Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Juris Millers: piezvanīsim un raidījums LTV nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mīle
m
Juri,es Tev neticu.Kā tad tu man izskaidrotu faktu,ka valsts apmaksāts kanāls visu laiku aptaisa valdību.Tad jau dīvaini sanāk-saņem algu no valdības un vēl no kādiem misteriem x-siem.
LNT ziņu skatītājs
L
..ta ir taču daudzmaz normāli TV kanāli..kur noskatīties ziņas!!Espiemskatos LNT...Lai taču viņi rāda savas vizītes uz LIMBAŽIEM!!!!:))))))...kongre sus Ķīnā....(sorry!!) to jau nerāda....
visiem un Jurim
v
Tas, ka aizkulises LTV ir netīras, to zinām. Tomēr reiz to ir jāpasaka. Arī iekšienē LTV ir netīrs, jo tas, ko dara Kots ar LTV nav prātam aptverams. Varaskāre, atriebība, pašlabums - tas ir Kots, Arī to, kā Kots klanījās politiķiem, lai tiktu amatā, reiz derētu pateikt sabiedrībai.Klockins vien noplātīja rokas ; sak, viņš jau tāds godārīgs, lai jau viņam tiek tas kumoss.... un Kots tad arī rij, ka kuņģis nespēj visu sagremot. Derētu personāla lietas pārbaudīt, tad Kots nolidotu uzreiz.
Aijux
A
Miļļers vienkārši uzsit sev cenu. Nekas ilgu laiku nav bijis preses slejās par viņu, tāpēc tagad viņš tā putojas. Fui. Tādam preteklim ticēt? nekad! Lai viņš kaut vai apgalvo, ka koki pavasarī kļūst zaļi, tik un tā neticēšu.
bumer
b
...jebkurš sabiedrības loceklis ir tiesīgs un tas pat ir viņa pienākums -pastāstīt sabiedrībai informāciju par noziegumiem...šajā sakarībā nedrīkstētu neko pārmest dzeltenajam reportierim un vēl mazāka nozīme šeit būtu viņa seksuālajiem grēkiem...taču, ja viņš kaut ko zina - tad ir jārunā konkrēti un nevis miglaini...kad tāda personība kā Millers runā miglaini, tad tā ir viņa reklāma un nekas vairāk....šinī gadījumā tie pat ir viņa draudi kādam konkrētam anonīmam ierēdnim/birokrātam...Diena nav rīkojusies pareizi šo te publicējot....
aizspogulija
a
Zini, bet no malas gan izskatās, ka tu biedē.
pamela
p
Pilnīgi piekrītu "jautājumam".,Kāds sakars J.M seksam ar politmafijas VISATĻAUTĪBU??Un pēc gadījuma ar "Putina sistēmu" un Kļockinu /viņš pats atzinās par zvanu no augšas!/ es par LTV politisko iespaidošanu esmu pārliecināta.No tā ,ka jūs nomelnosiet J.M.,jūsu aizstāvāmie politkretīni/ pēc Šķēles/ baltāki nekļūs.Ar savu izlēcienu jūs noraksturojāt SAVU kroplo morālo seju.
jautājums
j
kāda tam visam saistība ar J.M. seksuālo orientāciju?
skatītājs
s
Vispār jau varbūt nebūtu nemaz slikti, ja visi ziņu raidījumi būtu vienādi, un struktūra reglamentēta: 7 min rāda prezidentu 6 min rāda ministru prezidentu 5 min rāda Saeimas pr-ju 4 min rāda Saeimu un j-džeku 3 min rāda lauksaimniecību un atlikušās 5 min sporta un laika ziņas.
re_marx
r
ziņu saturu veido žurnālisti... kuri neieklausās tautas vajadzībās pēc informācijas, tāpēc brīvdienās, kas ir laiks, lai pabūtu kopā ar ģimeni, atpūstos pirms nākamās darba nedēļas romantiski komedijiskā gaisotnē, ziņu (pētnieciskie :)) žurnālisti šajā laikā piedāvā mums iespēju paskatīties uz zagļiem, izvarotājiem, korumpantiem un politiskajām prostitūtām, kuras partijisko piederību maina biežāk kā nabaga pensionārs atļaujas nopirkt kvalitatīvu desu... manuprāt, brīvdienu ēteram jābūt tendētam uz ģimeniskām vērtībām, tās saliedēšanu.... godātie žurnālisti, SŪDUS ROCIET DARBDIENĀS!
nešaujiet uz vēstnesi
n
Ne jau vēstnesis jeb šinī gadījumā Millers ir svarīgs, bet gan ziņa! Un tā tikai vēlreiz apstiprina to, kas jau iepriekš bija zināms. Protams, ka LTV ir politiķiem paklausīga, tai skaitā arī Panorāma un de facto jau kopš tā laika, kad partijām nepakļāvīgie žurnālisti no turienes aizgāja!
padoms >Millera kungam
p
No premjera biroja?
vista - dienai 11.18
v
Taisni viņa divdomīgā reputācija arī ļauj domāt, ka tādi paši ar viņu varēja runāt atklāti, bet viņš ielikt kabatā diktofonu.
kex
k
jā, un pastāstiet Millera kungs par sevi... Vai jūs varētu kaut ko pastāstīt par dibenmiļiem?
padoms
p
"Cienījamais" Millers varētu apsvērt, ko varētu pastāstīt par par viņa privāto dzīvi (īpaši intīmo) tie, kas par to zina. Tas nav biedēšanai. Katrs pats zina, ko viņš ir darījis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas