Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

JL prezidentu aicina panākt, lai Satversmi grozītu līdz 18.novembrim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nūģis
n
Kas vai bikses svilst?Domā ,ka tiesās Lembergu ne tas vien nāks augšā.Soļojiet,nu,pārgrieztiem purniem baznīcā,svētās cūkas.Tautas jājēji,jājiet uz elli!
zīzā
z
Cik es sapratu,ka Rēzeknes burtnīciņas jau bija apsveikums tautai.Savukārt ziņa,ka esiet Lemberga stipendiāti ir smirdīgs spļāviens tautas acīs.Manas balss dēļ būtu melojuši,ka nekādu naudu neesiet ņēmuši,bet nē ciniski pasaka mēs to naudu jau sen esam iztērējuši un netaisamies atdot.Vēl viņi runā par valsti.Sūdains koks ir jūsu valsts nevis Latvija.
zoss
z
Tiem smerdeļiem senJanoliek mandātus.Tā pūta tautai pīlītes,ka noliks Lembergu pie vietas,bet izrādās,ka jaunnelaiķi sūkā no Lemberga bikšu priekšas sev stipendiju.Vēl nav kauna ar savām pieķēzītām acīm lūrēt tautas virzienā.,kaut ko prasīt prezidentam.
Glieme
G
Prezident,beidzot izrēķiniet cik maksā viena vēlētāja balss!Lai repsisti atdot man izkrāpto naudu vai arī atdod manu balsi,ko es atdevu viņiem kā cīnītājiem pret oligarhiem.Prezident,aizstāviet godīgos vēlētājus.ES arī biju jaunlaiķe,tagad nelaiķe,jo uzzināju,ka repsis ir LEmberga stipendiāts.Ak,Dievs,kur palika mana godīgā balss?Repsis nozaga.
jaunietis
j
Nospļauties, ko grib JL. Sākumā, lai pasaka, kas mainīsies no tā, ka šo Saeimu atlaidīs. Kur ir tie rīcības politiķi = Kristovskis, Kalniete un Štokenbergs komplektā ar Ušakovu ir tie īsti?
Aleksīt
A
Kāpēc šiem jābļaustās? To tak visu latviešu piektā kolonna pati izdarīs, jo vai tad 1940.gadā nebija tāpat?
Alekss
A
Interesanti, visi histeriski kliedza, ka tieši krievu elektorats ir ieinteresēts referenduma iznākumā - bet acīmredzami, ka t.s. "krievu elītes" SC un Bites klusē :) kur palika 5 kolonna?(ja kads to ir vispār redzējis)
JL pajoliņiem
J
Cik dzirdēju TV3 damokla zobens pār JL esot kritis, jo JL esot lielākie lembīša stipendiāti, ko taps EINĀRIŅŠ apstiprināja. Ko ta nelaiķi te kādam ko diktē? Kur skatās DELNA?
Kabula
K
Es zinu, ko Zatlers uz to atbildēs - referendumā tādu jautājumu nebija:)
mii
m
Diena, kur raugās korektors? Arvien biežāk ir rupjas kļūdas - gan virsrakstos, gan rakstos.
zvirbulēns
z
Kas notiek, ja opozīcija masveidā noliek mandātus? Vai tad Saeima nav jāatlaiž? --------- Labs jautājums. Ja visa opozicija vai tikai JL deputāti noliek mandātus un par deputātiem neiet visi parējie sarakstos esoši, tad situācija ir varen jocīga. Es gan domāju, ka parlamentu šādā gadījumā nav jaatlaiž, ja vien var izveidot valdību.:)))
ko tas noziimee?
k
"..nākt klajā ar saviem priekšlikumiem ekonomiskās situācijas uzlabošanai." ar shaadiem priekslikumiem buutu jaanaak klajaa pashai partijai...
@
@
Kas notiek, ja opozīcija masveidā noliek mandātus? Vai tad Saeima nav jāatlaiž?
a
a
Jaunais laiks (JL) pēc notikušā referenduma uz kuru atnāca “milzīgais” vēlētāju skaits nosūtījis atklātu vēstuli Valsts prezidentam Valdim Zatleram. . Vai palīgteikumus no virsteikumiem jaunajā Latvijā vairs neatdalīs?
LPSR
L
JL aicina atcerēties vecos labos "sociālistisko sacenību" laikus.....uz priekšu " biedri " par jaunām darba uzvarām...urāaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

JL atklātā vēstule prezidentam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas