Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

JL jaunā valde neplāno Titavu atjaunot partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zinis
Z
Nu ja atklāti jāsaka - mani ļoti ļoti pārsteidz tas, ka JL valdē ir dīvainais Pulks, bet Titavu, kurš tiešām reāli varētu bīdīt partijas lietas, vispār izslēdz no partijas. Man ir divas sazvērestības teorijas šajā sakarā. Pirmā ir tā, ka šis viss ir teātris, lai Titavs var labāk bīdīt lietas un nebūt saistīts ar partiju (kā patiesībā tas notika pirmajā JL dzīves periodā). Un otra versija - iespējams tieši šitādas viduvēdījbas - zaķi, pulki un āboltiņas un tamlīdzīgie, ir diezgan pamatoti nobijušies, ka uz politiskās skatuves viņi nespēj sacensties ar Titavu (un nav svarīgi, ko mēs par šo džeku domājam - viņa mākslu bīdīt lietas nevar noliegt). Un ja pamatā ir bailes, tad man kā vēlētājam rodas pamatotas šaubas par topošo Vienotību - ja tas ir tādu dikti ambiciozu puskokalēcēju topošais klubiņš, kur sarakstu augšās tiek virzīti nevis spējīgi cilvēki, bet gan tādi, kuri apzinās, ka citā vietā darbu var nedabūt, tad kāpēc manb balsot par šādu ķīseli ar skābu kāpostu zupuy, kurā pa virsu peld iepelējuši cīsiņi??? Pārāk jau nu daudz runu, kungi un kundzītes, no jūsu mutēm bijis, bet darbiņu gan tā pamazāk. Bet pozitīva rezultāta vispār vēl nav bijis... Ja neskaita dažu "kompetento profesionāļu" iebīdīšanu labi apmaksātos valsts amatos...
njaaa...
n
forša žekete.
spogulits
s
kārtējais bīdītājs.
Trīne
T
a ko ta nu? » fizz 16.02.2010 23:28 Piekrītu. Buiļa k-gs ir cienījams cilvēks un liels ieguvums politikai. taču šādu ululiņu u.c kretīniņu, kas visus aprej, mēs esam tur, kur esam. ------------------------------------------------------ ------------------------------------- Andris Buiķis ir cienījams cilvēks, droši vien - ievērojams zinātnieks un pedagogs, daudz palīdzējis citiem cilvēkiem. Tas viss ir ļoti labi. Nē, tas nav ļoti labi, tas ir normāli, dabiski, tā vajadzētu būt. Taču ieguvumu politikai gan es nemanu nekādu. Bet vajadzētu taču manīt, it īpaši, ja lielas prtijas valdē darbojas? Jā, simpātisks (?) ir viņa ideālisms (koku atbrīvošana un visas šīs lietas, arī nācijas gara kopšana kā misija), taču vairāk tas velk uz donkihotismu, un vēl nevienam nav skaidrs (un kas domā, ka ir skaidrs, tiem pavisam neskaidrs), cik pozitīvs, virzošs, ceļošs sabiedrībai kopumā (tāda arī ir?!) ir donkihotisms. Man tas atgādina gaismas nešanu ar maisu mūsu pašu zemītē. Īsāk - priecāšos,ka viņš apgaismo,izglīto, aicina, mudina, virza. Bet gribētu to redzēt skaidrāk un sajust ne savā kabatā, bet cilvēku acīs un dzīvē. Buiķis te NAV atslēgas figūra, nedomāju, ka no viņa daudz kas būtu atkarīgs. Un IR jāpriecājas par katru labu darbu, katru palīdzīgu roku. Tomēr politikas druvā [?!] visā pasaulē darbojas citi likumi, normas un metodes. Nezinu gan. Toties par Titavu skaidri zinu, ka ne tikai negribētu ar viņu vienā kāpņutelpā dzīvot, bet pat vienā liftā braukt. Mizantropija? Nu, nebūs vis. Manā kāpņutelpā ir daudz brīnišķīgu cilvēku, kas ij pasmaidīs pretī, ir roku pasniegs, ij pat naudu aizdos, vai mazdēlam slēpes uzdāvinās, neko par to negribot... Dans nebūs no tādiem...
a ko ta nu?
a
Piedodiet, domāju Buiķa kungu.
a ko ta nu?
a
Piekrītu. Buiļa k-gs ir cienījams cilvēks un liels ieguvums politikai. taču šādu ululiņu u.c kretīniņu, kas visus aprej, mēs esam tur, kur esam.
ja
j
Tu tā arī neatbildēji par tiem Titava domu graudiem - laikam jau tādu nemaz nav, vai ne tā? Es balsoju par JL un neesmu vīlies (kļūdas protams ir bijušas, bet kuram tad tādu nav).
Kukū
K
Kā klājās Titava brālim? Atceros, bija tāds čalis.
Memory
M
Vai šitais arī 'krievam' neliek aizdomāties par savu politisko jautājumu jēgu ? Козьма Прутков: 'Если хочешь быть счастливым, будь им.' - JA VĒLIES BŪT laimīgs, tad esi !- un nekādas liekas galvas 'lauzīšanas' - kas vēlēja, ko ievēlēja...utt...utml .
Memory
M
Saka, pasaka - un tas jau sen zināms, paldies, ka atgādināji par 2x2=4 ! Tie krievi vispār ir labsirdīgi un baigi asprātīgā/acīgā tauta ! Козьма Прутков: Смотри вдаль - увидишь даль; смотри в небо - увидишь небо; взглянув в маленькое зеркальце, увидишь только себя.
krievs latviešiem
k
Labi saprotu, latvieši te varās savā sulā, bet paskatieties kaut uz eiropu - LAtvijā pēdēja itin visur - mirstībā, nabadzībā, rūpniecībā utt. Vai tad tas jums nepasaka, ka tomēr kaut kas nav kārtībā ar esošiem ievēlētajiem līderiem?
krievs latviešiem
k
domāju, ka sabiedrība tomēr ir slima, jo politiķi - sabiedrības spogulis. Kas tad ievēlēja visas valdības un saeimas kopš 1991 gada? Kas izveidoja tādu sistēmu, kuru mēs šobrīd redzam? Tu pats gadījumā nebalsoji par kādu no esošiem balēliņiem, nē? Kurš tad balsoja? Es pilsonību ieguvu naturalizācijas ceļā relatīvi nesen.
ahoi
a
Kas vispār ir tāds Dans Titavs un kādu darbu viņš strādā, par ko saņem algu???
Kirkpatriks
K
Kā teikts:dzīve ir skaista,ja mērķis ir cēls.Arī labi uzklāts galds,kur var pāēst visa ģimene un pabraukt ar valsts mašinu nemaz nav tik slikti,Tas daudziem skauž, jo jāgrauž būs sūrā garoziņa! Tāpēc arī tāda grustīšanās,jo visiem vietu nepietiks.Un ja arī kādam rīklīti pārkodīs,zārks tāpat tukšs nepaliks!
ha ha
h
"šis lēmums ir rūpīgi izvērtēts un iepriekš par šo sēdi bijis informēts gan E.Repše" es izlasīju pirmajā mirklī kā "par šo BLĒDI" un tā arī būtu vajadzējis rakstīt :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas