Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jūraslīča vietā grib mājas ar vaļņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
maza piebilde pie krieviem kā naudas nesējiem, pret kuriem nevajadzētu būt iebildumiem. saki, kā tu domā, kāpēc daudzi ārzemju kūrorti šobrīd ievieš krievu tūristu kvotas? piemēram, austrijas slēpošanas kūrortā Kitzbühel tie ir 10% krievu, un ne par vienu vairāk.
Vita -WALA
V
Nejauc kopā dažādas lietas. Nedomāju, ka esi tāds muļķis, ka nesaproti situāciju! Tā vien liekas, ka esi kaut kā ieinteresēts tā muldēt!
WALA
W
Interesanti vai tavs nacionālistiski noskaņotais prāts spēj aptvert ka ir lērumiem latviešu kas ir daudz "plencīgāki" par vidēji turīgu krievu !!! Man personīgi absolūti netraucē tas ka kaimiņos dzīvotu pienācīgi situēti krieviski runājoši cilvēki ( kas nebūtu nenozīmē ka tie būtu tikai krievu tautības !!!). Esmu padomju laikos palīdzējis tirgoties ar dārzeņiem utml. un ir bijusi iespējas sastapt visai raibu pircēju kontingentu, un par krieviem nav ne mazākā iemesla slikti izteikties !!! Un krievu multimiljonāriem ir gan mājas Liebritānijā, gan visur citur, un nevienam tādēļ nekur nav bijis jāmūk !!! Man pazīstams cilvēks kā reizi vienam nopietnam krievu baņķierim remontēja senatnīgu māju vai pat 3 Lielbritānijā - nevarētu teikt ka britu turīgās kundzītes būtu šausmīgi mukušas prom vai protestējušas.
Sēlis
S
Ievēliet vairāk lielāko kretīnu saeimā un varēsiet urlām tīrīt pakaļas un bučot rokas,kā mūsu vec tēvi bučoja vācu iznireļiem.Laikam jau vēsture nevis attīstās pa spirāli,bet riņķo pa apli,ķā piesieta blusa,un jo lielāki patrioti savai kabatai pie varas,jo lielākos mēslos mēs grimstam.
Kaspars Gasūns
K
Nesaprotu histēriju - no redzētā projekti izskatās ļoti korekti, mūsdienīgi un videi piemēroti. Ja tā ir privāta teritorija, tad kāda daļa domniekiem gar darbavietām un publisko baseinu. Un ne jau paši īpašnieki tur kārtos māju, gatavos ēst, pļaus zāli un to visu sargās - tas par darbavietām. Uz 22 mājām salasīsies vismaz tādas vidējas viesnīcas personāls. Par privatizāciju un zonējumu vajadzēja iestāties, kad privatizēja un zonēja - ne tagad! P.S. Kā politisko figūru uzskatu Šķēli par nožēlojamu.
lāčplēš
l
IR IZNīCINATA VISA LATVIJAS RAžõšANA UN IEKāRTAS IZPāRDOTAS,EKAS UZLAISTAS GAISā UN TAI VIETA SACEļ TIRDZNIECīBAS CENTRUS, DZīVOJAMāS ēKAS, ATPūTAS BāZES,KUR SABRAUKS NO RUSSIJAS ZAGļI,LAI ATPūSTOS.
Lelle
L
"Pie kam ja tur nav arī nekādu mega monstrālu būvju, tad apkārtējo zemju īpašniekiem arī īpašuma vērtība var tikai celties !!!" Apskaidro lūdzu man - pamuļķei kādā veidā krievu djerevņja var celt apkārtējo īpašumu vērtību?! No turienes normāls latvietis pa gabalu muks projām, ka tie trniņbikšainie nenorullē tos lettiņus ar saviem hummeriem. Muļķu zeme turpina rullēt uz elli un kretīni savas alkatības dēļ turpina iznīcināt šo zemi un latviešus.
WALA
W
Man tikai viens jautājums - vai tiešām mūsu pludmales ir tik stāvgrūdām pilnas ka sabiedriskajai vajadzībai kārtējo reizi atkal kaut kas ir jāaizliedz ???? ja jums ir auto tad aizbraukt tālāk, vai citur nav problēma, ja dodaties uz pludmali ar vilcienu - tad arī piekļuve jūrai ir jāveido pretīm stacijai, nedomēju ka tam ir vajadzīgi n-tie hektāri !!! Un ja miljonāri vai miljardieri varēs atļauties - man ir dziļi vienalga no kāda materiāla viņu mājas būvētas, vai cik biezas ir viņu automašīnas. Arī tas ka tur būs krievi manu dzīvi nekādi neietekmēs. Līdz ar ko jautājums ir kādēļ ir tā jabļaustās, negrasās tak gluži bomžu patversmi būvēt, ja nu kādam tur tuvumā ir kāds īpašums !!! Pie kam ja tur nav arī nekādu mega monstrālu būvju, tad apkārtējo zemju īpašniekiem arī īpašuma vērtība var tikai celties !!! Protams tas varbūt paceļ jautājumu par spēju nomaksāt NĪ nodokli kādā brīdī, bet nu tas jau ir deputātu uzdevums sabalansēt "iezemiešu" vajadzības ar citām interesēm.
jupis
j
Reāli tās būs mājas ar "brustvēriem, uz kuriem uzstādīs ložberus!
diskobumba
d
Es aicinu katru jūrmalas iedzīvotāju nenoslinkot un aiziet parakstīties pret un ta sabotēt jebkuru šķēles un citu salašņu mākoņu bīdīšanas projektus!!!
NAV VIENALGA
N
varbuut attiistiibas plaanaa paredzeeta sabiedriska funkcija, kas buutu pieejama visiem nevis tikai krievu miljonaariem.
lauku vecis
l
Gan jau tie zēni dabūs cauri kādus nebūt noteikumus, lai nodokļus nemaksātu vai maksātu tīri simboliski.
ASA
A
A kas JUms visiem par daļu? Jūs tur kaut reizi mūžā esat bijuši? Es nē un domāju, ka 99% tur nav bijuši, lai uz privātās zemes būvē ko grib. Visi tie Ražuka un Dzenīša spriedelējumi ir tikai kārtējais mēģinājums izspiest kukuli.
mala
m
bet tur būs lieli nodokļu ieņēmumi!lai būvē šeit nevis Spānijā
hehehe
h
a kas vainas projektam? cik var spriest no materiāla un apraksta - ļoti korekts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas