Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jūnija vidū veiktā SKDS aptauja liecina par sešu partiju iespējām iekļūt nākamajā Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris Dumpis
J
Vienaldzīgie šo valsti nogalina. Cieņā,
anonīmais šakālis
a
Saskaņas centrs cīnās par Kargina un Krasovicka interesēm, bet maznodrošinātie viņiem ir tikai PR. Ja viņi tiešām cīnītos par maznodrošinātajiem, viņi virzītu likumprojektus, lai konfiscētu K&K visus īpašumus un izdalītu tauta!
maznodroshinatiem
m
jabalso par krievijas mafiozo spiegu izkjershanu un robezhas ar krieviju aizvershanu,tieshi pateicoties korupto tautas nodeveju cieshajam saitem ar krievijas banditiem LV ir tads pats lopisks dziveslimenis kads tas ir krievija.
aigars
a
Ievēlēsim tik identisku Saeimu esošajai un mirksim atkal sūdos līdz ausīm...
ole
o
VIENĪGĀ PARTIJA, KAS LĪDZ ŠIM IR REĀLI IESTĀJUSIES PAR MAZNODROŠINĀTĀS TAUTAS DAĻAS AIZSARDZĪBU IR SASKAŅAS CENTRS,GAN AR REGULĀRU BALSOJUMU PRET MAZNODROŠINĀTO IENĀKUMU SAMAZINĀŠANU,PIRMIE GRIEZĀS SATVERSMES TIESĀ AR LŪGUMU PĀRBAUDĪT PENSIJU SAMAZINĀŠANAS LIKUMĪGUMU UN ARI TAGAD IEBILST PRET SOCIĀLAS JOMAS SAMAZINĀŠANU UZ MAZNODROŠINĀTO RĒĶINA. TĀPĒC ŠOREIZ TIEŠI MAZNODROŠINĀTO ROKĀS BŪS TĀLĀKA SAVA LIKTEŅA IZVĒLE,UN ŠAI ZIŅĀ KRIEVVALODĪGAJIEM IZVĒLE IR VIENKĀRŠĀKA,BET LATVIEŠIEM NOTEICOŠIE BŪS DIVI FAKTORI: PIRMKĀRT BŪTISKI CIK CILVĒKI SPĒS REĀLI IZVĒRTĒT BAILES NO KRIEVIEM SALĪDZINĀJUMĀ AR LATVIEŠU PARTIJU ATBILDĪBU PAR 20 GADU DARBĪBAS REZULTĀTIEM UN OTRKĀRT, CIK ŠOREIZ BŪS IETEKMĪGA PRĀTU MAZGĀŠANA UN CIK KATRS SPĒS PALIKT PATSTĀVĪGS SAVAS NĀKOTNES IZVĒLĒ.
Otis
O
Varbūt paskaidro - kāpēc tieši PLL? AŠ2 darbība līdz šim nav nesusi neko spožu, man, kā mazajam uzņēmējam, negribās maksāt nodokļus no kuriem lielākā daļa nokļūst pie Šlesera ieliktnīšiem valdēs/šofera dēliem vai Šķēles lielajiem projektiem (digitālgeita), kur miljoni pazūd, kā akā.
totala falsifikacija
t
Uz 2010 g. 1 janvari LV dzīvoja 344 095 psrs kolonisti-nepilsoņi,kam nav balstiesibas!ka piemeram sc un pctvl var savakt tadu fantastisku daudzumu balsu,ja latvieshi par shim partijam vispar netaisas balsot??
pilnīgs sviests
p
Tie, kas tic pasakām, balsos par Vienotību, jo Vienotība ir mums tā lielākā pasaku stāstītāja. Vienotības elektorāts, pasaku mīļotājs no sirds tic, ka - oranžie izraisīja pasaules krīzi, - ka oranžie vainojami pie cilvēku alkatīgās dabas un kredītu kāres, - ka oranžo ietekmē LB ir bijusi nekur nederīga monetārā politika, :) Lai veicas PLL, jo ar viņiem ir cerība uz ekonomisku rosību!
Fidels
F
Šitie te kantori ir apmaksāti no sākuma līdz beigām. Jo tuvāk vēlēšanas, jo lielāki reitingi visādiem zagļiem, pēc tam nopirktās vēlēšanu komisijas saskaita balsis atbilstoši iepriekš promotētiem aptauju rezultātiem, un mēs atkal esam, tur, kur esam! Tā, ka dzeri, ne jau latvieši skaita balsis, bet zagļi!
dzeris - pilnīgs sviests
d
Kā tad, atdzīvinās, to, ko paši noslaktēja. Muļķuzeme tic pasakām, skaidra lieta. Pēc jūrmalgeitas par šiem jau nobalsoja rezultāti neizpalika, nu balsos otrreiz. Es jau teicu - aborigēnbi ir bez atmiņas un spriestspējām, ko pelnījuši, to arī atkal dabūs.
Jukums
J
Sociālie procesi ir ar milzīgu inerci. Degradēties var daudz ātrāk nekā progresēt.
Av
A
Ja tautai patiktu, ka to drātē un apzog, tā balsotu Par labu Latviju ;)
formula
f
Prezentējot šos datus, jāskaita ne tikai apvienību summas. Jārēķina un jāsalīdzina 2 lielumi: A) Vienotiba + TB/VL + ZZS un B) SC + PCTVL + PLL. No šiem cipariem izskatās, ka ir līdzsvars. p.s. Protams, šīs 2 kombinācijas ir kā bāzes variants, spēku samēru var nosvērt neizlēmušie un vēl kāds, kas tiek pāri 5%.
Revolt
R
Uzdosim sev svarīgu jautājumu. Vai tiešām mēs esam eksistējošās kapitālistiskās attīstības atbalstītāji, kas sastāv no virknes asu kritumu? Iedomāsimies, ka pēc nedaudziem gadiem stāvoklis lkaut kādā veidā „normalizēsies”, IKP pieaugums sastādīs 2,5 – 3%, bet oficiālais bezdarbs – 4 – 5 %, pie tam darba samaksa palielināsies tempos, kas praktiski nepārsniegs inflācijas līmeni. Pieņemsim, ka mums būs labāka veselības aizsardzības sistēma, nekā tā, kas eksistē šodien. Kas mainīsies?
pilnīgs sviests
p
Ja tautai patiktu, ka to drātē un apzog, tā balsotu par Vienotību. Bet Vienotībai reitingi krīt, tas norāda uz saprāta pamošanos. Pēc vēlēšanām ir cerība atdzīvināt ekonomiku, ja mainīsies valdošās koalīcijas sastāvs. Tā stagnācija, kas tagad, beigsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas