Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

JL ar Saskaņas centru tiksies nākamnedēļ

Jaunais laiks piektdien risina sarunas par jauno koalīciju. Premjera amata kandidāts Valdis Dombrovskis tiksies ar Saeimā pārstāvētajām partijām - Pilsonisko savienību, Tautas partiju, TB/LNNK, LPP/LC, Zaļo un zemnieku savienību, Sabiedrību citai politikai un Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā. Savukārt tikšanās ar apvienību Saskaņas centrs plānota nākamnedēļ, liecina Jaunā laika dienas kārtība šodien.

Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa ceturtdien atzina, ka iegūtā informācija par valsts finansiālo stāvokli rādot daudz sliktāku ainu, “nekā varējām iedomāties”. Kā vēsta Neatkarīgā Rīta avīze, to komentējot pēc prezidenta lēmuma uzticēt valdības veidošanu Jaunā laika kandidātam, S.Āboltiņa esot citējusi Henrika Ibsena rindas no Pēra Ginta: “Tik piedots tev, ja nevarēji, Ne mūžam ne, ja negribēji.”

Dienas aptaujātais eskperts sociologs Aigars Freimanis par šķērsli Jaunā laika veiksmei vadīt valdību uzskata pārmetumu izvirzīšana partneriem, kas, viņaprāt, varētu traucēt, ja ne pirmajā brīdī, tad noteikti laikā, kad būs kopā jāstrādā. Taču tas esot raksturīgs ne tikai Jaunajam laikam, tāpēc partijām vajadzētu vienoties atmest savstarpējos pārmetumus par darbību pagātnē, pauda eksperts.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas