Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

JL pārskatīs LNB ēkas būvniecības līgumus un pieļauj arī to apturēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasiitajs
L
Mikus, pats taads. Normaalas valstis neparaksta taadus nesakariigus liigumus kas ljauj valsti slaukt uz nebeedu. Ja iegulda infrastruktuuraa tad taa lai buutu infrastruktuura visiem un nevis taapat vien lai dazhs vareetu labi nopelniit. Ir jau mums pasaulee visneieveerojamaakais, bet tomeer visdaargaakais tilts, shkjiibs un greizs ar apshaubaamas kvalitaates Krievijas sazin kaadiem dzelzhiem.
Lasiitajs
L
Pag, vai te nebija arii viens steidzams lidostas buuvnieciibas projekts ar valstij ljoti apshaubaama izdeviiguma noteikumiem?
Lasiitajs
L
Kad tiks saukti pie atbildiibas valstij un tautai neizdeviigo liigumu sleedzeeji?
sandy
s
Cilvékiem nepietiek naudas maizei ,kurs tos bilioteku apmeklés?Vai zemnieki no laukiem brauks,tiem arí nav naudas.Tás ir dzíres méra laiká!!
fifa
f
ja man būtu miljons bankas kontā kā Šķēlertei, tad arī es piepūstiem vaigiem brēktu, ka vajag to bibliotēku...bet man nav. man tikai atkal draud nogriezt algu un man to šķūni nevajag, jo maniem bērniem nebūs ko ēst. Šķēlerte, padalies ar savu sarausto naudiņu. negribas, ja?
common sense
c
No tā, ka kaut ko necels, nebūs vairāk maizes vai lielāka drošība ielās. Uzraudzīt godīgumu gan ir svarīgi.
retro
r
...cilvēku gara spēku un gaišumu, kuri spēj ar minimāliem līdzekļiem audzināt bērnus, godprātīgi strādāt savai valstij un ticēt nākotnei. Viņi mums ir pieckārt vairāk vērti kā uzpūstā viltus ''gara gaisma'' - šis koruptīvais bibliotēkas projekts, no kā vislielākie valsts tumsoņas atkal grasās negodīgi sapelnīties.
retro
r
Ai, nu, taču Sarmīte ir milzīgi tālu no Latvijas sarežģītas ekonomiskās realitātes, viņa spriež tipiski labi paēdušam cilvēkam, kuram bankas kontā miljons un nekādu bēdu par pamatvajadzībām. Ir muļķīgi un neveikli piesaukt ''tumsonību'' tiem, nezinu, 80% apmēram Latvijas iedzīvotāju, kuri dzīvo vai nu viduvēji, vai slikti. Skaidrs, ka dzirdot par 700 miljonu samazinājumu, kas tiešā veidā skars skolotāju, mediķu, policistu, ugunsdzēsēju, pārdevēju un vēl te var minēt tūkstoš profesijas, ir smieklīgi iedomāties, ka cilvēki ar putām uz lūpām kliegs: kaut neēduši, kaut bez apkures, elektrības un bez iespējām palaist bērnus uz skolu, bet - samaziniet man vēl algu, lai sanāk bibliotēkai! Idiotiski skan, vai ne? Ar tumsonību un kultūras trūkumu nostājai, ka patlaban jāatliek bibliotēkas celtniecība, nav nekāda sakara. Var apbrīnot to neskaitāmo Latvijas c
Sviests
S
Ka tik neaplaužās kā ar IeM jauno ēku, kad Repsis apturēja celtniecību, finālā sanāca stipri dārgāk...populistisks paziņojums. Bibliotēku jau vajag, bet vai tik lielu monstru???
M
M
Kāpēc neviens nerunā par darbavietām.... man brālis ar ģimeni un 30 citiem darbiniekiem taisa firmu ciet....
brīnums
b
zvirbulēnam, izrādās, ir izpratne par estētiku! Pārsteigums, ka kaut ko tik prātīgu uzraksta - par to stikla kalnu. Es piekristu dārgai biblenei, ja tā būtu patiešām skaista. P.S.ja vien tas ir tas pats slavenais komentētājzvirbulēns.
Natālija
N
Latvija , paldies Dievam, nav Krievija. To, ka uzņēmējam katrs līgums jāapdomā, pirms slēgt, liecina Jūsu izteikumi. Ja būtu pēc Jūsu prāta, līgumsaistību ievērošana būtu atkarīga no vēja virziena (sociālisma tikumi). Ja Latvija neko necels savas valsts attīstībai, mēs tiešām paliksim par pingvīnu bariņu uz ledus gabala Eiropā. No tā, ka necels bibliotēku, nevienam labāk nebūs. Mūsu valstij diemžēl nav ne universālas vīzijas, ne jēdzīgu īstermiņa darbības plānu (prātiņš par īsu utt.) . Kas cits atliek - pa mazam vairot valsts labumu. Bibliotēka ir šāda iespēja.
ABC
A
Es arī nesaprotu, kas notiek ar Valsts aģentūru "Trīs jaunie blēži". Kad Demakova aizkliboja uz Parīzi, tika paziņots, ka šī avantūra tiks likvidēta. Kas tad atkal noticis - valstij naudas par daudz, vai kā?
Dikļu pils
D
Vi tad J3B nav aizklapēti? Taču solīja jau pagājušajā gadā!
ieveda krīzē
i
Kāpēc tik kaitnieciski valstij saslēgti līgumi? Kur tad bija Šķēle? Ko neprasīja atskaites, analīzes par savu censoņu darbību? Par citu darbu tagad runā valdošā un pamācošā tonī. Toni jāapvalda, jo paša partija ir ziepes savārījusi.Nevajadzēja kret.... virzīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Oficiālie dati neļaus nolaist oficiālo Gaismas pils būvniecības cenu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas