Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Juridiskā komisija netiek līdz ‘antimafijas’ likuma grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alnis
a
ar sito dzeku asocieejas tikai slapji rabarberu kaati...
Andersens
A
Tev laikam tiešām ābece jāpamācās. Brīnums, ka jau rakstīt proti. Likumiem nav atpakļejoša spēka. Un par noziedzīgi iegūtumantu atzīt varētu tikai to, kas iegūta pēc likuma pieņemšanas.
8 stundas katru dienu!
8
Man arī gribētos strādāt PUSOTRU STUNDU un tad pacelt cepuri - un sveiki!!! LIEKUĻU UN SLIŅĶU BARS! Nevajag domāt, ka tauta ir stulba - skaidri redzams, ka speciāli vilcinās, cerot, ka varbūt tomēr varēs izgrozīties!
dzeris
d
Tipiski Latvijai, sūnu ciemā vēl ļoti, ļoti ilgi "strādās" pie šā kārtējā velosipēda izgudrošanas, un , ja arī šo likumu pieņems, tad pilnīgi izkastrētā veidā, un ko td citu var gaidīt vaslstī, kur visus spēkus veltī nevis cīņai ar korupciju, bet cīņai ar korupcijas apkaroājiem.
Kabula
K
Pārāk ilgi juridiskā netiek līdz vienam vai otram likuma grozījumam.. Varbūt komisijas locekļiem trūkst atbilstības tam ko viņi sakās darām? Nez kāpēc promafijas, antiknaba un citi līdzīgi grozījumi un likumprojekti dažkārt pusgada laikā paspēj iznesties cauri šai komisijai pa divi lāgi.. kā tā, godājamie locekļi?
ABC
A
finanšu līdzekļi vai cita manta uzskatāma par noziedzīgi iegūtu, ja persona nespēj vai atsakās pamatot tās izcelsmes vai piederības likumību Ja tiktu pieņemts šāds noteikums, visi Šķēles kunga, Lemberga kunga, Vaškeviča kunga un citu valsts amatus ieņemošo vai ieņēmušo kungu prātam neaptveramie ienākumi būtu jāpamato, un šādas briesmas valdošā "koalīcija" nemūžam nevar pieļaut, jo tad iestātos pastardiena un Force Majeure jebšu nekontrolējamas un nepārvaramas varas apstākļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas