Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

JL aicina Slakteri skaidrot budžeta izpildi

Partijas Jaunais laiks (JL) Saeimas frakcijas deputāti iesnieguši jautājumus finanšu ministram Atim Slakterim (TP), aicinot skaidrot 2008.gada budžeta izpildes gaitu un inflācijas prognozes, vēsta paziņojums presei.  

Ministram adresētajos jautājumos JL norāda, ka 2008.gada valsts budžetā inflācijas prognoze, pamatojoties uz ko veidots valsts budžets, bija 6,3%, 2007.gada 21.novembrī Ekonomikas ministrija prognozēja 11-12% augstu inflāciju, savukārt, 2007.gada 27.novembrī valdība apstiprinātajā Konverģences programmā iekļautā inflācijas prognoze bija jau 12,5%. Faktiskā gada inflācija Latvijā februārī sasniedza 16,7% un pēc Ministru prezidenta Ivara Godmaņa (LPP/LC) prognozēm inflācija nesamazināsies vismaz līdz šī gada jūlijam.

Ņemot vērā acīmredzamo neatbilstību starp inflācijas prognozēm un faktiskajiem  inflācijas rādītājiem valstī, JL aicina A.Slakteri skaidrot, kā šāda starpība ietekmēs valsts budžeta izdevumu un ieņēmumu daļas un kāda ir faktiskā 2008.gada budžeta izpilde attiecībā pret plānotajiem ieņēmumiem. Tāpat JL vēlas uzzināt šī brīža Finanšu ministrijas prognozi par vidējo 2008.gada inflācija Latvijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas