Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jelgavas domes patvaļa sabiedrības interešu aizsegā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rebriks
R
Ir ne tikai Jelgavas Vēstnesis, bet arī citi vietējie izdevumi. ZZ neiztur konkurenci un mirst dabiskā nāvē.
Rebriks
R
Cien. Puriņas kundze. Diemžēl, LR likumus jūs nezināt. Otrkārt jūsu raksts ir "gebelsa" propagandas cienīgs. Ne jau pirmo reizi lasu ZZ līdzīga stila rakstus. Treškārt, ļoti maz Jelgavā ir iedzīvotāju, kas var abonēt vairākus laikrakstus. ZZ par vietējām problēmām raksta ļoti maz. Esmu pateicīgs Jelgavas pilsētas domei par iespēju sekot jaunumiem pilsētā, arī par TV programmu.
he-he
h
jelgavā esmu darba darīšanās un liekas, ka pilsēta kļūst arvien sakoptāka. vienalga kurā partijā mērs, ka tik dara un rada darbavcietas. un Jelgava nav mirusī pilsēts
ir jaunumi
i
Premjers gatavs apturēt nelikumības Jelgavas Domē.
jelgavniece
j
Nepiekrītu mūsu avīzītes kritizētājiem! ZZ vienmēr ir spējušas noturēties uz objektivītātes līmeņa! Saprotama ir Domes neapmierinātība, jo žurnālisti neļauj darboties pēc sava prāta un savējo interesēs. Tāpēc jau radās sava avīze, kurā var sevi paslavēt, reizē atņemot ZZ lasītāju, jo krīze ne vienam vien nogriezusi iespēju abonēt to, ko viņš vēlas. Domes lapele pastkastē nonāk par baltu velti, Tv programma ir, mirušo sarakts lai ir, un ne viens vien jelgavnieks ir spiests samierināties ar šo krītpapīra loksni. Skumji, bet tā ir realitāte! ZZS ir aizsēdējusies mūsu Domē, jo apaugusi ar visatļautības sajūtu!
vendija
v
vienreizēji ir reālie līdēji, kas tomēr stāvgrūdām iet uz Rāviņa grandiozo pieņemšanas ballīti 17.11. .
Ha
H
ZZ nav objektīva, finanses iet šķērsām, tāpēc tagad brēc...
Rīdzietis
R
Varētu domāt, ka esat ierāviņa avīzes darbinieks, bet rakstīt gan nemākat- kļūda katrā otrā vārdā. Un ko tad var gribēt no "jelgavieta"?
Fakts
F
Nu ir gan atraduši par ko kasīties un apgrūtināt premjeru... Ja es būtu jelgavnieks, es to kašķīgo komercavīzi ZZ pasūtītu uz vienu vietu uzspraust uz nagliņas aiz sirsniņdurvīm.
Jelgavietis
J
Jelgavniekiem ir tikai diemzel Liepina viedoklis, opozicijas viedoklis, un Ozolnieku nemitiga slavinasana.Mes pilsetnieki tacu redzam Ravina izdarito, un tas izdaritais nav maz. Bet ja nemitigi ir jacinas arZZ un Liepina kantori, nu piedidiet, pat Ravina lielajai pacietibai reiz pienak gals.ZZ man atgadina privato dzivi, tik talu nu esiet nonakusi. Visi tie melnie PR kas tiek versti pret Domi in tas vaditaju, nu piedodiet, cik var.Ja vestnesis ir par manu nodokla maksataja naudu, bet tas man neatgadina dzelteno presi. Ta ir normala avize, kas informe par pilseta notiekosajiem procesiem.Un par pensionariem nerunasim, tie vismaz tiek pie kautkadas informacijas, un pie tam normalas informacijas.Ja zz nemainisies, tad ar aiziesiet nebutiba.Ja, man patik Ravina darba stils, attieksme pret cilvekiem, sodien tada tipa cilveki ir retums. Lielaka dala ir buldozeri,as miesigu mati pardotu.
Smaciņa
S
Tik pa sūdiem vien, tik pa sūdiem, vai tad pašiem patīk?Laikam jau patīk!!!
Vecis
V
Kāpēc vajadzīgs krītpapīrs ? TV programmas vietā arī varētu rakstīt kaut ko par Jelgavu.
Miķelis Platacis
M
sorry,komats aiz- bijušas
dzimtenes čuža
d
Tas satrauc visus, jo jelgavniekiem ir arī savs, ne tikai rāvas Rāviņa viedoklis (nu baigais ģīmis- tāds kādu varētu arī piežmiegt!).
Miķelis Platacis
M
O, palasiet domes reklāmu "Kuldīgas vēstnesi"(jeb kā viņu tur sauc?)- liekas, ka visur pie varas ir tikai TP un, ka vēlēšanas Latvijā vispār nav bijušas un pamēģiniet pateikt kādu pretēju viedokli- naktīs vairs negulēsiet! Arī vietējā laikraksta "Kurzemnieks" darbinieces droši par Trīcļipām var saukt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas