Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

JL ministri atteiksies no parlamentārajiem sekretāriem

Jaunajā valdībā, kuru paredzēts apstiprināt ceturtdien pēcpusdienā, JL būs iekšlietu, finanšu un ekonomikas ministru portfeļi.
Partijas "Jaunais laiks" (JL) ministri atteiksies no parlamentārajiem sekretāriem, tādējādi rādot piemēru citiem kolēģiem, aģentūrai BNS pastāstīja JL Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis.

Šo ministriju parlamentārie sekretāri amatu zaudēs, lai arī JL ministri atteiksies no šī amata, jo Ministru kabineta iekārtas likums noteic - ja amatu zaudē ministrs, arī attiecīgais parlamentārais sekretārs zaudē amatu.

Patlaban Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs ir Ziedonis Rubezis, Finanšu ministrijas parlamentārā sekretāre - Elita Šņepste un Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs - Artūrs Bergholcs.

Parlamentārais sekretārs atbilstoši attiecīgā Ministru kabineta locekļa kompetencei uztur saikni ar Saeimu un tās komisijām, pārstāv attiecīgo Ministru kabineta locekli likumdošanas procesā Saeimā, piedalās likumprojektu sagatavošanā un izskatīšanā, kā arī veic citus Ministru kabineta locekļa dotos uzdevumus un pilda normatīvajos aktos noteiktos pienākumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas