus,jo dārgākas mašīnas varēs atļauties deputāti. Latvijā tas ir normāli.
Dolārs
D
Kaut kā taču vajag sievas mašīnu uzpildīt. Tā arī rodas tie 16-17 litri. Ja nevar izdomāt kā kilometru atskaitē ieknibināt 5000 km nobraukumu (jo reāli jau nevar domnieks tik daudz nobraukt- jābūt darbā uz vietas), tad uzpucē patēriņu.
a13
a
Pašvaldība to skaidro ar mēra darba specifiku, kas nereti prasa braukt uz Rīgu pat vairākas reizes dienā. ==================================================== labi, ka jelgava neatrodas kaut kur ventspilī, nez kā tad rāviņš ar "mēra darba specifiku" tiktu galā?
b_d
b
16-17 uz simtu? Tas viņa S80 ir kaut kāds grausts, vai taupības nolūkos Jelgavas dome tos izmanto arī kravu pārvadājumiem?
J.Biotops
J
Knābi vari sūtīt vai nesūtīt, rezultāts būs vienāds. Tas pats vecais.
Imanta
I
Vai tiešām reiz attiecīgas institūcijas neliks punktu bezsaimnieciskumam un valsts līdzekļu ārprātīgiem tēriņiem!? Vai tiešām pašvaldību un valsts ierēdņi nevarētu braukt ar sabiedrisko transportu? Kas gan viņiem notiks??? Tai pat laikā pašvaldību rīcībā trūkst elementārākās ielu uzturēšanas tehnikas, pašvaldību dzīvojamos namos ārdurvis karājas vienā ēņģē, fasādes nolupušas, kāpņu telpas, stāvvadi un cits neremontēti kopš māju nodošanas ekspluatācijā. Jelgava slavena ar savām bedrainām ielām. Rīga slavena ar savu netīrību un nevīžīgo izskatu. Atbilde no ierēdņiem ir tikai viena: mums naudas nav... Nožēlojami.
Tuksis
T
Nu, protams, protams - tikai specifiska krāsa der.. Un LAIMĪGĀ KĀRTĀ bija ar' tāds piedāvājums.. Pats labākais - ka tik viena kompānija piedāvāja, līdz ar to pilsētas vīriem nebija jānomokās ar galvas sāpēm, kuru nu izraudzīties.. Un vēl pāris nejaušas sakritības minētas.. Un ko Rāviņš tik bieži meklē Rīgā? Viņam Jelgava jāvada!! Ja pieņem, ka Jelgava - Rīga - Jelgava = 100km, tad šis 35 x mēnesī laidis uz turieni? Jeb 20x uz Rīgu, pārējās reizes - uz medību mežiem.. KĀ MAN ŠIS VISS IR APNICIS!! KNAB tik uzsūtīt.
hmz
h
Diez vai Ravinsh varetu pieradit ka vina auto tere 16 l (nerunasim par papiru - celazimi, kas paciesh visu) Impossible. Max 8 l. Tas nozime ka otri astoni tiek lieti cita auto.
compadre
c
Savējā mašīnā taču arī vajag ieliet. Latvijā kā liecina fakti tā ir parasta parādība. Bet varbūt, ka viņš to mašīnas motoru izamnto malkas zāģēšanai, tad tie 14 l uz 100 km nosegsies!
LIA
L
"rijīgo""...psc...taupība :(
Daunis
D
Braucu ar Volvo S80, ne jau ''pirmā svaiguma'', benzīns uz šosejām 7,7l/ 100km, kombinētajā variantā ar pilsētām un netīrītiem lauku ceļiem - 10-11l/100km. Jāpiebilst, ātrums līdz 100km/h. Tad vai nu Rāviņam vāģis ar defektu, vai nu nēsājas ar 140 un uz augšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas