Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

JL pēc vēlēšanām rosinās veidot konventu politiskām reformām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re kā
r
JL pēdējo vēlēšanu kampaņa kvalitātes ziņā bija vienkārš nožēlojama. Ja JL grib kut ko darīt sakarīgi, tad kungu ar zirga zobiem, ka runā mēdijos vajadzētu aizlaist pensijā.
Šampēteris
Š
Vajadzīga ierosme. Žēl, ka nenāk no "civilistu" vides - politiķi visu reducēs līdz nullei. Paraugs tam kabatas partiju attieksme pret ziedojumu limitiem u. c. Bez referendumiem tāpat neiztikt.
Vim
V
Jaunais Laiks, saturies! Pelēkais vilks grib būt pelēkais kardināls.
juris bogdanovs
j
Ak tad sabiedriibai apspriesshanai... Es gribetu piedaliities. Vai buus gana info, lai taa sasniegtu ikvienu??? Bet tajaa konventaa noteikti ir jaabuut arii filozofiem un psiholgiem, cilveeeku kaa sabiedriibas paarvaldiishanas ekspertiem. Bet liidz tam veel jaanodziivo, jo labi nodomi bez darbiem ir tikai muldeshana, un to mees jau esam atklausiijushies.
protams
p
neaizmirstiet savu tirgussievu Āboltiņu.Tai noteikti nagi niez Satversmi parevidēt.Prātiņš kā klukstei,bet tas netraucē mētāties ar "patiesībām"pēdējā instancē.
arprāts
a
visus gadus sež saeima un tikai 8 menšus pirms velešanām uzmodies un taisīs konventu. mosties Titav. neviens par JL nebalsos, a. apkrāpat pensionarus. b. rezeknes geita melnā kase jums iekoda pakaļā. un turpinās iekost. es par jusu partiju pec tam nebalsoju un nebalsošu, tāpat kā daudz cilvēķi, un tieši tas bija tas salms kas lika vairākiem aiziet no JL. c. kamer repše un titavs ir JL partijā tur nebus vienotība un tā nekad nebus nozimīga partija.
ZEPS
Z
Mums nākamajā Saeimā vajadzētu........Vēl iekļūt un tad domāt par konventiem. Punkts1.Pēc rosīšanās Vienotības galvgalī izskatās ka visiem vietas pie siles nepietiks.Punkts 2.Žurnālists Streips savos raidījumos aicina tautu nebalsot par vecajiem vēžiem,bet Vienotība čum un mudž no viņiem,un vēl tā naftalīna smaka arī atbaida.Punkts3.Esošā JL trijotne valdībā nu nemaz nerosina ne pensionārus,ne bezdarbniekus,ne jebkuru domājošu cilvēku redzēt viņos izvilcējus no bedres,gluži otrādi,liekās ka mūsu forvardi ir sajaukuši laukuma puses un spēlē citas komandas labā.Tāpēc jāprasa god.Titava kungam,vai nesākat just krievu elpu pakausī?
Kaspars Gasūns
K
Es gan vairāk koncentrētos uz tiesiskumu un likuma varu jau esošajā sistēmā. Un tur mums arī liels purvs priekšā, jo pašreizējos ST lēmumus, domāju, var uzskatīt par zināmu tiesiskuma krīzi augstākajā tiesu varas zara līmenī. Tas ir, tiesu vara neveido budžetu. Jā, visā šī griešana ir smaga un daudzos aspektos necilvēcīga pret nabadzīgākajiem, bet tas nav tiesu jautājums. Situācija, kad algas pieaugums tiesnešiem ir ok, bet apgriešana ir pret Satversmi - tas nav nopietni. Arī jautājums par pensionāriem un pārrunu ar SVF tiesību deleģēšanu valdībai ir aiz matiem pievilkts. Jebkurā gadījumā. Mums ir ļoti daudz likumdošanas "logu", kas ir apzināti atstāti partiju un to sponsoru interesēs. Šādi "caurumi" degradē daudzas jomas mūsu valstī un apgrūtina to darbību. Iesākumam pietiktu, ja JL vairāk piestrādātu pie šādiem piezemētākiem jautājumiem. Tur ir ko darīt! Bet Satversme var pagaidīt. P.S. Un Māra Zālīte jau nu ir pēdējais cilvēks, kuru aicināt. Nemaz neskatot viņas pēdējo gadu radošo sniegumu, tie izteikumi par valstiskiem jautājumiem ir gluži vienkārši muļķīgi.
Kaspars Gasūns
K
Nu nezinu. Ar nelielu pacenšanos var sajāt jebkuru sistēmu. Pats Titavs min izcilu piemēru - par ko Kalvītis pārvērta noturīgu koalīciju. (Jāsaka gan, ka pats premjers un koalīcijas biedri bija apriori ne visai izdevušies.)
Tenis
T
taakaa laiks jau nu buutu , jo zagt ta ar vairs nav ko ... laiks zagļus mest cietumaa ... kaa smejies , uz savu nelaimi saraujies uz cita izstiepies...
Beidzot.
B
Beidzot skan gudri priekšlikumi. Sen vajadzēja izveidot konventu, kurš izstrādātu būtiskus vēlēšanu likuma grozījumus vai izstrādāt jaunu Satversmi. Vecā Satversme ļauj vieniem un tiem pašiem deputātiem 20 gadus sēdēt Saeimā un viegli pelnīt lielu naudu. Atbildības nekādas. Beidzot Jaunais laiks paceļ būtisku jautājumu. Jāiecērt robs sienā, lai neaizmirstos. Noteikti neatstājiet jautājumu pusratā. Varbūt tad Latvijā sāksies jauna ēra.
jautājums
j
Nu jā...Katrai partijai savs Ierindas biedrs....kurš uzstājās ar paziņojumiem....
Vēlētājs
V
Ļoti cerams, ka platformu varēsiet veidot ārpus parlamenta... kopā at Jedinstvo. Varētu arī mazāk runāt par godīgumu un taisnīgumu, sevišķi ar marsa pārstāvjiem priekšgalā.
krabis
k
Pelēkais izlīdis no kaut kurienes un uzreiz ar reklāmas kampaņu.
Trīne
T
Taisiet konventus, koncernus, konsultus, konveksus, konsensus, bet taču beidzot runājiet un risiniet patiešām svarīgās lietas. Visskaļāk brēc uz debesīm progresējošā nodokļa bremzēšana. Ar ko tad ierindas biedrs pats nodarbojas? Pēdējā laikā tā kā nav dzirdēts, ko konsultē un kam konventē un kas konvertē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas