Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

JL un TP vienojas jaunu valdību izveidot nedēļas laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Iegaumē: Visplatāka upe pasaulē ir Daugava, tur uzbūvēts visdārgākais tilts un kāds uzdeva jautājumu : " Kur palikusi nauda, Šleser?"
Paltraku Vilis
P
Aber pa kam tauta nevar pateikt savu vārdu? 100000 bezdarbnieku tas jau ir spēks, kāpēc viņi sēž un klusē? Ja viņi izietu ielās tad Saeimai būtu gals! Vieglāk spaidīt datora podziņas.....
Paltraku Vilis
P
LNNK/TB tādi paši suņi kā citi, dēļ dažu ministru posteņiem pārdos savu mammu! Vai Latvijā dzīvo tikai auni un bambuki?
Paltraku Vilis
P
Es jau agrāk teicu, ka JL ir TP paveids.
Paltraku Vilis
P
JL ir tā pati TP, starpības nav. Visu Saeimu uz izgāztuvi!
anonīmais šakālis
a
Mani interesē, kam tad Zatlers dos iespēju? Ja 3 reizes pēc kārtas tiek noraidīti prezidenta izvirzītie kandidāti, tad saeima iet mājās! Svarīgs brīdis! Zatlers varētu arī nosaukt bezpartejisku, piemēram, Raitu Karnīti!
Vientulais vilks
V
KA man negribas atgriesties murgu valsti.....
XXX
X
gm 16:41 [...] JL šobrīd mēģina runāt ar visiem tādēļ, ka līdz nākošās Saeimas ievēlēšanai ir vajadzīga cita, kaut vai tehniska valdība, kuru nevar izveidot nekādi citādi kā ar pašreizējām lielākajām labējām partijām Saeimā. Ar Godmaņa kabineta ministriem, kuri bija totāli zaudējuši jelkādu uzticību tālāk vairāk nedrīkstēja nekādi, bet bez rīcībspējīgas valdības Latvija arī šobrīd nedrīkst palikt. Tādēļ JL rīcību vērtēju, ka pragmatisku un valstisku. ===================== Tieši tā!!!
gm
g
"Un nevajag draudēt ar PCTVL. Salīdzinot ar TP, viņi ir tikai komiski dīvaiņi" -------------------------------------- Te ir tikai jautājums - tīši vai netīši aizmirsi, ka norādīju vairāk uz draudiem no Saskaņas Centra, kam patiešām ir augsti reitingi. Ja nemaldos, tad vismaz desmit reizes lielāki nekā TP! SC saistība ar Kremli ir acīmredzama. Tā ir tā lielākā problēma. JL šobrīd mēģina runāt ar visiem tādēļ, ka līdz nākošās Saeimas ievēlēšanai ir vajadzīga cita, kaut vai tehniska valdība, kuru nevar izveidot nekādi citādi kā ar pašreizējām lielākajām labējām partijām Saeimā. Ar Godmaņa kabineta ministriem, kuri bija totāli zaudējuši jelkādu uzticību tālāk vairāk nedrīkstēja nekādi, bet bez rīcībspējīgas valdības Latvija arī šobrīd nedrīkst palikt. Tādēļ JL rīcību vērtēju, ka pragmatisku un valstisku. Īstermiņā viņi, protams, varēja pamatoti turpināt kritizēt valdošanas partijas. Viņiem būtu taisnība. Bet ko tas dotu valstij? Ar vārdiem "Kalvītis - cūka, Šlesers - zaglis, Skakteris tāds un šitāds" policistiem, skolotājiem un ārstiem neviens algas nesamaksās. Ja nebūs rīcībspējīgas valdības, tad tieši tas var notikt - budžeta izmaiņas nepastiprinās, SVF aizbrauks nedodot vairāk naudu, citur pasaulē neviens vairs naudu neaizdos. Tad ko izmaksās budžeta iestādes algas, valsts kasē naudas vairs nebūs. Ko darīsim tālāk - būsim lepni, ka JL saglabājis politisko nevainību?!
TP...ne...fans!!!!
T
..JL..ha..ha !!!:)))) ..parādīja ''sili''...un štrunts par citiem opozīcijas partneriem PS..CT....!!!Rep'ses kungs jau vienreiz ''pārvaldīja'' valsti!!!..un Kariņš!!!!(otrs Slakteris..nu ne izteicienos..bet profesionālismā)...kur tad ir tie jūsu darbi??????????? ok..korupcijas deķītis..un ..sorry pārējais laikam neredzams!!!!Tā kā jūs NEARKO!!!!! NEATŠĶIRATIES no citām ''interešu grupelēm''!!!!!!!!
rex
r
Pieņemamākais risinājums būtu šāds: valdību veido JL, piesaistot PS un SCP. Tādā gadījumā šim blokam būtu 23 balsis. Bez tam koalīcijā vajadzētu iesaistīt TP un ZZS.Līdz ar to jaunās valdības atbalstam būtu 61 balss, bet pieskaitor neatkarīgo deputātu Visvaldi Lāci - 62 balsis. Opozīcijā paliktu SC, PCTVL, kā arī LPP/LC un TB/LNNK. Jebkura cita kombinācija, pēc manām domām, nav iespējama. Pats būtiskākais - nekādā gadījuma nedrīkst pieļaut LPP/LC klātbūtni valdībā.
Ija
I
Paldies Jaunajam Laikam, kuru pirmais darbs bija piezvanīt Šleseram, lai vienotos par valdības sastādīšanu! Kurš te cerēja uz kādām pārmaiņām? Nu, JL fani - mēles baltas? JL tāds pats veidojums, kā tie kurus viņi visu laiku lamāja. Nožēlojami!
marija
m
Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt. Šo riešanos pretīgi lasīt.
Dīvaini
D
Es esmu šķērsojis robežu. Esmu viņā puse un jūtos laimīgs.
Cik labi.
C
Cik labi tiem, kas škērsojuši Latvijas robežu,un dzīvo tur ,kur reiz kara laikā daudzi bēga no trūkuma,nāves un bēdām. Tagad jau vārds dzimtene,vairs neko nenozīmē,ja dzīve spiež,tad labs ir tas tuvākais,kas grūtā brīdī uzņem savās mājās,un dod iespēju izdzīvot. Ja jau savējie savējiem nav vajadzīgi ,tad paldies par tiem ,kam sirdis vēl nav pārstājušas just,un kuri vēl ir gatavi dalīties tajā ,kas viņiem ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL

“Es pateicu - šis ir patiesības brīdis." 

I.Godmanis

Lasiet plašāk Godmanis atkāpjas no amata

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas