Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Judins: nav skaidrs ko ceļu policija iesāks ar ziņām par pedofiliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vells
v
nevajag celt brēku! pārbaudes fakts nevienā datu bāzē atspoguļots netiek. arī tagad ceļu policija ikdienu datu bāzēs pārbauda desmitiem autovadītāju, kurus apturējuši uz ceļa. tā ir normāla prakse, apturētā autovadītāja personību pārbaudīt datu bāzē, kādi viņam ir bijuši ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi. nevajag domāt, ka tagad visus apturēs uz ceļiem ar vienu mērķi, piekarināt tiem pedofīlu birku. vienkārši datu bāzēs par ceļu satiksmes noteikumiem tiem, kas iepriekš par pedofiliju krimināli sodīti, parādīsies šāda atzīme. ja ceļu policija apturēs kādu saldo tēvaini, pārbaudīs viņu uz ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem un datu bāzē uzrādīs, ka šamējais ir bijis iepriekš sodīts par pedofīliju, bet tēvaiņa autiņā sēdēs 3 sveši, mazgadīgi puikiņi, būs uzreiz pamats pārbaudīt, ko šie puikini pie tēvaiņa mašīnā dara. varbūt cienītais hvz uzskata, ka šāda profilakse ir nevajadzīga, prettiesiska un labāk pasargāt saldā tēvoča labsajūtu?
*****
*
viņš dienesta ziņojumā fiksēs, ka tad un tad, tādos un tādos apstākļos apturējis tādu un tādu automāšīnu, kurā bijuši tādi un tādi cilvēki, kuriem novēlējis labu ceļu! Ko vēl vairāk vajag?
sveiki banānu republikā
s
Visa šī ideja un darbošanās ap to ir murgs, kas parāda, ka IeM vadība imitē aktīvu darbību, lai kaut ko sakārtotu, ko sakārtot nemaz nav nepieciešams, bet Saeimā atsēž idioti, kuri izliekas, ka saprot to, ko kāds muļķis aiz nekā darīt izdomājis.
ronis
r
Interesanti, kādu "tarifu" ceļu policisti ieviesīs, lai mierīgi ar puisēnu tālāk braukt?
hmmm
h
Bet nevajag jau nekādu speciālu rīcību! Pilnībā pietiks ar divām lietām. Pirmkārt, pati aizdomīgās situācijas piefiksēšana jau ir labi - pēcāk, ja, kas, varēs vieglāk atklāt noziegumu. Otrkārt, pats pārbaudes fakts, ka policisti "piesiesies" - ieskatīsies reģistrā un novēlēs laimīgu ceļu - ir pati labāka garantija tam, lai ja arī ir bijis kas nelāgs padomā, tad, lai, vismaz šai reizei met mieru. Nu, a godīgam cilvēkam - par ko uztraukties, tik jāpriecājas, ka policija nezaudēt modrību!
hvz
h
Pag, pag, pag. Kāds fakts atspoguļosies kādā bāzē? Ja es neesmu sodīts, tad nevienam mentam nav tiesības atspoguļot bāzē šādu pārbaudes faktu. Vienalga kas šim tur rādījās. Tā ir nelikumīga fiziskās personas datu apstrāde, ja tiek uzkrāta šāda informācija par godīgiem pilsoņiem!
calexico
c
un tomēr - kāpēc ceļu policisti, bet ne tramvaja biļešu kontrolieri?
Māra
M
Pedofilus vajag kastrēt,ja neļauj ,tad mūža ieslodzījums.
piegādās 'preci'
p
narkotikas, zagtus kokus, kontrbandu u.t.t.t., ta viņi 'konvojē drošībai'
*****
*
atbilde atkarīga no seksa veida ...
xxx
x
Ja ar seksu nodarbojas divi nepilngadīgie (piemēram, viņai 15, viņam 17), vai viņi abi ir pedofili vai neviens no viņiem?
Stulbotība
S
Eksperts, kas nesaprot, nav eksperts.
bbb
b
policist -brauc,dzer,pievienojies
*****
*
Eksperts, protams, nekā par Nacionālo kriminālizlūkošanas modeli ne dzirdēt nav dzirdējis, tāpēc tik naivi jautājumi. Pat tad, ja eksperta aprakstītajā situācijā ceļu policijas dartbinieks novēlēs labu ceļu, bet fakts tiks atspoguļots attiecīgos dokumentos un nokļūs datu bāzē, tā jau būs ķīla iespējama noziedzīga nodarījuma atklāšanai, ja tāds nedod Dievs tiks pastrādāts. Tādi nu mums ir tie eksperti, kats par sevi, bet bildi kopumā neredz
Lapsa
L
Ceļu policisti ir kompetenti kaut modināt sevī aizdomas par to, ka cilvēks ir pedofils? Kaut kāds procents pedofilu ir arī sievietes... To taču uzreiz nespēj notiekt pat psihiatrs vai psihologs. Un tiešām, ko viņi darīs tālāk?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas